בוקר טוב עולם.

../images/Emo42.gif בוקר טוב אדמו"ר וכולם

אור עולה בבוקר על אגם רחוק (זוכרת) כן אני זוכרת ולא אחדל ולא אשתוק. אור שמבשר את ההשכמה והזריחה (זוכרת) רק לראות עוד פעם יותר מזה איני צריכה. שמש הביאו שמש אם שמי מעוננים עוצמת את עיני אבל השמש היא בפנים. אור בצהריים על האדמה (זוכרת) על חלקת המים ועל שתיל ועל קמה. אור יורד בערב על שדות חיי (זוכרת) עוד אני זוכרת זה אור יומי זה אור ימי. שמש הביאו שמש אם שמי מעוננים עוצמת את עיני אבל השמש היא בפנים. אור יורד בערב (שמש) אור בצהרים (שמש) אור עולה בבוקר אור! נעמי שמר\ לחן שושנה דמארי הגדולה - שרה. אור לכולנו.

דודו21

New member
בוקר טוב ונעים לכווווולם../images/Emo42.gif

אור הבוקר שוב הפציע על חדרך ומספר לך, למטה אני מחכה מדפק על דלת רכבך הירוק אשר היה כצבע חדרך צאי לחצר וראי, פרח הכלנית צמח יפה, עדין ומקשט את נוף בתיך, ועוד אלף פרחים בכל מיני צבעים, זורחים הידעת.... בתיך הוקם על אדמה ברוכה אדמה ירוקה וריחנית וכל הצועד בא, יחייך ויזמר וימצה דרכו אשר האבודה.. צאי יפתי האירי את העיר נגני יפתי שמחי את ההמון דגמני יפתי אל מול העולם כולם נמסו ואת בשלך...

magy

New member
בוקר דודו,,,,,

אם איןאת שם הכותב על יד השיר.......... יש להניח שהוא פרי אצבעותייך......... ברוך הבא דודו...........

magy

New member
תודה לך חונה על מילות השיר

שנים רציתי להשיג....ראיתי אותה בכרמיאל, בסיום הפסטיבל, כשזיקוקין מלווים אותה שרה את השיר הזה........ היא סגרה פסטיבל של שלושה ימי ריקודים והופעות. עמדתי שם, ועיניי בשושנה על הבמה.. והרמקולים משמיעים את קולה המשגע והזיקוקין מעליי מתפוצצים ומוסיפים אתוס למיתוס. שמש - הביאו שמש - אם שמיי מעוננים... צריך לקנות את השיר הזה.........חובה.....

מגי תגידי

כולם מדברים על התמונות, למה אני לא קיבלתי?
והשיר באמת נפלא. התנגן לי בכיף.... הולכת להרוויח את לחמי עם שמחה בלב.. יום שהתחיל לי ברגל ימין - אפחד בעולם לא יקלקל!

magy

New member
עוד אתמול בלילה שלחתי לך

ואם הן לא חזרו.......הן אצלך ......... בידקי את התיבה........בבית

למעלה