בוקר טוב. סוף שבוע....

סמדר בנ

New member
בוקר טוב. סוף שבוע....

זה , עוד אחד חלף לו. חיילים בדרכם הביתה..... סטודנטיות לא
כפי שאתם מבינים יש ספירות הרבה יותר ארוכות משל אמא של חייל. זה אמא של מטייל במזרח, או אמא של סטודנט שלא לומד קרוב ונמצא בתקופת בחינות
שיהיה לכולם יום רגוע

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום חמישי

היום זה היום, היום זה היום.... החייל שלי יגיע היום בערב הביתה. סמדר, מקווה שהסטודנטיות יצליחו בבחינות ושלפחות הציונים שלהן יצדיקו את הגעגועים
מקווה שעוד הרבה חיילים מגיעים היום הביתה, שתהיה להם דרך צלחה ולאלו שממשיכים שיעבור בקלות יום טוב ורגוע לכולם

פולי44

New member
אני אחרי החיבוק לחייל

"סליחה על הריח" הוא אמר והתכוון לריח של הסיגריות שהוא יודע שאני מתעבת, אז אמרתי "לא נורא, כבר התרגלתי". שום דבר לא יעצור את החיבוק!

פולי44

New member
ועוד הוא אמר

שהחום שלנו פה הוא חורף לעומת החום במקום שממנו הוא בא. באמת היינו אצלנו שם לפני שנה בקיץ ואני זוכרת את זה כטראומה

שושנה ו

New member
בוקר טוב סופ"ש כבר כאן ../images/Emo24.gif

המחשב זוחל לו בעצלתיים מורטת עצבים ....
אצל השלישי שלי לא היה אתמול אינטרנט כלל, נאמר להם שזוהי תקלה ארצית של 012 ....
אתמול שוב לקחתי את הנכדודים המקסימים שלי לחצי יום כיף ....
היום אמור השלישי שלי להיות בחופש והפעם הוא שייעשה להם יום כיף ....
בערב לקינוח הלכתי לחינה של בתה של חברת צוות .....
היה יפה ומהנה....ישנתי בשתיים- עשרה וחצי ואני כותבת כאן בעיניים חצי עצומות .....
תיכף חוזרת לישון ....
המנומרון שוב יצא לקורס (היום זה היום האחרון) במדי ב' ..... חיפש את מדי ה- א', אבל אני כבר הכנסתי אותם לסל הכביסה .....
היום שוב נוסע לבקר את אביו ... מקווה שיש הטבה במצבו ....
מחזיקה אצבעות לכל הנסיכים והנסיכות שכמה שיותר ייצאו לשבת ....ואוהבת את כולם ....ואת אמותיהם המקסימות
שיהיה יום נפלא, פורה, מוצלח וקסום לכולם וביחוד ליקירינו שבאי- שם ......

אצלנו לא כל כך נחמד

סגלגלי כבר שבוע בבה"ד 1. לא עושה כלום. יגיע היום. אני מתקשרת והוא מתחמק. הוא אומר: נדבר כשאגיע. אתמול בלילה דיבר עם השוטר. חזרנו הרבה ימים אחורה, להרגשות שהוא לא שווה כלום וכו'. המילים "אמא, אני חזק" מהשבוע שעבר - התאדו. כל כך חששתי, כל כך לא רציתי לחזור לימים הקשים שאתה מסתובב חסר מעש, מבוהל ממה הולך להיות גורלך, ואתה הולך לאיבוד בתוך החלל הגדול של ההשמה הצבאית. כל המעמד, הכבוד והיחס הרציני שקיבל בתפקיד הקודם כאילו לא קיים. נשארו לו 7 חודשים. הוא שם דגש על הפיזיוטרפיה. כנראה האמין שבזכות הטיפולים יצליח לצאת משם. אני ובעלי החלטנו שננסה להשפיע עליו שיתכפתר למה שיש. יש שם אפשרות לעשות פיזיוטרפיה פעמים בשבוע, והשאר שיתאמן לבד. שלא ילך ראש בראש. נהנהנו כמעט שנה משקט תעשייתי. רק עתה אני קולטת כמה נעימה הייתה הרגיעה הזו, וכמה לא בא לי לחזור למתח הנורא שליווה של שרותו הצבאי עד שהגיע לפנימיה. זה ילד שליוונו צמוד כל חייו. הכל הלך לו קשה. והשנה האחרונה הייתה כאילו לקוחה מחלום. אנחנו חזקים. נשנס מותניים ונצא למערכה. השוטר הגיע אתמול. מלא חוויות וסיפורים. הבוקר קם ב-4 לריצה, וב-9 בבוקר כבר היה בתחנת הרכבת, קבע עם ידידה לטייל באחד המעינות. אין לו רגע דל - ואנחנו תחנת הצטיידות והסעה בערמת התוכניות. בבסיס כבר הספיק להחתים את כל הפלוגה על סט אימונים בקרבות מגע וכושר גופני, וזאת כמובן מלבד שעורים ביהדות. המ"מ ואח"כ המ"פ התלהבו מהיוזמה והחליטו להוסיף משאבים ומדריכים. נראה שכולם נסחפים אחריו. היחידים שלא חתמו היו כאלה שעוד מעט משתחררים. אם נראה אותו בערב שבת - זה יהיה נחמד מצידו. אנחנו עסוקים כרגע בהררי הכביסה שהשאיר אחריו. אדמוניתי, מחכים לאיזו עצם.... שוש - מחזיקה אצבעות ל-X. פולי - תהני. עופרה - מחכים לשמוע.. שויו -
לסופרות -
מלכת הלבבות - אנחנו תמיד קוראות מה שאת כותבת. לא תמיד מגיבות, כי לא תמיד יש ממש מה להגיד, בעיקר שרגוע אצלכם, והוא מגיע לא מעט הביתה.

פולי44

New member
מתגייסת ../images/Emo24.gif

זה באמת יכול להתיש, כל ההתעסקות הזאת עם מה יהיה איתו, אני מקווה מאוד שזמן הקצר שנשאר לו עד השחרור ימצא שקט וגם אתם

שושנה ו

New member
מתגייסת קבלי חיבוק לחיזוק ולעידוד ../images/Emo24.gif |חי

מתגייסת, מבינה ללבך...כ"כ שמחתי כשהכל הסתדר ....
אני מכירה את סיפורך, ויודעת כמה אתם דואגים, מחזקים, מפרגנים.... ומלווים אותו ליווי צמוד כל חייו ....
מחזיקה לכם אצבעות לעידוד ולחיזוק .....היו חזקים כמו עד עכשיו .....
ישנו משפט שאני מאוד מאמינה בו : "ישועת ה' כהרף עין " ..... כלומר- הישועה תגיע פתאום ...בהרף עין .... האמיני בטוב- והטוב יגיע בע"ה בפתאומיות, מבלי שתדעי מניין הופיע !!!!!!!!!!!!!
חיזקו ואימצו -

משתפרת

New member
הלוואי שהבית יעשה לו טוב

שהדברים החכמים שישמע מכם יסדרו לו את הראש. אחד החובשים בבה"ד 1 הוא חבר מילדות של בני. מקווה שבנך יגיע אליו ויקבל ממנו יחס ראוי.

מתגייסת בהצלחה במערכה ל7 חודשים שיעברו מהר

ואיזה יופי שהשוטר שלך כ"כ פעיל !

ליבי איתך ואני מתארת לעצמי שמאוד קשה לך

אבל, עוד 7 חודשים זה ניגמר ובספירה של הפורום זה כמעט...אוטוטו, אבל אני יודעת שהמועקה מלווה, והשוטר שלך, הוא פשוט משהו נדיר ומיוחד

תודה בנות על העידוד

הסגלגל חזר בצהרים והיה כולו סוער ומתפרע. אי אפשר היה לדבר. עכשיו נרגע. נראה שנצליח לשכנע אותו להישאר שם.

עפרה ד

New member
../images/Emo249.gif מחזיקה לכם ולו אצבעות. כנראה שלא הכל

זהב בתדמית הנוצצת של בה"ד 1, מכירה מישהי מהמסלול של הנסיכה ששובצה שם, ולא בדיוק נהנתה. כנראה שלשרת שם שונה מאוד מלהיות שם בקורס. מקווה שיעברו לו 7 החודשים הללו מהר וקל

סמדר בנ

New member
אוי

צר לי שכך מרגיש הסגלגל וכ"כ חבל
מכל \ה לא הבנתי מה הוא אמור לעשות בבסיס החדש. לא נתנו לו כל תפקיד מוגדר? לעומת זאת, כיף לשמוע על השוטר, שנשמע בן אדם מיוחד מאוד.

ל י ת י1

New member
מתגייסת, מקווה ששבת בבית תרגיע את הסגלגל

ומחזיקה אצבעות שהדברים יסתדרו בסופו של דבר. והשוטר שלך, כבר אמרו לך לפני - ילד מיוחד!

משתפרת

New member
יום טוב

בניגוד לרגיל- ששמחים כשהחייל מגיע לסופ"ש הפעם אני שמחה שהחייל שלי יצא בדרך לבסיס. אתמול עבר ללא חום, לכן לא הלך להוציא עוד גימלים והחליט לחזור היום, למרות שהוא מותש לגמרי (נפל למיטתו ב- 10 בערב, לא יצא לפגוש חברים. זה משהו שלא קורה אצלו). הבוקר הוצאנו אותו לתחנת אוטובוס אל עיר גדולה, נסע שעה והגיע, אחרי חצי שעה עלה על אוטובוס לעיר קטנה אליה יגיע כעבור שעתיים, ומשם יטלפן ליחידה, וישלחו רכב להביא אותו. אז הוא לא יהיה איתנו בסוף השבוע, אבל אני ממש שמחה שהוא מרגיש כשיר.

שושנה ו

New member
איזה יופי משתפרת ....../images/Emo9.gif

ב"ה שהוא מרגיש טוב, ומרגיש שהוא יכול לחזור לבסיס....
שיהיה לך תמיד בריא, ותהני ממנו תמיד באושר ובבריאות
כיף לשמוע בשורות טובות !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה