תות כמה יפה כל הכבוד, רואים שמורתך היא דנה אגם, יפה מאוד...
נ נבעת New member 29/5/08 #16 תות , אני כבר אמרתי, אבל חייבת שוב, מ ד ה י ם מעלף, נשי, צביעה בטוב טעם, הייתי רוצה ללבוש כזה, אך.............., אני אחרי לידה כרגע, אוהבת את היצירה, הצבעים, התוצאה, משתלב יפה עם הקיר הירוק בהיר, משגע, מיוחד, אוף איזו קרציה אני, אבל רק מהתפעלות
תות , אני כבר אמרתי, אבל חייבת שוב, מ ד ה י ם מעלף, נשי, צביעה בטוב טעם, הייתי רוצה ללבוש כזה, אך.............., אני אחרי לידה כרגע, אוהבת את היצירה, הצבעים, התוצאה, משתלב יפה עם הקיר הירוק בהיר, משגע, מיוחד, אוף איזו קרציה אני, אבל רק מהתפעלות
א אמירהח New member 29/5/08 #17 מזל טוב מקווה שהלידה היתה קלה נולד טורסו יפיפיה עם צבעים מיוחדים ויפים שילוב השושנים עם הצבע הירוק מדהים . כל הכבוד לךולעבודה המדויקת וכמובן ומורה המדהימה שלך .
מזל טוב מקווה שהלידה היתה קלה נולד טורסו יפיפיה עם צבעים מיוחדים ויפים שילוב השושנים עם הצבע הירוק מדהים . כל הכבוד לךולעבודה המדויקת וכמובן ומורה המדהימה שלך .
ז זגר New member 29/5/08 #19 זריזה את יקירתי, התקדמות יפה מיום שלישי. יצא מהמם. הצביעה מקסימה והוספת הפרחים משגעת.
ת תות1505 New member 29/5/08 #20 לכל המחמיאות והמפרגנות - תודה ענקית! ../images/Emo210.gif כיף לקרוא את המילים החמות ואל דאגה, אני מחלקת אותן שווה בשווה ביני לבין דנה אגם - מגיע לה הרי בלעדיה לא היה לי טורסו מקסים שכזה!!!!
לכל המחמיאות והמפרגנות - תודה ענקית! ../images/Emo210.gif כיף לקרוא את המילים החמות ואל דאגה, אני מחלקת אותן שווה בשווה ביני לבין דנה אגם - מגיע לה הרי בלעדיה לא היה לי טורסו מקסים שכזה!!!!
י יונית102 New member 29/5/08 #24 ../images/Emo140.gifטורסו מדהים שפשוט מתחשק ללבוש../images/Emo2.gif טוב זו לא חוכמה עם מורה כזאת מקסימה ומתוקה.
../images/Emo140.gifטורסו מדהים שפשוט מתחשק ללבוש../images/Emo2.gif טוב זו לא חוכמה עם מורה כזאת מקסימה ומתוקה.
D Dana agm New member 30/5/08 #29 תות יקירתי איזה כיף להיות פה ../images/Emo24.gif הגדלתי את התמונה והתמוגגתי
ת תות1505 New member 31/5/08 #36 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif משום מה יש לי הרגשה שמסתתרת פה מישהיא שאני מכירה...... אז מי הצופה המסתורית?
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif משום מה יש לי הרגשה שמסתתרת פה מישהיא שאני מכירה...... אז מי הצופה המסתורית?
מ מיס הילה New member 30/5/08 #33 מ-ד-ה-י-ם! וקלאסי. עכשיו, אחרי שראיתי אותו במציאות (כן, הצצתי) אני יודעת עד כמה התמונות לא עושות חסד עם הפסלים.
מ-ד-ה-י-ם! וקלאסי. עכשיו, אחרי שראיתי אותו במציאות (כן, הצצתי) אני יודעת עד כמה התמונות לא עושות חסד עם הפסלים.
ל ליאור קסם חממה New member 30/5/08 #34 תות ודנה../images/Emo45.gif עבודה משגעת. אין לי מילים להוסיף באמת משו משו.
ת תות1505 New member 31/5/08 #35 ושוב תודה רבה לכל המפרגנות!!!../images/Emo25.gif ../images/Emo210.gif