בוקר טוב ל

SARAH B

New member
בוקר טוב ל

דיאה בואנו אה טודוס אמיג'וס אייר אסטובי קון שריקה אי קון לס דוס איג'ס מיס אין אל הצגה קומו סה דיזה מויסטרה איסטוריה מהקונסולי אי מה אקודרי דה מיס פרינטס לוס פרינטס מיוס אי מרמנו אל גרנדה אס דה סלוניק אס הצגה קומו סה דיזה אלגרה אבל אביה פונטוס טריסטס דה יורר אמה אס לה אסטוריה דה סלוניק אי אמי מה פרסה קה אס מנסטר דה אמבזר אלוס איז'וס מוסטרוס טודה לה קולטורה היא לוס מינהגים קומו סה דיזה הי לה לינגואה LADINO דה מויסטרוס פדרס אי מדרס פרה קה נו סה אסקפה אי נו סה אולבידה מקווה שהבנתם אותי

POLICE 1

New member
עמיר פרץ אל לניו ../images/Emo6.gif

אחחחחחחחח עמיר פרץ אל לניו דה באניו כתב החוץ של הסי.אן.אן ראיין את עמיר פרץ ושאל אותו היכן משרתים בניו בצבא: פרץ השיב ללא היסוס one in the river one in the visher הכתב הסתכל על יועץ התקשורת של פרץ, היועץ שאל את פרץ למשמעות ... ענה פרץ... יש לי בן אחד משרת בנח"ל.... ועוד אחד משרת במג"ב וזה לא מצחיק !!

POLICE 1

New member
דוד לוי + עמיר פרץ דוס לנייקוס../images/Emo6.gif

האסטוס דוס שחרש סה טומן דה אן אלטו סה אצ'ן אבש'ו אי סלטן אן אלטו חחחחחחחחחחחח קיטוקס מרקה.

ש ח ר ש

New member
פוליס-פור אסתוס דוס מימדרי דיזייה

איל דיו לוס איצ'ו לה טיירה לוס אריסביו

SuzieRS

New member
בוקר טוב SARA ותודה על ההבהרה

בקשר להצגה. אני חשבתי שההיסטוריה קשורה ליציאתנו מספרד. טוב לשמור על הגחלת,אשמך לראות אותה כשמזג האוויר יתבהר. *נ.ב. -לוס מינהגים סי דיזה :UZOS I KOSTUMBRES (הרגלים ומינהגים)

לסוזי, על ההצגה.-Teatro en Ladino

אכן בהצגה מוזכר גרוש ספרד , בזמן שילטונם של המלכה איזבלה ופרננדו, הסיפור הוא על קהילות דוברי הלאדינו,כאשר המיקוד על יהודי סלוניקי,על מנהגים, נדוניה, חתונה, ושכנים בקורטיז'ו.

SuzieRS

New member
איילה -תודה-תפרסמי מידי פעם תאריכים

ומקומות שההצגה תופיעה,
ואם אפשר כמה ימים מראש. בינתיים מאחלת הצלחה גדולה.

רותי ב.

New member
סוזי קרידה -

"ואם אפשר כמה ימים מראש" - לה נוטיסיה פור אל תיאטרו דה אייר אסטובו אלה ליסטה דה אירועים - מי פארסה מאס דה טרס קואטרו סימאנאס
אי אנסינה ב'ה סר אי דלאנטרה, קואנדו ב'אנה אב'ר דאטאס פור לאס הופעות לו ב'ו אג'ונטאר פיש'ין.

רותי ב.

New member
גראסיאס קרידה שרה,

פור קונטארמוס פור לה הצגה. יו סטו אספראנדו קה ב'נגה אל נורטה - מאס סרקה דה חיפה.

מואיס

New member
אי מוסוטרוס סטוב'ימוס אין לה הצגה

סטובו מאראב'יאה אפילו קי אנטרימוס אין איל מידיו. לה פולסיה סירו לה קאליז'ה פור קי לה אגואה די לה לוב'יה אריב'ו פ'ין לאס ב'ינטאנס די לוס אוטומוביליס, אי נו פודימוס אריב'אר. מי פאריסי קי לה ב'ו מיראר אינה, אטרונה ב'יס,

למעלה