בוקר טוב מתוקים....

G I R L P

New member
בוקר טוב מתוקים....

משהו מאתמול ותמונה להתחיל איתה את הבוקר.... יום חמישי כבר אמרתי?... יש!! מחר שישי!!!! בוקר טוב קוריצות!!!!

Master Stav

New member
בוקר טוב .......

מממממ מתמתח ..... יה אחלה אימון טאי צ'י כל הגוף שלי שר הללויה שאגיע למחשב בעבודה יש לי מה לכתוב היום .....יצורי ייצר
שוחחתי אתמול עם חבר .....ממש מאוחר בלילה ובסוף בסוף השיחה אמרתי לו אתה קולט כמה החיים מושלמים ? איך דברים מסתדרים אם אתה רק רוצה איך אין רע בלי טוב ואין טוב בלי כאב ......
הוא צחק ואמר שאני תמיד מכניס כאב לענינים ......אבל זה בסדר גם הוא ....למד להינות מזה ....( אימלה מומר מומר ) בוקר טוב כולם

G I R L P

New member
ומה רע

במומרים?.... כל עוד הוא אוהב כאב... גרררר ובאשר למפשט שלך.... "אין רע בלי טוב ואין טוב בלי כאב".... אוחחח כמה שזה נכון. לא רק בתחום הבדסמ... בכלל בחיים. כל טוב משיגים בלא מעט כאב. הבדסמ פשוט מצייר את המציאות נכון יותר....

לולה 123

New member
בוקר טוב

בוקר של יום חדש יום של התחלות חדשות שיהיה הכל מוצלח . אמן.

nerissa

New member
בוקר טובבבבבבבבב

אני מותשת מעייפות אבל עם מצב רוח מי-עו-לה!
הבן שלי מרגיש יותר טוב אחרי שהתייבש/מכת חום קלה אתמול בבריכה. ביליתי לצדו כל הלילה מורידה את החום הגבוה. לפנות בוקר הרגיש טוב יותר ונרדם כמו אבן
במקביל ביליתי עם הבעל היקר שלי בשיחת עומק לאורך הלילה, שיחת מוטיבציה ששנינו ובעיקר הוא יצאנו מחוזקים וחכמים יותר. (מידע שולי - נורא קשה לדחוף פלפל שמנמן וחריף במיוחד לרקטום בתולי. אני מקווה שהצליח לי
) ומחרררררררררררר.. מחר יום שישי! CCCCCCCCCCCCCCCCCCC! מחר יום שישישישי!!

א פרח

New member
בוקר טוב ויום ניפלא

יום ארוך ארוך לפני, זהו הבית שתוף ונקי, עוד מעט אצא לרופא מסתבר שאני אנמית וצריכה ברזל (אז למה אבא תמיד אומר לי לא ללעוס מסמרים?
) ועוד כמה סידורים על הדרך. בצהרים יגיע הסלון החדש ומקווה שבמקביל יגיעו לקחת כבר את הישן שעומד כבר בערמה כימעט עד התיקרה שיהיה מקום לחדש. אם אספיק עד אנוח איזו שעה, שעתיים לפני שאצא לעבודה ומחר בבוקר אשוב. כבר מחכה למחר בציפיה שיגיע כבר סוף השבוע למנוחה ובילוי עם הילדים.

אחלה בוקר!!!

כמעט סופשבוע איזה כייף סופ"ש בלי הילדודס כמו זוג זקנים צעירים רווקים יוצאים לרקוד על שולחנות!!!!! יאללה בלגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה