בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

סוף השבוע קרוב מתמיד... אז יום מצויין לכולם

*gemini*

New member
בוקר טוב. האמת שהבוקר שלי לא התחיל

כל כך טוב. אתמול הכלבה המקסימה של השכנים שלי נדרסה, ועצוב לי נורא.

*gemini*

New member
מה שמייאש זה שזה לא פעם ראשונה

הרחוב שלנו זה רחוב מסוכן (סיבובים חדים), ולמועצה שלנו ממש לא בוער לשים שם פסי האטה, והתוצאות הן שכלבים וחתולים נדרסים. לא ממש ברור לי למה המועצה שלנו מחכה. אולי שידרס ילד??

זהר פלד

New member
לצערנו הרב, בישראל יש דברים

"חשובים" יותר שעל הרשויות (או, במקרה שלך,) המועצה המקומית, לדאוג להן, כמו משכורות לבכירים, הפקעת אדמות, תירוצים חדשים לערימות הזבל מהשביתה האחרונה, וכו´... ביום שבו נבחר ציבור באמת יעשה משהו למען הציבור בישראל, אני חושש שזה כבר יהיה מאוחר מדי...
(וכל מי שאבא שלו בפוליטיקה ונעלב ממני, אני מודיע שזו הכללה, וברור לי שיש גם אנשים טובים בתחום הזה, אז לא להעלב.)

*gemini*

New member
הם גם ככה "על הכוונת שלי"

בגלל ההזנחה שלהם את כל נושא הבע"ח. יש תושבים שנותנים לכלבים שלהם להסתובב חופשי ברחוב, כשחלק מהכלבים האלה זה כלבים מסוכנים (סטאף, פיטבול), וכל יומיים בערך הוטרינר צריך לתפור כלב אחר שנטרף (במידה ונשאר מה לתפור). זה לא עסק ככה. כבר דיברתי איתם והם מזניחים. עכשו גם הסיפור הזה....אולי במשרד לאיכות הסביבה יצליחו להזיז אצלם משהו.

נתן.ל

New member
אני תומך ../images/Emo45.gif

אבל מסתייג מן המשפט האחרון שלך ... כל(!!!) הפוליטיקאים מונעים אך ורק ע"י האינטרסים שלהם ושל קרוביהם ושום הגדרת תפקיד סתמית (דאגה לבוחרים) לא תזיז אותם ממקומם ומהכסא הרך שלהם עם כל ההטבות להם ולקרוביהם ....מי פחות ומי יותר (ש"ס?). וזו האמת - עד אשר לא יוכח לי אחרת .

אין לך מה לדאוג...

אף אחד לא יוכיח לך אחרת... כי זאת המנטליות הישראלית. מי ששואף להתקדם במקום בו הוא עובד (ממשלתי או לא ממשלתי) זה רק כדי לקמבן את עצמו והחברים שלו. כמו ישראלי טוב... שיהיה לו מה לספר לחברים שלו במילואים.

הרשויות לא שמות *** על החיות ../images/Emo5.gif

בירושלים אסור על פי תקנה להאכיל חתולי רחוב |!| רק בערים בודדות ישנם מבצעי עיקור לחתולי רוחב
במדינות מפותחות (ארה"ב, צרפת, בריטניה...) אין דבר כזה חיות רחוב בערים הגדולות... כל מועצה דואגת לחיות שלה, והאנשים הרבה יותר מודעים... פה כולם עוצמים עיניים, כי זה מחזה כ"כ שכיח
המדינה הזאת כל כך עסוקה תמיד במצב הבטחוני, ששוכחת שיש גם דברים חשובים אחרים, מבחינת איכות החיים של התושבים ומבחינה מוסרית והחובה שלנו כלפי החיות שסיבינו, שללא בני אדם היו הרבה יותר מאושרות
עצוב.

נתן.ל

New member
באמת יש הגזמה עם זה , נכון ?

תנו לחיות לחיות !!!! ותדאגו לחתולי הרחוב ... אז מה עם כמה אנשים מתים ... אז עם יש קצת פיגועים ... קצת מלחמות לא הזיקו לאף אחד העיקר - שלחיות יהיה טוב ... נכון ? נתן.ל שם את הדברים בפרופורציה

סליחה ../images/Emo35.gif

מישהו עושה משהו למנוע פיגועים? המצב שלנו יותר טוב בעזרת 120 הקופים שיושבים שם בכנסת? הבטחון זה הרבה... וזה הכי חשוב... אבל מישהו צריך להסביר לקופים, שיש דברים אחרים שהמדינה עלולה להתפרק בגינם (ואני לא מדברת על חיות). אז שבמקום לשבת ולצרוח ולקלל אחד את השני (כשהם בכלל מועילים בטובם להגיע ל"עבודה" שלהם) יתחילו לעשות משהו בשביל המדינה, והעולם בו הם חיים. אנחנו נהרוס את עצמינו ואת העולם, הרבה לפני שהערבים יצליחו להרוס אותנו.

de_niro

New member
סליחה על ההתפרצות אבל כבר היה קשה

לי לא להגיב אמנם זה לא פורום פוליטקה אבל..... אנשים כל הזמן משווים למדינות מתפתחות יותר ולוקחים רק את הטוב ממדינות אלו (ולא שאין טוב יש הרבה טוב)אבל יש גם הרבה רע!! ואסור לשכוח את זה הבעיה שלנו שאנחנו לוקחים רק את הרע או את רובו! ומשהו לקינוח מדינת ישראל קיימת 50 וקצת שנה אין עוד אף מדינה בעולם או בהיסטוריה האנושית שמדינה הגיעה להישגים גבוהים כל כך בחמישים שנה! ובקשר לבעלי חיים אולי אתם שוכחים שחיות הרחוב היו אולי פעם בבית ולבעלי הבית נמאס והם שמו אותם ברחוב ושמישהו יטפל בהם! כל כך אופיני לישראלי הממוצע Niro

אף אחד לא אמר שאין דברים טובים

אבל גם קשה לזקוף זאת לזכותם של "נבחרי העם" בשנים האחרונות... חבורת פושעים אחת גדולה. וחיות הבית שהפכו לחיות רחוב? זה לא היה קורה אם החינוך פה לא היה כ"כ מסריח. הורים שמעבירים את חוסר המודעות , חוסר האחריות והדעות הקדומות שלהם לילדיהם, מבלי שאף אחד מתערב כדי לעצור את הגלגל.

*gemini*

New member
גם לזה יש פתרונות

למשל עיקור. למשל ענישה. כשהייתי בכיתה י"ב קיבלתי מהמשרד לאיכות הסביבה תעודת "נאמן בע"ח". התעודה הזאת בעיקרון מקנה לי סמכויות של שוטר בכל מה שקשור להפרת זכויות בע"ח. אז מה קרה כשפניתי למשטרה בעניין משפחה שגרה ברחוב שלי ושהכלב הרוצח שלהם היה מסתובב חופשי ואוכל חתולים וכלבים מסכנים ברחוב? קיבלתי תשובה בסגנון של "אין לך מה לעשות". הבעיה היא שמקבלי ההחלטות פשוט לא רוצים.

אוי נו?!

כל הטענות השטותיות האלה... אין בטחון, אין חתולים, יש תאונות, יש פיגועים... איפה אתם חושבים שאתם חיים שאתם מרשים לעצמכם להתלונן בכלל?!?! שאת ישראל, אנשים... תגידו לה יפה בוקר טוב. האנשים פה חרא... 89% מהם הוא חרא מהשורש... והשורש לכל הבעיות זאת המנטליות. הגישה הישראלית שמגיע לנו הכל על מגש כסף ואף אחד לא יזיז את התחת העשיר בצלוליטיס שלו כדי לעשות משהו בעניין. והפתרון היחידי... לא טוב, תארזו בגדים ועופו. בדיוק מה שאני כנראה שיעשה בקרוב מאוד. כי בזמן החיים שלכם לא יהיה שום שינוי מהותי... אם בכלל.

למעלה