תראה
בגדול, לדעתי האישית (יש כאלה שחולקים עלי וזאת זכותם המלאה) עכשיו זאת תקופה שפחות מתאימה לרכישת פוקט פיסי מפני שמכשירי הדור החדש החלו לצאת בשווקים. אם יש לך סבלנות ואפשרות, הייתי ממליץ להמתין חודש-חודשיים ואז לחזור על השאלה, כי אז מגוון מכשירי הדור החדש יגדל מאוד. בשונה מPC ששם כל חצי שנה יוצא דור יותר חדיש, בפוקט פיסי כל שנה וחצי יוצא דור חדש של מכשירים (יוצאים כל הזמן מכשירים חדשים, אך ברובם אין משהו שלא ראינו מקודם בווריציאיה מסויימת). אני מבין שיש לך כבר GPS, בדקת האם הוא יכול להתחבר או לתקשר עם פוקט פיסי ? אם כן, טוב מאוד, אם לא, אז אולי באמת שתשקול את המיו 168, שלפי ביקורות ששמעתי, מכשיר מצויין. לגבי התוכנה, אני מקווה שאתה מבין שתוכנות שעובדות על פאלם, לא יעבדו לך על פוקט פיסי. עבור אזרחי מדינת ישראל קיימות רק שתי תוכנות ניווט והן דסטינטור עבור כבישי הארץ ונביגטור עבור ניווטי שטח בארצנו הקטנטונת. אם אין לך את התוכנות הללו, או לפחות מפות טופוגרפיות מתאימות של מדינת ישראל (אז תוכל לרכוש אץ OziExplorer שיוכל לשרת אותך לניווטי שטח), אז תצטרך לרכוש אותם. בכל מקרה, אם אין לך סבלנות ובהנחה שבאמת הGPS שלך עובד עם הפוקט פיסי, השאלה הבאה שלך צריכה להיות האם אתה משתמש או רוצה להשתמש ב WIFI או Blue Tooth, או שמה שניהם? האם אתה רוצה כמה שיותר זיכרון מובנה במכשיר או שמבחינתך לא משנה להשתמש בכרטיסי זיכרון נוספים ? אני בכל מקרה, בגלל בקטע של הניווט דווקא ממליץ לך ללכת על מכשירים עם מסך גדול כמו האיפק 5550 או טושיבה E805, אלו כרגע נחשבים לTOP של הפוקט פיסי עם מסך של למעלה מ 3.5" (למיו 558 שהוא גם מכשיר טוב מאוד יש 3.5" ולכן הוא אולי פחות מתאים לניווט, למרות שייתרונו הוא בUSB Host וכניסת SDIO ו CF II). אם תוכל לחכות (השמועות אומרות יולי-אוגוסט) ייצא מכשיר של HP בשם 4700 שהולך להיות סוף הדרך מבחינת ביצועי מעבד, מסך וכו... עוד הערה קטנה לסיום, אני בטוח שאתה יודע מה זה פורום ולכן כדאי לך לזכור שאנשים לא תמיד במצב מקוון (למעשה עכשיו זאת הפעם הראשונה שפתחתי את המחשב היום) ולכן כדאי להתאזר בסבלנות. מה גם שכדאי לזכור שלהיות בפורום זה תחביב עבורנו ולכן אם עונים עם תשובות לשאלות, דבר ראשון אומרים תודה.