בוקר טוב מאוד

Master Stav

New member
בוקר מעולה ...........

היה לי יום מדהים אתמול... גיליתי ירקן חדש באיזור שלי ...."אדלה" באבן יהודה .... ירקות ופירות באיכות מעולה ב3.99 לקילוגרם ( באיזור השרון זה מחיר .....טוב מאד ובטח ובטח לסחורה בכזו רמה ) לקחתי חצילים ....אישיתי השתגעה ...מה נפל עליו ? מחצילים בלאדי הכנתי - ממרח חצילים שום ירק ולימון , וכמובן תחמיץ חצילים שטוגנו והונחו יחד עם שום חומץ ובצל ירוק ... מחצילונים עשיתי ממולאים ....קטנים ועסיסים .... אחר כך טיפלתי בראש כרוב גדול והכנתי כרוב כבוש בסגנון הונגרי .... לקחתי אנונה ...איזה 3 קילו של אנונות שמבשילות אצלי על החלון יחתכו לארבע ויוגשו כקינוח לקחתי רימונים אדומים לרכז ולאכילה מיידית עגבניות בלאדי מלפפפונים, שום , פיטריות( 8ש"ח לחבילה) ,תפוחי אדמה , בצל, בננות ,קולרובי , ירק(2 ש"ח לחבילה ) ועוד ...... מעבר לזה ....כנראה מתחיל לעבוד ....החוזה בשלבי סגירה ...כך שאני
בוקר טוב

בוקר מצויין../images/Emo24.gif

היום אני נפגשת עם אמא אחה"צ ואנחנו נוסעות לכפר סבא לחפש כוסות לשתיה קרה. לפני כמעט 5 שנים קיבלתי במתנה סט כוסות לשתיה קרה ובחודשים האחרונים הן מסיימות את דרכן ומתפרקות
אני מאוד קשה בבחירת כוסות לשתיה קרה. הן צריכות להיות גבוהות וגדולות, עם זכוכית לא עבה מידי ולא דקה מידי וכמובן יפות... לקראת המעבר ולאור העובדה שכבר השאלתי מאמא שלי 4 כוסות שתיה כדי שיהיה לאורחים, אני במירוץ קדחתני למצוא כוסות. בינתיים ראיתי אתמול (סוף סוף) באברמוביץ בהוד השרון כוסות שהיו קרובות למה שרציתי (על 6 כוסות ביקשו 80 ש"ח). אמא שלי אמרה שבכפר סבא יש חנות ("יצחק"?) שם בטוח אני אמצא את מה שחסר לי. מישהו צריך משהו משם?

noa555555

New member
היא מתכוונת לכהן יצחק, ויש לו גם אתר מעולה,

כדאי לך להכנס לפני שאת נוסעת. חנות נהדרת. בכל אופן, מה שחשוב בנוסף בכוסות לשתיה קרה - שיהיה קל לשטוף אותן (כלומר, שלא יהיו צרות מדי בפנים...תחשבי על זה).

noa555555

New member
הכל יכול להיות, אפשר להתקשר אליהם.../images/Emo13.gif

אין לי מושג אם האתר מכיל הכל או לא. הוא די מפורט באופן כללי. ורק שתדעי, יש להם גם צלחות וכוסת ומערכות של קורל (קורנינג) , שהם הטובים בעולם, לא שבירים וכד. מזכוכית מחוסמת. אני מאוהבת . והמחיר אצלם הוא טוב.

noa555555

New member
היו אבל בוטלו../images/Emo13.gif

אז אלך למוסך כבר מחר, האוטו שלי לא עבר טסט כי צריך להחליף שני צמיגים, ולהוסיף תוסף דלק או משהו לזיהום אוויר. אוף.

למעלה