בוקר טוב עולם:) מה שלום כולם?

ufo11

New member
בוקר טוב עולם:) מה שלום כולם?

איזה שנה מעצבנת הייתה לי... כל הזמן קמתי...כל הזמן... וזה לא טוב... קמתי עם בחילה בבוקר (אולי אני בהיריון?) זהו... מקווה שיהיה לכם בוקר טוב (בוקר טוב מותק שלי
)

חייםלוי

Member
מנהל
אולי באמת אתה בהריון? תוכל לקבל

מיליון דולר אם כן. גם אני קמתי היום עייף כאילו לא ישנתי ואני דווקא ישנתי יותר מהרגיל. תמיד אני ישן 4 שעות בלילה והפעם 8 שעות ועוד ישנתי כל הדרך לעבודה. אני גר בגוש דן ועובד בירושלים ונוסע באוטובוס. בינתיים התאוששתי. אם כי עוד קפה לא יזיק. אני מכור לקפה.

ufo11

New member
כן אה? נראה לי חלמתי משהו על

מיליון דולר, או מיליארד דולר, אבל לא בהקשר של הריון:)... נראה לי שאני אלך להכין לי גם קפה טוב כזה... קר וטעים:) עם איזה טוסט מוקפץ.... וואיי...שווה יש לי תאבון (מה קרה לבחילה? עברה?) :)))

Blueberry Kiss

New member
יאאאאאאא... הולך להוולד לנו תינוקי?

איזה כיף. מה יש לך בבטן מושי? בן או בת? ואו, איזה יופי (ואיזה כיף שאתה זה שתצטרך לעבור את הלידה
) תינוקי! (תשתדל שיצא כמו שאנחנו רוצים
) שיהיה לכולם בוקר טוב.. ויום נפלא

ufo11

New member
כן:))) יהיה לנו תינוק ז'מן שכזה:)))

עם ראש קטן וחמוד שיגיד "א....בא" "אִ....מא":)))) ויזיז את הידיים ככה:)))

hashy

New member
עליי עוברים ימים קשים (קצת)

ביומיים האחרונים הייתי עייפה מאד ובלי שום סיבה. העניין הזה עם יאסין קצת הלחיץ אותי [חיים, אני מעריצה אותך על הנסיעות באוטובוסים - מתי ישימו להם כבר גלאי מתכות?] עד שהתקשרתי לאמא שלי וביקשתי שלא יתנו ל nayeli לנסוע באוטובוסים אלא שיעזרו לה לשלם את הדלק לאוטו. אני גם בצומת דרכים בעבודה. אני פרילנסרית בחברה והדברים שם לא הולכים בדיוק כמו שאני רוצה... זה גם כרוך בנסיעות מטרטרות וכרגע האוטו שלנו מושבת, אז בכלל... צריכה לקחת החלטות... והיום בערב יש לי פגישה בצור-יגאל ב 20:00 ואין לי מושג איך אני חוזרת משם. הצד הטוב הוא- שסוף סוף אני רואה אתכם שוב.... המשך יום כתום לכולם הנמשכת לרצפות

למעלה