חמוד שיהיה לך בוקר ושבוע נפלא ולכולם/ן
ד ד ו ר י ן New member 20/10/02 #28 ../images/Emo52.gif חמוד ../images/Emo140.gif שיהיה לך בוקר ושבוע נפלא ולכולם/ן
ח חן המקורית New member 20/10/02 #30 אממממ רגע לא לדחוף..... שבוע קסום ומוקסם לכל הגברים שפה יכול להיות שלכם לא אמרנו ראשונים יום טוב ומקסים כי אין אין עליכם וטוב שאין מה היינו עושים בלעדיכם? מסתדרות לבד סתםםםםםםם בצחוק יאללה בלי התקפות
אממממ רגע לא לדחוף..... שבוע קסום ומוקסם לכל הגברים שפה יכול להיות שלכם לא אמרנו ראשונים יום טוב ומקסים כי אין אין עליכם וטוב שאין מה היינו עושים בלעדיכם? מסתדרות לבד סתםםםםםםם בצחוק יאללה בלי התקפות
Y yafit75 New member 20/10/02 #32 כפרה חנוש,,, כל הודעה שלך בצבע! וכמו תמיד,,, את מפתיעה,,,, ומי המאושר על הבוקר שמקבל נשיקה כזאת ממך?
ש שיר האמיתית New member 20/10/02 #38 שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם לךךךךךךךךךךךךךךךך צו´צו´ מאמי איפה נעלמת??????????
C CHUCHU New member 20/10/02 #44 לא נעלמתי אני עדיין פה!!! פשוט הייתי בשליחויות מהעבודה בחו"ל... הכל טוב?
C CHUCHU New member 20/10/02 #55 ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif
ח חן המקורית New member 20/10/02 #42 חחחחחחחחחחחח להירגע לכולם שולחת נשיקה על הלחי ורק לבעלי נותנת נשיקה צרפתית לוהטת
Y yafit75 New member 20/10/02 #46 צ´וצו´,,, בוקר מקסים,,,! אתה כמו קשת בענן,,, בא לקצת זמן,,,ונעלם להמון זמן! שבוע טוב!
C CHUCHU New member 20/10/02 #51 יפה יפה! אהבתי את הדימוי!!! אבל עכשיו אני מתכוון להשאר פה בזמן הקרוב!!!!! יש משהו בשבילך מהשליחויות שלי.....
יפה יפה! אהבתי את הדימוי!!! אבל עכשיו אני מתכוון להשאר פה בזמן הקרוב!!!!! יש משהו בשבילך מהשליחויות שלי.....
ח חתולון* New member 20/10/02 #34 בוקר טוב חן ../images/Emo24.gif הקפה שלך על הבוקר נראה כמו שמפנייה, בסנוקר היום אני בעבודה ועל הכביש ושלא יהיה לי עסק ביש (עם השמפנייה) יצאתי להפסקת קפה ואני פה, ואמשיך אהיה איתכם לכמה דקות, אחזור כשיחשיך יום נעים חתולון
בוקר טוב חן ../images/Emo24.gif הקפה שלך על הבוקר נראה כמו שמפנייה, בסנוקר היום אני בעבודה ועל הכביש ושלא יהיה לי עסק ביש (עם השמפנייה) יצאתי להפסקת קפה ואני פה, ואמשיך אהיה איתכם לכמה דקות, אחזור כשיחשיך יום נעים חתולון
א איילת המקורית New member 20/10/02 #59 צהריים טובים לכולם עוד שעה אני הולכת הביתה, איזה כיף שתעבור לה השעה. איילת