בוקר טוב לתקוות...

ש ר ה לה

New member
בוקר טוב לתקוות...

אחרי עוד לילה של משמרת עם מעט במיוחד שעות שינה בינהם, כולי מקווה לפגשכם שנית אחרי השינה הטובה של בוקר רטוב וקרירי זה.... ביי... הלכתי לישון

ניקו 45

New member
תגידי ווקשה אילנה../images/Emo219.gifבמקרה ראית את צילוש???

מסתובבת בסביבה ? או לכל הפחות את צילה המצל בצללים צללים נטולי צלילים מצלצלים ? להתראות מתוק ....

ניקו 45

New member
ועל זה נאמר צחורת פלומה ../images/Emo113.gif

"דברי חוכמה בנחת נשמעים" מילים של תבונה כתבת
בוקר של יום חדש

ניקו 45

New member
יש מי שמתעורר ויש מי ../images/Emo199.gif

נהיה כאן לכשתתעוררי משנת הבוקר

ויש מי שהולכת לרופא בבוקר כמו גב'

דרומבה הזקנה בת ה 91 לא הגישה טוב והלכה לרופא אומר לה הרופא: גב' דרומבה היקרה בכדי לדעת מה לתת לך, אני צריך את התרופות שיש לך בבית ואז נדע מה לתת לך מביאה הגברת בת -91 את התרופות לרופא וחשכו עיניו בשביל מה גב' דרומבה את צריכה גלולות נגד הריון, בגילך???????????????????????? אהה זה משיבה הגברת הזקנה , זה עוזר לי לישון.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לישון????????????? מתפלא הרופא?????????? זה לא נועד בשביל לישון כן עונה גברת דרומבה, כשאני שמה את זה לנכדה שלי בת ה-19 באוכל והיא בולעת את זה אני ישנה טוב.

טליה1233

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif רונצ'וק, אתה ובדיחותיך

על הבוקר חחחחחחחח
)) המשך יום טוב לכולם

itaf10

New member
רונצ'ו בו ונעשה הסכם ../images/Emo6.gif

בכל בוקר אתה שולח לנו משלוחה של "בדיחה" טובה ועסיסית עשינו עסק? תודה על הבדיחה, נהניתי צחקתי...

אחה"צ טובים לכווולם

מקווה שעבר על כולם בוקר של עשייה ברוכה מי בעובדה מי במיטה מי בים ומי על החוף חייכת אותי רונילההה תודה לך
שיהיה המשך ערב נחמד ונעים לכווולם רק טוב!!!

alondli

New member
בוקר טוב..../images/Emo13.gif ליום שטוף שמש, שמים בהירים ..

יום שקט ורגוע שאחרי הסערה. אני הולך להצטרף אליהם..
..

הלוווווווווו יש מישהו בבית

מה שלומכם , אני רק לרגע כאן, עסוקה עד מעל הראש אבל ציפור קטנה לחשה לי שרון סיפר בדיחה חמודה אז נכנסתי קראתי צחקתי נהנתי וכדי שלא תאמרו שאני אוכלת חינם אני מוסיפה אחת משלי. שודד נכנס לבנק עם רובה צייד, ניגש לקופאית ודורש את כל הכסף. לאחר שאסף את הכסף פונה השודד ללקוח שעומד בתור ושואל אותו "ראית אותי שודד את הבנק?"הלקוח עונה "כן אדוני" בתגובה יורה בו השודד והורג אותו במקום.השודד פונה לזוג שעמד בתור ושואל אותם "האם ראיתם אותי שודד את הבנק?"עונה הבעל "אני לא ראיתי, אבל אישתי כן ראתה". שיהיה לכולםםםם המשך יום טוב, ואנסה להגיע יותר, אבל בזמן האחרון הקפה לא משהו שלא לדבר על זה שאין בכלל עוגות ....................
המון המון אהבה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חנילהההההה../images/Emo24.gif

תמיד שמחה לראותך כאן ועוד עם בדיחה
ועוגות אין אמממממ כי הנחרן שלנו לבית רומנוב אוכל את כווולן במהירות שיא ולא משאיר לאפ'חד כלום
מייד שולחת לך משלוחה מיוחד
רק טוב!!!

alondli

New member
..בסיומו של יום, היו גם תוצאות..../images/Emo13.gif

עם שמש משוחררת מאימת ענני החורף הכבדים, מרשה לעצמה לרדת לאיטה בנועם לקו האופק.. עתה כמעט רק שלה..

למעלה