בוקר טוב מ LILACHH חיבור האינטרנט שלה שבק חיים. מוסרת לכולן יום נפלא וסוף שבוע מהנה.
A av_i_va New member 28/11/02 #1 בוקר טוב מ LILACHH../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif חיבור האינטרנט שלה שבק חיים. מוסרת לכולן יום נפלא וסוף שבוע מהנה.
בוקר טוב מ LILACHH../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif חיבור האינטרנט שלה שבק חיים. מוסרת לכולן יום נפלא וסוף שבוע מהנה.
M miriamgrun New member 28/11/02 #2 בוקר אור ונהדר../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif
L lilachh New member 28/11/02 #3 בוקר טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif החיבור כאן בגד בי הבוקר....
א א אוהל New member 28/11/02 #4 בוקר טוב../images/Emo42.gif לילך! הבוקר הוא לא אותו דבר בלי בוקר טוב ממך
א אתי@ New member 28/11/02 #7 בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף שיום חמישי אני מקווה שבסופ"ש הזה יהיה לי יותר זמן להתחיל ולסיים את כל הפרויקטים שיושבים לי בראש עוד מאז המפגש
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף שיום חמישי אני מקווה שבסופ"ש הזה יהיה לי יותר זמן להתחיל ולסיים את כל הפרויקטים שיושבים לי בראש עוד מאז המפגש