בוקר טוב מתוקה..

באדבוי

New member
בוקר טוב מתוקה..

היי מתוקה , התגעגעתי אלייך. מה שלומך? מקווה שיהיה לך יום מקסים יום מלא בחיוכים יום מלא בפינוקים קטנים (וגדולים) . את יודעת מתוקה ש..אתמול בלילה לא נרדמתי חצי לילה . וזה למה את בטח שואלת את עצמך? אז ככה : עלתה במוחי מחשבה מזעזעת/מפחידה/מעוררת חלחלה (ואין למחוק את המיותר) שאולי אולי הפכתי לקמע של הפועל. שמת לב שמרגע שהתחלתי להשאיר לך פה הודעות ,הפועל לא מפסיקה להצליח? ממש מפחידדדדדדד. אבל למרות הכל החלטתי שאני מוכן להיות הקמע ....שלך. אז גם היום בפתח המשחק עם אשדוד שיהיה המון בהצלחה למשחק יפה והמון שערים ובהצלחה ל... מלא געגועים ומקווה לשוחח איתך בקרוב. בייי והמון נשיקות

באדבוי

New member
חיפשתי חיפשתי ו...

את מי לא מצאתי? אותך. אוףףףף איך שהתגעגעתי. בידיים רועדות ובלב מלא תיקווה נכנסתי שוב ושוב לצאט מחפש את שמך ואת אינך. מקווה מאוד שאמצא אותך מחר. מלא געגועים ושולח המון נשיקות

לב סגול

New member
הנה אני כאן אדומה וצוהלת../images/Emo25.gif

הנה אני כאן לא הלכתי לאף מקום תמיד אני מעודדת את האדומים שלי למשחק הבא והפעם הפועל חיפה תראו להם מי האדומים האמיתים תראו להם מי השדים האדומים אדום עולה עולה עולה ו1 0 קטן אף פעם לא מזיק לנו ישששששששששששששששש ודש חם מתוק למתגעגע ונשיקה מצורפת
כינרת אחרת

לב סגול

New member
שלא יהיו ספקות למישהו

הפועל תל אביב היא האדומה היקרה לי ביותר ואנחנו משחקים נגד הפועל חיפה ואנחנו גם מקווה ננצח אותם מחזיקה אצבעות לפועל תל אביב האחת היחידה והאדומה הטובה
שום בצל יין מכינרת אחרת אדומה תמיד

לב סגול

New member
היייייייייייייי קמע שלי באד בוי

הייייייי קמע שלי מה שלומך 2 0 גדוללללללל!!!!!!!!!!! כל הכבוד לאדומים שלי ומכל הלב תודה לך מתוק שלי ביום שבת משחק נגד הפועל חיפה נו? יהיה 1 0 קטן לנו? מה אתה אומר.בכל אופן תודה תודה
כינרת אחרת

למעלה