בוקר טוב מהמקום הכי הכי נמוך בעולם אין על טבילה מוקדמת במי מלח החמימים
ס סורגייט New member 12/9/13 #1 בוקר טוב מהמקום הכי הכי נמוך בעולם אין על טבילה מוקדמת במי מלח החמימים
ל ליהי פעם שניה New member 12/9/13 #2 בוקר טוב עולם קמתי במצב רוח לא ממש ברור... שיהיה אחלה יום לכולנו וכמובן שיר הבוקר שלי
ד דניאל35אי New member 12/9/13 #3 הכל בסדר אצלך ? שמעתי שהייתה רעידת אדמה שם איפשהו ומה יש בים המלח שהרבה נוסעים לסופ"ש ודווקא בכיפור? בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שגם יוצא לסופ"ש בוקר מצויין לכולנו
הכל בסדר אצלך ? שמעתי שהייתה רעידת אדמה שם איפשהו ומה יש בים המלח שהרבה נוסעים לסופ"ש ודווקא בכיפור? בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שגם יוצא לסופ"ש בוקר מצויין לכולנו
מ מ י ס ט ר גונס New member 12/9/13 #5 אני רק שאלה יש קשר בין אלמוג, אהבתך לים המלח והחבר ? אלמוג וים המלח אני מבין לבד
י יונק הצוף New member 13/9/13 #8 ערב טוב אוהב את ים המלח אבל החופים מוזנחים ברמות היה אפשר לפתח את המקום ברמות אחרות לגמרי עושה פחות חשק לבקר אבל למרות הכל חייב להיות שם פעמ-פעמיים בשנה כחלק מאיזה טיול סובב איזה איזור
ערב טוב אוהב את ים המלח אבל החופים מוזנחים ברמות היה אפשר לפתח את המקום ברמות אחרות לגמרי עושה פחות חשק לבקר אבל למרות הכל חייב להיות שם פעמ-פעמיים בשנה כחלק מאיזה טיול סובב איזה איזור