בוקר טוב ניצנים...

AviHayun

New member
בוקר טוב ניצנים...

אחרי אינספור פעמים שהקשבתי לבלדה לביישן, הגעתי למסקנה ששירת בניון צריכה להילמד בבתי הספר, לאלתר!!! מי בעד? יאללה ורד, סקר חדש, אני בטוח שאם זה יתקבל, עזרא ירשום את ילדיו מעכשיו. נכון עזרא??

ezraz

New member
בוודאי שאני ארשום אותם אבל...

בגלל הידע שהם כבר צברו בנושא אני אצטרך לרשום אותם ישר לכיתה ו'!

AviHayun

New member
אתה צודק...

אתה יודע מה, אני בטוח שלא הייתי נכשל בבגרות בספרות אם זה מה שהייתי לומד... את מי מעניין ביאליק וכל החבורה הלא מובנת הזו?? אני קורבן של המערכת האטומה שלא מבינה כלום בשירים והכריחה אותי ללמוד שירה שלא דומה לכלום...

ezraz

New member
תרגיע אחי תרגיע

כבודם של האנשים האלה במקומם מונח!!! עוד מעט תגיד לי שגם את יוסי גיספן ואביהו מדינה צריך ללמד במקום ביאליק? בלבלי אותו, מסובבת אותי, יאללה לך הבייתה מוטי, תלך כפרה עליי. שירים ממש חינוכיים... אני מעדיף ביאליק בשילוב עם עמיר בניון. שירה עכשוית אל מול ביאליק.

AviHayun

New member
איזה מונח...

מתי יצא להם משפט שהיה עליו קונצנזוס? השירים של ביאליק דיברו רק אליו ואל אילנה המורה שלי לספרות...

חבריי המלומדים...

בוקר טוב גם לכם...קראתי בשקיקה את המחלוקת שבנדון והצעה לי אליכם:מה דעתכם על שבלו"ז מערכת הלימודים יהיה גם לימודי ספרות "עתיקה", וגם (והדגש הוא על "וגם")ספרות נוכחית...כשעמיר מטייל בין כיתות ברחבי הארץ ומעביר הרצאות מאלפות... אגב, אבי, אפרופו משפט ביאליק שהוא קונצנזוס , מעולם לא חשבת על "צנח לו זלזל "....????

gala21

New member
אבי.. חמודי..

גם בספרות נכשלת?? אני מבינה שאתה חזק רק במספרים ...

למעלה