בוקר טוב עולם

rubber duck

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם
אני מתכונן לרכיבה ראשונה על החיות החדשות שלי ( האופניים ) ועוד כדי לבחון את המסלול שעליו אני מתכנן לרכב לעבודה ( פעם פעמיים בשבוע ) יום מקסים לכולם
שרון

בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo25.gif

היום אני לא הולכת לווינגייט כי אני עוד לא מרגישה ממש טוב. כנראה שהניתוח קצת שיבש לי את המערכות בגוף וזה מטריף לי ת'שכל. יגאל כפרה, אני לא יכולה לענות לך על המסר (יש לי בעיה איומה עם הניק שלי, אני נזרקת ושום דבר שאני כותבת לא נקלט, קיצור- תודה מאמי על הדאגה, אני מתה עליך ואני אהיה בסדר). דבר איתי ... טוב, אני חוזרת קצת לנוח ברשותכם, אוהבת אתכם , אחרי שאנוח אחזור להיות אני ... מבטיחה.

kdr

New member
בעיה עם הניק או המניק?

רק תגידי מילה. רוצה אותך בריאה כמו אז. תרגישי טוב ותתחזקי, אני מחכה בפינה עם כולם. תנסי לקצר את הניק, אולי זה יעזור, אני לא צוחק, למרות שהדוס חלף מן העולם מערכות המחשב לא תמיד מתמודדות עם רווחים ועוד בעברית. ראי את אתר גוגל הגדול שהתמוטט בגלל גולש ששם גרשיים במקום לא נכון (מקרה אמיתי). שבת מנוחה ורגיעה

אני כבר מתחרפנת מזה

ואי אפשר להחליף את הניק, כי כל העבודה שלי מתבצעת עם הניק המזורגג הזה... האמת היא שאני בסדר, שונאת את המנוחה הזאת, אני מרגישה כל דקה כמו שנה וזה לא בא לי בטוב, אבל יהיה בסדר, יש לי פשוט חודש מטורף, עוד לא התחלתי לארוז ובעוד פחות מחודש אני במקום אחר שגם לגביו אין לי מושג כי עוד לא מצאתי דירה... לא נורא, הכל ייסגר בסוף. איך אתה? איך הייתה יום ההולדת לינשופון ?

kdr

New member
סיפורים

אם אוהבים אותך בתפוז (הדגש על "אם"), עושים rename לניק ולכל מה שהם רוצים (אם הם רוצים) וסיפור שהיה כך היה: כשהזמנתי לעבודה את הטלפונים, בחרו שהשם שיופיע כשמחייגים מהמשרד (אצלך זה במקרה הטוב המספר בלבד, מה לעשות, אצלך עוד מדברים בתופים ועשן) יהיה EGAAL, עיוות של שמי וללא קשר לעבודה. אחרי שיחות עם הנציג, האחראי, המנהל ועוד כמה בהררכיה, הגעתי לתמיכה הטכנית ובחורה מקסימה בשם "ירדן" (נו באמת, מי מכיר אותה ?) פתרה לי את זה בשניה. למה ? - כי היא רצתה. לגבי הינשוף, אסכם במילה אחת את יום ההולדת: "אדירה", ובשתי מילים "אכזבה אדירה" ואפרט: יתר העופות המוזרים הגיעו באחור דיפלומטי של 10 דקות עד אחור חצוף (אחרי טיול בחיפארק) של יותר משעה. היות ואני מכיר את המוצגים הזואולוגיים, הכנתי רשימת מאחרים בעוד מועד והתערבתי עם בת הזוג. אחחח, איך נהנינו בין הסדינים, אני כמובן צדקתי. מה שהיה טוב זו הפשטידה שהכינה אחותה של זוגתי, אני בדיבורים עם "המוסד" (הם היו עסוקים באוניה הרוסית) לקבל את חדר החקירות ולהוציא ממנה את המתכון. המליאנית עשתה פשטידה עם בצק פאי מלא חמאה והשתמשה בגבינת כבשים (סליחה, אני מרייר על המקלדת), לא כולם אהבו אז נשאר לי ליום ראשון.

rubber duck

New member
והנה חזרנו מרכיבת הבוקר

היה טוב 20 ק"מ עם המון עליות וירידות עם שטח ועם הרבה מאמץ הרגשה נהדרת שרון

פברואר2

New member
מ../images/Emo207.gifת להמלצה

יש ל"הפי" נוזל כביסה מיועד לבגדי ספורט מכיוון שהגבר שאיתי חוזר רטוב לחלוטין מהרכיבות ניסיתי את הנוזל הזה הוא מוצלח מאוד (לא יודעת מה ההבדל בינו לאחרים אבל מרגישה את זה כשאני נוגעת בבד של הבגד בניגוד לתחושה של הנגיעה כאשר משתמשת בנוזל כביסה אחר) שבוע שעבר השתמשתי בזה עם בגדי החייל שהגיע הביתה אחרי שבוע ואימצתי את זה ל...חזיות שלי
באמת מוצר מוצלח

למעלה