בוקר טוב עולם

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

אני יודעת שאני נראית כמו אורחת שבמקרה הופיעה, אבל עדיין יש לי צרות צרורות מהמחשב, ואתכם הסליחה. לעיתים קרובות מאוד הוא נתקע, וכשהוא זז כבר, הוא עושה זאת לאט מאוד. ממש מוציא לי את הנשמה. אני מקווה שבקרוב אוכל להכנס, לכתוב ולהגיב כמו שצריך. בנתיים אני מאחלת לכולנו יום נפלא ורגוע

misu0071

New member
בוקר טוב לכולם נכנסתי עכשיו

ליפני שאני יוצא לעבוד ביד שרה וגם לחפס את izuzu שלא רואים אותו יום טוב

emmy5

New member
יזו מרגיש הרבה יותר טוב ../images/Emo6.gif

מוסר דש לכולם , מרגיש יותר טוב אבל הרופא המליץ לעוד שבוע ,העין סגורה .. יום נעים לך חבר

emmy5

New member
לסבתא לא נשאר , אז גידי ,גידי גידי

כן ,אני מכירה את זה טוב מאוד רק לפחות מחכה שמשהו יצחיק אותי ...

../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifבוקר אור גם לך בימבו

ובוקר מצויין לכל החברים שבקרוב יתעוררו. גם המחשב שלי עומד בפני קריסה. מבצע פעולות שאני לא מבקשת ולא מבצע מה שאני כן... מצאתי אתמול כמה מילים יפות שכתב אחד מתלמידי במועדון המחשב, ומבקשת לשתף אתכם בהם בבוקרו של יום שלאחר יום השנה ה-9 לרצח רבין ז"ל: תלמד לתת - כמו שאתה לוקח, תדע להקשיב - לפני שתתווכח, תשקול שנית - בטרם תתרתח, תוותר לעיתים - ותהיה זה שסולח, השתדל מעט - גם אחרים לשמח, זכור שהסובלנות - עוזרת לנצח!!! יום נפלא לכולכם,

דרדרית

New member
../images/Emo65.gifבוקר נפלא לכולנו../images/Emo42.gif

ג'וד- אהבתי את הדברים שהבאת על הסובלנות. אם נשתדל, כל אחד מאתנו- העולם ייראה טוב יותר. לגבי המחשבים- לא שמעתם על שיטת ה
? השיטה-חד פעמית... אבל המחשב הבא כבר ילמד להזהר ולא "יעשה בעיות"
מחשבים צריכים ללמוד לקח. להיות ממושמעים.
נ.ב. השיטה היא באחריות המשתמש....

yaely2

New member
מנהל
העיקר שאת פה איתנו../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בוקר טוב לכל החברים בפורום וגם לעתודאים
בוקר טוב יום טוב וסוף שבוע טוב. הרבה בריאות, הרבה שמחה מצב רוח טוב ואושר. המליונים יגיעו ביחד עם זה. או שזה שווה יותר ממליונים? השבוע התעצלתי ולא ירדתי לפעילות גופנית, אני כועסת על עצמי. הכעס על עצמי מזיק לא פחות מאשר כעסים אחרים ואני משתדלת להימנע מכך ובכל זאת.. כועסת על עצמי שהתפתיתי לעוגה, כועסת על עצמי שלא שאלתי קודם (ולכן הסתבכתי בדרך) ועוד ועוד מאחלת לכם שלא תהיה לכם סיבה לכעוס על עצמכם.

בוקר טוב, ולמה לכאוס על פרוסת עוגה

שאכלת ונהנית ממנה? חזרי לשגרה. הכעס מזיג יותר מ"החטאים" קנים הללו...

emmy5

New member
בוקר טוב,יום נעים לכולם../images/Emo24.gif

אני כבר כועסת כל יום , אבל ממשיכה לכעוס אבל לעשות ... לא עושה כלום ..רק כשבן אדם מרגיש את החבל על הצואר ...אז הוא רץ לכל דבר ,דיאטה ספורט עד אז מעט אנשים חכמים ..תהינו מהחיים , זה מה יש ... בוקר מצויין לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב לכל הנוכחים/ות

הגעתי הבוקר לירושלים והעיר נעלמה. הכל מכוסה ערפל. עכשיו הוא כבר נעלם. שיהיה כך לכולם, שהערפל המעיב על מישהו שיעלם.

HAVA159

New member
emmy5 יקרתי בוקר טוב, על מה את

כועסת
אמי'לה לא בריא לכעוס, שיהיה לך יום סבבה. אוהבת
אותך חוה

emmy5

New member
חוואל'ה ,אם באמת היתי כועסת...

אני לוקחת את החיים בצחוק ...את לא רואה שאני צוחקת מכל הלב על ...על עצמי ...זה כל הפטנט ...לקחת את החיים בצחוק ..

maxima

New member
אולי נכנסו לך מרגלים זה גורם להאטה

משמעותית במחשב ולכל מיני בעיות אחרות

למעלה