אני יודעת שאני נראית כמו אורחת שבמקרה הופיעה, אבל עדיין יש לי צרות צרורות מהמחשב, ואתכם הסליחה. לעיתים קרובות מאוד הוא נתקע, וכשהוא זז כבר, הוא עושה זאת לאט מאוד. ממש מוציא לי את הנשמה. אני מקווה שבקרוב אוכל להכנס, לכתוב ולהגיב כמו שצריך. בנתיים אני מאחלת לכולנו יום נפלא ורגוע
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifבוקר אור גם לך בימבו
ובוקר מצויין לכל החברים שבקרוב יתעוררו. גם המחשב שלי עומד בפני קריסה. מבצע פעולות שאני לא מבקשת ולא מבצע מה שאני כן... מצאתי אתמול כמה מילים יפות שכתב אחד מתלמידי במועדון המחשב, ומבקשת לשתף אתכם בהם בבוקרו של יום שלאחר יום השנה ה-9 לרצח רבין ז"ל: תלמד לתת - כמו שאתה לוקח, תדע להקשיב - לפני שתתווכח, תשקול שנית - בטרם תתרתח, תוותר לעיתים - ותהיה זה שסולח, השתדל מעט - גם אחרים לשמח, זכור שהסובלנות - עוזרת לנצח!!! יום נפלא לכולכם,
העיקר שאת פה איתנו../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
בוקר טוב לכל החברים בפורום וגם לעתודאים
בוקר טוב יום טוב וסוף שבוע טוב. הרבה בריאות, הרבה שמחה מצב רוח טוב ואושר. המליונים יגיעו ביחד עם זה. או שזה שווה יותר ממליונים? השבוע התעצלתי ולא ירדתי לפעילות גופנית, אני כועסת על עצמי. הכעס על עצמי מזיק לא פחות מאשר כעסים אחרים ואני משתדלת להימנע מכך ובכל זאת.. כועסת על עצמי שהתפתיתי לעוגה, כועסת על עצמי שלא שאלתי קודם (ולכן הסתבכתי בדרך) ועוד ועוד מאחלת לכם שלא תהיה לכם סיבה לכעוס על עצמכם.
אני כבר כועסת כל יום , אבל ממשיכה לכעוס אבל לעשות ... לא עושה כלום ..רק כשבן אדם מרגיש את החבל על הצואר ...אז הוא רץ לכל דבר ,דיאטה ספורט עד אז מעט אנשים חכמים ..תהינו מהחיים , זה מה יש ... בוקר מצויין לכולם