בוקר טוב עולם

jesie12

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אחרי שינה של 12 שעות רצופות סוף סוף מוצאת את הכוחות להיכנס ולקרוא קצת נעלמתי, התחלתי עבודה חדשה בזכות יעלי
, אני מרוצה ומתעוררת בכל בוקר בכיף למרות שאני מתעוררת בשעהשלא ידעתי שהיא קיימת אצלי בשעון
העבודה סוחטת ממני המון שעות של איכות עם הילדים, אין לי זמן לעצמי אבל לא מתלוננת
האמת? לא מרגישה איך הזמן טס לי, אני בפעילות 95% מהזמן אין זמן להרבה אוכל, שלא לדבר על נישנושים (לא שהייתי מכורה להם) ומכאן התפריטים הדלים שלי, וזה פלוס גדול
אל תדאגו בשבת אשלים חוסרים

בוקר אור../images/Emo20.gif

ג'סי - שמחה לקרא שהתחלת לעבוד ושאת מאד עסוקה (כמו שכתבת עוזר בירידה במשקל) אני אחרי הליכה של 50 דקות, התקלחתי ונכנסתי לכאן אליכן איזו הרגשה טובה מאחלת לכולנו יום מוצלח היום אני בחופש... על הפרק: לנקות, קניות ולנוחחחחחחחחחחחחחחחח

בהחלט כיף

תגידו אם אחרי שהלכתי ניקיתי את הבית (2 קומות) הלכתי לקניות ושעשעתי 2 ילדודדסים בני שלוש וחצי (לא שלחתי את הילדים לגן היום...) אפשר כבר לנוח????? להרים רגל על רגל לשבת מול הפורום עם כוס דיאט קולה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?

נוגלי

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולן

כל הכבוד למשכימות קום שצועדות ב6 בבוקר ביום החופשי שלהן... ג'סי תתחדשי על העבודה החדשה, במה את עובדת עכשיו אם מותר לשאול?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני כרגע קצת בחופשה

אין אצלנו כרגע המון עבודה, וממילא אני עובדת מהבית במה שמקבלת ואין אז אני בחופשה מאולצת עם הילדים. והיום מתחילה את חודש הקורס האחרון שנותר לי לסוף שנת הלימודים. חבל.......מאוד אהבתי את הקורס הזה מצפה בכיליון עיניים לשנה הבאה שיפתח מחדש. ואפשר לבעוט בי חופשי - לא הלכתי למתקנים אתמול.........נשארתי בלי כוחות.

בוקר בוקר

איזה כייף להתחיל בוקר עם כל כך הרבה אנרגיות חיוביות
[נעלמו כל האייקונים] אני כבר לא זוכרת מתי הצלחתי לישון 12 שעות....... את בטח קרועה ג'סי ולא רק מעייפות. מאחלת תקופה חדשה מדהימה [פה אייקון של חיבוק חזק חזק] ואני בטוחה שעוד מעט תסדרי לך את היום ותמצאי את הזמן לשעות האייכות שחסרות כרגע

איזה כיף../images/Emo13.gif- המון בהצלחה../images/Emo24.gif

המשך שבוע מהנה ומעניין. אני אתמול נפלתי למיטה ביחד עם איתן בשעה 21:00

למעלה