בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם ../images/Emo13.gif

חזרתי משבוע ברפובליקה הדומיניקנית. שבוע של עצי קוקוס על חוף עם חול לבן ומים טורקיז, שתייה חופשית (האח ברמן שם
) ושקט. המון שקט. להתעורר כל בוקר ולראות גלויה מהחלון. יש לי רק דבר אחד להגיד - אל תסעו לשם בחיים. כי קשה מדי לחזור
ואם כן תסעו, אני ממליץ על הבירה המקומית -- Presidente, פילזנר לא רעה בכלל, ואפשר גם לטעום רום Barcelo Anejo, נחמד ביותר. באמתחתי, לאחר התלבטות לא קטנה, חזרתי עם בקבוק Glenlivet 15. הארלבור 1977 עלה 60+$ בדיוטי בארץ, שזה לא היה בכיוון שלי כל כך באותו רגע, וזה עלה לי בערך 45~$ בדיוטי בצרפת, בדרך לגן עדן. שבוע מצוין לכולם.

cloclo

New member
../images/Emo13.gif

אני רואה שלאט לאט רוחי משתלטת על הבר הביתי שלך...
"ארלבור"? אתה מתכוון לאברלור או לארדבג (לפי ה-1977)? ולא הבנתי אם הבאת אותו בסוף או לא. אם אתה מתכוון לארדבג, הרי ש-45$ זה מחיר מאוד מאוד נמוך. גם אם תחפש באינטרנט לא תמצא ארדבג 77 בפחות מ-60$-65$. ספר מה אתה חושב על ה-Glenlivet 15.

כנראה השארתי חלק מהשכל

בחוף הקאריבי (מי יכול להאשים אותי
) כן, התכוונתי לארדבג, ולא, בסוף לא הבאתי אותו. בפעם הבאה אולי. שאלה לי -- כשקניתי את הגלןליוט ראיתי עוד כמה דברים מעניינים שאין לי מושג אם הם באמת מעניינים -- בלביני Doublewood סינגל מאלט בשם Scapa, שאין לי מושג מהו, כי כתוב עליו שהוא מאיזשהו אי שלא הבנתי איפה הוא
סדרות של מק'אלן -- 1940, 1950, 1920 וכד' -- כביכול שחזורים של וויסקים של מק'אלן מהעשורים האלה מישהי/ו ניסה/תה את הדברים הללו?

rustynail

New member
scapa ...מאוד חביב לא דומיננטי בפה

אבל ארומות מאוד מיוחדות לא הזכיר לי איים דווקא....

cloclo

New member
לא יאומן...

כתבתי לך תגובה ארוכה במיוחד על הכל... על Scapa, על הוינטאג'ים של מקאלן, על הבלביני, והכל נמחק. אוף!!! זה כל כך מעצבן! זאת היתה תגובה מושקעת, תצטרך להאמין לי כי ממש מרגיז אותי לחשוב על שחזור עכשיו. אולי אח"כ. שחזור דברים שכבר כתבתי זה לא משהו שאני מסוגלת לעשות. זה מעצבן מדי. סיפור כהוכחה: לפני שנים, במבחן מגן כלשהו, המורה ניסתה כנראה להקל עלינו ושיחזרה במלים אחרות שאלה שהופיע כבר במבחן סמסטריאלי חודש-חודשיים קודם לכן. במבחן הראשון מצאתי את השאלה מעניינת ועניתי עליה באריכות (שני עמודים בערך, אם אני לא טועה). במבחן המגן עצמו, כל כך השתעממתי מהרעיון לכתוב שוב את מה שכתבתי לפני חודש, שסיכמתי הכל בארבע שורות והגשתי את זה ככה. קיבלתי 90, וגם צעקות איומות מהמורה שאני לא אעז לעשות את זה בבגרות.

marsala

New member
clocloנראה אותך עושה את זה

עם המקלדת הווירטואלית בשלוש בבוקר
ואלון הסקאפה הוא מולט מאיי אורקני נוט מיי קאפ אוף טי באט נייס.. מוש

../images/Emo6.gif

זה באמת אתגר לכתוב הודעה עם המקלדת הוירטואלית הזאת... אני מאד מקווה ש*אתה* לא צריך להשתמש בה בשביל לכתוב עברית בניכר... בכל מקרה, לפי התגובות הצוננות טוב שבסוף החלטתי לא לקחת אותו לפני שאטעם בעצמי. הגלןליוט עוד מחכה לפתיחה, עומד בגאווה על המדף לצד שני המאלטים האחרים, במה שמתחיל להיראות לאט-לאט כמדף מאלטים/טקילות לא רע בכלל. oh well, עד הנסיעה הבאה... אלון, שעדיין מנסה לקבל בליבו את העובדה שבמקום שמש קאריבית, חול לבן ורשרוש עצי קוקוס יש לו אור נאון, שטיח משרדי ורשרוש מאווררי מחשבים מלווה בהודעות על תקלות שצריך לתקן...

cloclo

New member
חלק ממה שכתבתי

בהודעה האבודה היה על כך שכנראה שמזקקת Scopa הפסיקה לייצר. ייתכן שעדיין מוציאים את הוויסקי שכבר מחכה בחביות, אבל כנראה שכבר לא יוצרים חדש. נ.ב. אם תוריד את הנעליים, תגלה ששטיח משרדי (מהסוג המגרד, כן?) מרגיש די קרוב לחול לבן קאריבי.

cloclo

New member
Scopa=Scapa, כמובן... ../images/Emo5.gif

תסלח לי. שעתיים שינה זה לא מספיק.

bar wine

New member
סליחה , לא ממש נכון

המיזקקה הנ"ל עדיין מייצרת , למרות שינויים רבים אשר חלו עליה במאת השנים האחרונות. מה שהשתנה היה שמשנות השישים הם התחילו לקחת שעורה מצד שלישי ולא אחראים על גידולה. מצ"ב לינק

cloclo

New member
עקרונית אתה לא טועה, אבל השמועות

גורסות שהם כבר לא מקבלים יותר שעורה מאף אחד, ושכנראה הפסיקו לייצר. אבל הכל שמועות.

bar wine

New member
זה יבדק../images/Emo4.gif

מאחר ולא נשאיר את העיניין פתוח... אני אנסה לשלוח מייל לקרוב שלי שגר בסקוטלנד , לא רחוק, שילך לבדוק.

bar wine

New member
העיניין נבדק../images/Emo22.gif

המיזקקה חדלה מפעילות ב 1994 . לא ממש אבדה , הויסקי שלהם לא היה משהו בשנים האחרונות, למרות שבמאה הקודמת הם היו ממובילי הדרך. חבל בשבילם.

oehhe

New member
מה מקלדת וירטואלית?

הלא בביקורך האחרון בארץ קיבלת ממני מקלדת עם עברית, אל תגיד לי שאיבדת אותה. oehhe

marsala

New member
oehee תפסת אותי!!../images/Emo8.gif

מקלדתך מונחת לפני בגאון!! אך בה אני משתמש רק לטקסטים ארוכים( צריך לפתוח תוכנת דואר ענתיקה ,לכתוב עברית ולעשות קופי פייסט...) בפורום אני לרוב כותב בוירטואלית לצערי... אגב יש אשכול קברנה?? Mosh

למעלה