בוקר טוב עולם!! יום שבת זה יום לטיולים בייחוד כשהוא נראה כזה שטוף ורחוץ ושקט... מי מצטרפת?
א אריןסאן New member 10/1/04 #1 בוקר טוב עולם!! ../images/Emo39.gif יום שבת זה יום לטיולים בייחוד כשהוא נראה כזה שטוף ורחוץ ושקט... מי מצטרפת?
בוקר טוב עולם!! ../images/Emo39.gif יום שבת זה יום לטיולים בייחוד כשהוא נראה כזה שטוף ורחוץ ושקט... מי מצטרפת?
א אריןסאן New member 10/1/04 #4 רנוש!! מה שלומך?? ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif קמתי מוקדם ובמקום לעשות משהו אני מול המחשב קוראת קוראת וקוראת ומשתדלת לא לצחוק, שלא להעיר פה את הבעלול...
רנוש!! מה שלומך?? ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif קמתי מוקדם ובמקום לעשות משהו אני מול המחשב קוראת קוראת וקוראת ומשתדלת לא לצחוק, שלא להעיר פה את הבעלול...
R r66 New member 10/1/04 #5 אריןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif לאן נעלמת לי שלומי טוב תודה, חוצמהצחוקים כאן שגורמים לי לשיעול. תיכף הילדים יעיפו אותי מהממלכה שלהם
אריןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif לאן נעלמת לי שלומי טוב תודה, חוצמהצחוקים כאן שגורמים לי לשיעול. תיכף הילדים יעיפו אותי מהממלכה שלהם
א אריןסאן New member 10/1/04 #6 רנוש, תגידי לילדים שאם הם יעיפו אותך מפה - משלחת כוח הפורום באה עליהם!!! לא נעלמתי לגמרי, פשוט ... אה זה רציני והיום ממש לא בא לי לדבר רציני... פעם אחרת, טוב? שבת שלום וסופשבוע מדלייייק לכולם!
רנוש, תגידי לילדים שאם הם יעיפו אותך מפה - משלחת כוח הפורום באה עליהם!!! לא נעלמתי לגמרי, פשוט ... אה זה רציני והיום ממש לא בא לי לדבר רציני... פעם אחרת, טוב? שבת שלום וסופשבוע מדלייייק לכולם!
ח חתולת בית מפונקת New member 10/1/04 #7 לראשונה בחיי ת'עוררתי עם כאעאעאעאעב ראש....(אבל איזו מסיבת קריוקיייי) יום טוב. אני.
א אופיר35 New member 10/1/04 #15 שוב התירוץ של כאב ראש../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif מה יהיה הגיע הזמן לשנות תירוצים בנות.....
שוב התירוץ של כאב ראש../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif מה יהיה הגיע הזמן לשנות תירוצים בנות.....
R r66 New member 10/1/04 #17 אופירי! כנס רגע....... יום אחד, אספר לך משהו בהקשר של התירוץ הזה. תזכיר לי
ש שָרוֹנִי New member 10/1/04 #19 רנושששששששששששששש../images/Emo124.gif אהמממ אההממממ ....פקודה כחולה !!!!
J jessy19 New member 10/1/04 #9 בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif דווקא בא לי יום בית, להתרווח מול המחשב, או סתם ללכת לחברה ולשתות משהו חם איתה. שיהיה לכם יום נפלא
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif דווקא בא לי יום בית, להתרווח מול המחשב, או סתם ללכת לחברה ולשתות משהו חם איתה. שיהיה לכם יום נפלא
ש שָרוֹנִי New member 10/1/04 #14 בוקר טוב ../images/Emo23.gif תגידו השעה 11:30 עדיין בוקר ...או שצהריים ???
ח חתולת בית מפונקת New member 10/1/04 #16 בוקר טוב חדש../images/Emo6.gif עבר לי כאב הראש. התעוררתי שוב . בוקר אורררררר ניראה לי שאני צריכה לכתוב על כך איזה מאמר. מעולם לא ידעתי שיש לי ראש ~עד היום.... וואוווווווו איך יש כאלו שחיים את הכאב הזה יום יום?
בוקר טוב חדש../images/Emo6.gif עבר לי כאב הראש. התעוררתי שוב . בוקר אורררררר ניראה לי שאני צריכה לכתוב על כך איזה מאמר. מעולם לא ידעתי שיש לי ראש ~עד היום.... וואוווווווו איך יש כאלו שחיים את הכאב הזה יום יום?