בוקר טוב עולם

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

היום אני מצפה לשמוע מכם (ולקרוא) מי בא למפגש, וכמה. אני שולחת מסרים לכל מי שמבקש. אנא, ידעו אותי אם המסרים הגיעו אליכם. שיהיה לכם יום נהדר

bimbo.

New member
../images/Emo49.gif כפול 3 לטשטושה ולשלושת

כוכביה. הקושי הוא פי שלוש, וכך גם האושר
תארת באורח מקסים ומצחיק את כל התהליך. נהניתי מאוד

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב עולם ובימבו../images/Emo39.gif

איזה יום נפלא עומד בפתח עוד שבוע וכמה ימים נחגוג לבימבו .... שנים כבר מתחילה בהכנות. ו-חוצמזה- מאחלת לכולנו יום נפלא ומקסים והמון בריאות ואושר

yaely2

New member
מנהל
נוקר טוב. יום שמח וחודש טוב (דצמבר)

בוקר טוב לכל החברים שלי
הרבה בריאות לנו. גם בריאות פיזית וגם בריאות רוחנית נפשית מחשבתית וכלכלית.
שימו לב בעמוד שבו אנו כותבים הודעות, (היכן שיש אייקונים) הוסיף
לנוחות הקהל עוד פונקציה. בצד שמאל של הנושא יש (משמאל לימין) 1. סמיילים וסימנים לנושא, 2 עברית 3. תצוגה מקדימה(זה החדש) אפשר פה לראות איך ההודעה תראה לפני ששולחים אותה. קודם זה היה למטה עכשיו זה גם פה. 4. האחרון זה שלח שאותו אנו מכירים.
בשורה מעל הוסיפו לכאן את "עדכון כרטיסך האישי"
נקווה שהדבר יהיה לשימוש נוח יותר

emmy5

New member
בוקר טוב ומהנה , ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo96.gif

../images/Emo151.gif רוצים בדיחה ../images/Emo35.gif

שפן אחד רץ ביער, פתאום רואה את הפיל שותה וודקה, אומר השפן לפיל: "פיל, פיל, עזוב אותך וודקה, סתם הורס את הכבד, בוא נרוץ נעשה שרירים נזיע קצת...." חושב הפיל ואומר "וואלה, אתה צודק" ומצטרף אל השפן. אצים רצים השפן והפיל ולפתע נתקלים בג'ירפה מעשנת ג'וינט. אומר השפן לג'ירפה: "ג'ירפה, ג'ירפה, למה לך לעשן את הדבר הזה? סתם הורס את השכל. בואי רוצי איתנו, נעשה שרירים, נזיע קצת..." חושבת הג'ירפה ואומרת "וואלה, אתה יודע מה? מתאים..." אצים רצים כולם ביחד ונתקלים בקוף שמזריק, אומר לו השפן: "קוף, קוף, עזוב אותך מהחרא הזה, סתם דופק את המוח, בוא תרוץ איתנו, נעשה שרירים, נזיע קצת..." אומר הקוף: "אתה יודע מה? שיחקת אותה" זורק את המזרק ומצטרף לחבורה... אצים רצים כל החבורה ביער ולפתע נתקלים בזברה שניה לפני שבולעת את הטריפ אומר לה השפן: "זברה, זברה, למה לך את הגועל נפש הזה? בואי, רוצי איתנו נעשה שרירים נזיע קצת..." חושבת הזברה ואומרת לשפן: "אין כמוך בכל גן החיות, וואלה אתה צודק" אצים רצים כל החבורה ביער לפתע נתקלים באריה. אומר השפן לאריה: "אריה, אריה, עזוב אותך מהחשיש הזה, סתם קורע את הנפש, בוא, רוץ איתנו, נעשה קצת שרירים וכמובן נזיע קצת..." פתאום קופץ האריה על השפן וקורע אותו במכות. כל החבורה מנסים להרגיע את האריה ומנסים להסביר לאריה שהשפן רוצה את טובתו כלום לא עוזר והאריה בשלו, ממשיך להכות את השפן. לאחר מספר דקות נרגע האריה ונשכב. שואלים אותו שאר החיות למה עשית ככה לשפן המסכן? אומר האריה: "די ! חאלס ! נמאס ממנו !!! כל בוקר הוא לוקח אקסטזי ומריץ לי את כל היער..." (

offe

New member
בוקר טוב יפהפה ../images/Emo6.gif

לכל הפורום ולאורחים הנכנסים לרגע לפורום. בדרך כלל משתדלת לא להעביר ביקורת כבר לעסנו כמו שחונה אומרת ובגדול. דעתי האישית שאם אנשים נכנסים רק לרגע, אינם יכולים לצפות לתגובות מכל הפורום, רק ממי שמתחשק לו באותו רגע להגיב וזה לא אומר שלא קרא או שמע או נהנה. אם אדם רוצה תגובות, אינו יכול להיכנס, להכניס הודעה, בקשה, אפילו יצירה, לקבל תגובה או מחיאות כפיים, ולהיעלם (למעט אם היצירתיות היא מתוך משפחתו של החבר/ה שבמשך הזמן היינו מעורבים ולו במעט גם בחייו) התגובות צריכות לבוא ממש מהלב, וממש מהלב אנו מגיבים רק לחברים הצועדים עמנו יום יום, וגם לא תמיד מוזת התגובה שורה עלינו. התגובות צריכות לבוא מרצון ולא ממחוייבות - אז אולי כבר נרד מהנושא הזה וכל אחד יעשה כל שבחשקו לעשות בלי לקבל תכתיבים מתי, איפה ואיך. אדם הנכנס לפורום - מספר על עצמו - מתחיל להשתתף בשיחות - לאט לאט בונה את הידידות עמנו - ואז כמובן המשוב מגיע. אני מבטיחה ולא נשבעת שלא "אסתבך" יותר עם נושא התגובות. המשך יום נעים
חמים בידידות offe

offe

New member
חונצ'יק - בדיחה מסוג אחר ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

יופי.

offe

New member
עברית שפה קשה ../images/Emo6.gif

מדי פעם כשאנחנו כותבים הודעות - פשוט מתפספת לנו אות - או נכתבת מילה עם שגיאה - אל דאגה - תמיד תמיד באופן הגיוני המילים השגויות נקראות בצורה הנכונה. הקטע שלמטה מראה איך פסקה שמלאה בשגיאות כתיב - נקראת במהירות כאילו ואין אף שגיאה. להנאתכם. זה באמת עובד......תראו בעצמכם בעקובת מקחר שנשעה באוניבסטירת אנגילת, זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית כל עוד האות הרשואנה והארוחנה בקמום הכנון. השאר יוכל ליוהת בגלן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא בלי ביעה. זאת בלגל שנאו לא קוארים כל אות בעמצה אלא את כל המליה עם ההקשר ההגיוני שלה. נמחד לא?

למעלה