בוקר טוב עולם

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

אני מבינה שכולנו מתכוננים לסוף שבוע סוער, ועל חשבון זה אתם עדיין במיטה. החודש הוא חודש סרטי האוסקר הן בחברת הכבלים והן בלווין. לא תמיד סרט שזכה באוסקר מעניין כל אחד (כמו כל סרט אחר). יש לכם משהו להמליץ עליו? אל תשכחו: מחכה לנו שבת סוערת, ואני, בכל אופן, מתכוונת להתפנק בבית. שיהיה לכולנו סו"ש נהדר

HAVA159

New member
bimbo. וחולמים עדיין בוקר טוב../images/Emo96.gif

בוקר טוב לכולם, אני כבר אם כוס הקפה הראשונה ליד המחשב,שיהיה לכם סוף שבוע נפלא למרות הסערה. אוהבת
חוה.

דרדרית

New member
בוקר טוב בימבו חוה וכולם../images/Emo42.gif

סערה בחוץ אבל בלב יש חום שיהיה לכם סופ"ש נפלא
חגית

טרה10

New member
חלון אחורי-היצ'קוק.אחד מסרטי הילדות

כמובן שבפעם הראשונה-זה היה אחרת.אבל ככה זה בכל דבר. הילד-הוא בובי דריסקול שחקן שהמשיך בקריירה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,סוף שבוע מקסים לכולם ,בוקר

טוב ושבת שלום. היום אני מוזמנת אצל בתי ,מקוה לפגוש אותכם גם שם ..

HAVA159

New member
emmy5 בוקר טוב ושבת שלום

אמי'לה יקירה תעשי חיים ושבת שלום שיהיה לך ולמשפחתך. אוהבת
ו
חם חוה.

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים....(-:...../images/Emo186.gif

בימבו יש לך טעות... אני לא מתחת לפוך כשאני מתעוררת המיטה זורקת אותי ...(-: אז אני משש וחצי במטבח, הסירים כבר על האש והעוף בתנור ואני פנויה לעיסוקים שלי מחכה לנו סוף שבוע סוער בחוץ אבל שקט ורגוע בבית ובלב שלג בירושלים ...... אנו רוצה גם כאן שלג אבל לא פתיתים שלג שלג כמו בשנת 50 שימלא את הכבישים...(-: יש לי תמונה של דוב שלג שאחי בנה לי בחצר אח...אח...כשהיינו ילדים.....(-: לכולם יום של אור ואהבה.

eruka6

New member
בוקר טוב לבימבו, חווה,דרדרית../images/Emo108.gif

טרה, מישו, מקסימה ןכל אלה חברי
שעדין נחים במיטה החמה. בוקר טוב וחם בלב ביום חורפי
עם כוס
. מקסימה דוקא היום בערב אני צריכה לנסוע למסיבה, ואין לי ברירה. מי שהכין חמין נא לשלוח לי קצת לטעימה

emmy5

New member
חונה ,מאחלת לך טיול נעים ותחזרי

ברעאעם הביתה ..טיול מקסים שיהיה לכם ..

HAVA159

New member
חונה לרגע בוקר טוב וחופשה נפלאה

חונה תעשי חיים, אוהבת
חוה. חופשה נעימה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחברים שהגיעו להתיצבות../images/Emo23.gif

הבוקר העירני קולו של ה....
מתקין המזגן. אשתו נתנה לו בעיטה במיטה והוא עף ישר אלי. סיפרתי כבר שהוא שכני לבנין. לא יכולתי לכתוב כי הוא התחיל לעבוד בצמוד למחשב. עכשיו הלך האדון ואמר שיחזור בעוד 10 דקות, הלוואי
יום טוב ושבת שלום לכולם. הרבה בריאות ונחת. מקווה שבפעם הבאה שאכתוב, יהיה לי יותר חמים בגוף ובאצבעות.

אנימו

New member
ליעלי בהצלחה עם הרומן המתמשך

עם בעלי מלאכה ומקצועות למיניהם.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gif אנימו../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לו לפחות היו חתיכים וצעירים - דיינו,
לו לפחות היו עושים זאת ללא תשלום דיינו.
לו לפחות לא היו מטרידים אותי בשאלות - דיינו.
אבל הם גם לא צעירים ולא חתיכים, גם גובים כסף וגם כל רגע שואלים: "גברת
את רוצה את החוט בצבע לבן או בצבא אוף אואייט?
את רוצה שקע של 3 או של 4? אתם יודעים מתי אני הכי נהנית מהם??? כשהם אומרים שלום והולכים הביתה.

HAVA159

New member
eruka6 בוקר מצויין גם לך

ארוקה בוקר טוב ושבת שלום
אם את רוצה חמין אין שום בעיה אשלח לך, אני עושה חמין לשבת. ארוקה אם חמין או בלי. העיקר הבריאות כל היתר שולי. אוהבת
חוה.

offe

New member
בוקר רטוב - העיקר שבבית חם

לצאת - לא לצאת - לצאת - לא לצאת - לצאת כן לצאת - צריך לקנות עיתון, חלב, פירות, והגשם ממילא לא יפסיק, זה שולי, זה פסיק, כי יש מטריה, בגדים חמים, ונשארים בחיים אם בין הטיפות מהלכים. לכולכם סוף שבוע נעים שתהיו חיוניים ובריאים, חמין, עופות, דגים, עיתון, טלוויזיה, מחשבים. יאללה, מזיזה את הת.. והחוצה. בידידות offe

למעלה