שוקולטה-בית קפה מתוק - בראש פינה העתיקה מפעל ,ובית קפה ליצור שוקולד , יש שם גם סדנאות ...מאד יקר וטעים . אבל מה דעתכם אוהבי השוקולד על מפגש לכוס שוקוליטה ופרלינים בארט דה קוקו ? שוקולדים מעולים המיוצרים במקום ..
כל הכבוד ! מיכל וטלי המון תודה על ../images/Emo211.gif
שמעתי בדיוק השבוע על ארט דה קוקו - איזה אתר מדליק - בא לאכול ישר מהמחשב! האם הם פתוחים בשבת? אני רצה!!! על האתר השני בראש פינה - רצוי מאד לשלב בטיול, לקנות כמה פרלינים לאחר כך , וסתם לשכב במיטה בצימר או בג'קוזי ולחסל! בהנאה גדולה! את שני האתרים האחרים מיכל, אני שומרת ועוד מעט לקראת יום הולדתי - אני מתכונת לשלוח לכל מכרי...חחח ואת התמונה של השוקולדון - אני שומרת!!! איזו מומחיות יש לכן - כל הכבוד! אז שבת נהדרת לכל אוהבי המתוק וגם המלוח - המון
יש גם ארוחות טעימות, השוקולדים נהדרים אבל אפשר להשמין רק מלהסתכל על מבחר העוגות... שוקולינה אם בא לך טיול בשבת אשמח להפגש איתך שם כמובן שכולם מוזמנים להגיע לגבי ראש פינה עד כמה שידוע לי המקום נסגר
במתנה /מתנות לחג אני מצרפת אתר סופר בטוח ,מנסיון, לקנית בשמים ואי אלו מוצרי טיפוח המחירים ממש ממש הרבה יותר שפויים מסופר פארם , ניו פארם והפרמפומריות .... אז מי מפנק אותי ?
איזה כייף שיש לי את עצמי
אהההההההה...אני מציעה שכל מי שיודע על חניות שנותנות הנחות או מבצעים אמיתיים שיפרסם פה .. זה יהיה נחמד מאד
מנסיון, אנשים ממש שמחים לקבל את זה, עשיתי כבר כמה משלוחים כאלה, אז אם בא לכם להפתיע/לפנק מישהו, זה בהחלט נחמד.. (וגם מעסיק אנשים עם צרכים מיוחדים שזה מרגש בפני עצמו) זר מתוק