בוקר טוב לתקוות.

ש ר ה לה

New member
בוקר טוב לתקוות.

בימים האחרונים של החגים למדתי בעיקר על נשמתי המיוסרת שאין...!!! אין...!!! , פשוט אין תחליף לאמינות,יושרה, הגינות, או איך שלא תקראו לזה... אז אולי ליבי מעט קרוע בימים אלו, אבל אני יודעת שעשיתי את המעשה הנכון כשהראיתי 'לו' את הדרך החוצה...!!! ובעקבותי, הנ'ל נזרק מעוד כמה מקומות בהם הוא נהג לארוב לקורבנותיו, שברוב המקרים הן נשים בגיל הכמעט פנסיה החיות לבד ועורגות למעט יחס אישי חם..., מי יתן שבעזרת
הלב שלי אעזור לאחרות להימנע מלהגיע למצב דומה....

ניקו 45

New member
זה עניין של בחירה שרל'ה ../images/Emo24.gif

כה רבות כתבתי אודות "הבחירה" והבחירות שאנו עושים בחיים . ולפעמים ורבות הפעמים אנו בוטחים באדם כזה או אחר מתוך כוונה אמיתית של טוב , של כנות ויושרה ו... חוטפים ישר בפרצוף את האכזבה . הכרתי פעם אשה תמימה וחביבה , עיתונאית במקצועה שסיפרה לי סיפור מצמרר : הכירה פעם גבר ולאחר הכרות ממושכת הכניסה אותו אל מעונה וגרה איתו 3 שנים . במשך השנים המשותפות שלהם הוא רוקן לחלוטין את חשבון הבנק שלה . ובמסתבר עשה זאת במקביל לעוד כמה וכמה נשים תמימות וחביבות . היי בטוב שרל'ה .... ולך אספר ואשיר אודות מקום טוב יותר לחיות בו : a better place to be

ניקו 45

New member
הגשם הראשון ../images/Emo221.gif

הגשם הראשון שמכונה יורה , בעצם על מגמה לנו מורה , על שינוי בעונת השנה , ראשיתה של תקופה חדשה , תקופה שלנו מבטיחה , ובנו משרה תקווה . הגשם הראשון בריח ניחוח , שלניבגי פיטריות לצמוח , מכאן נובע ריחו המבושם, זמן שכולם מחליפים מלבושם. וכך גם זו אהבתנו, באה בעוצמתה אלינו. צומחת ממליוני נבגים , ובכך בטוח ואיני מגזים. ניחוח אהבתנו גדול הבשמים, אני שלך ואת שלי לעולמים. זו התחדשות יפה של הטבע , אנו משתלבים בה ובשפע . אהבתנו היא חלק מצמיחה , את עברנו מאיתנו משכיחה .

ש ר ה לה

New member
שוב הפלאת למשוך בקולמוסך ניקו..., אהבתי את ..

את דרך תיאורך..... טוב. עלי לעזוב עכשיו. נתראה פה בהמשך היום... (או שלא.
) יום נפלא לכווווווווולם רק טוב
!!!

ניקו 45

New member
ולכשתשובי מעמל יומך שרל'ה../images/Emo234.gif

תביאי איזה מטעם שכזה שנכנס לבפנוכו של הנשמה . והנה פה מביא לך משהו קצת תמוה בשילוב ההרמוני אולי זה מזכיר לי זיווג בין עייר לתייש
זיווגים מוזרים יוצר לפעמים היושב במרומים .... מה דעתך ?

optimi10

New member
ניקו ..סלח לי

אבל זה כמו לערבב חלב עם בשר שמן ומיים ממש לא מתחבר נשמע לי שני שרים שונים סליחה .. אבל
על הנסיון
)

ש ר ה לה

New member
וואווו!!! זה פשוט ענק!!! תרתיי משמע

אודה על האמת שהדבר היחידי שממש לא מסתדר לי שם, זו התסרוקת הכל כך מוזרה של ג'מס בראון
אהבתי!!!
אז מה יש לך לי ל'גיד על שעטנז כזה אדון ניקו???

אמממממ ניקולההה

ציירת את הגשם הראשון כל כך יפה ומשכנע, שרציתי מהר לחלון לראות אולי הוא חזר רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ואני אממממ זוהרת ../images/Emo141.gif

אוהב עד מאוד את התמונה שצרפת כאן . ובכלל התמונות שלך מרעננות ומאוד נעימות ל... נשמה . אהבתי (כמילת מפתח) את הגשם תן רק בעתו ....

עלווה

New member
ניקו איזה בוקר נפלא הבאת לנו../images/Emo24.gif

מלא בריחות וצמיחות בהתחדשות נפלאה ומקסימה שמסמלת את הסוף שהיה להתחלות חדשות וכל זה עטוף, גדוש ומעושר באהבה

ניקו 45

New member
תבורכי עלוותנו ../images/Emo99.gif

בהתחדשות לקראת הסתיו שבפתח ולקראת החורף שיבוא עלינו ועלייך לטובה . הנה באים ימים של חילוף והתחדשות .

ש ר ה לה

New member
יתכן מאוד שמדובר באתו הגבר ממש ניקו..

כי זו בדיוק שיטת הפעולה שלו..., סוף סוף היתה לי סיבה אמיתית לעלוז על עובדת היותי "תפרנית"..., כי אם בשיטת המקל והגזר עסקינן, הרי שבמקרה שלי, זכיתי להנות בעיקר מהגזר (ששששששששששש.......
... איך את מדברת?
) -המבין יבין... אבל תודה, שזה היה תירוץ נפלא כדי להביא שוב את 'הונסטי' של בילי ג'ואל. לא ככה???

jud1001

New member
שרלהה..לא יודעת מי מה ומו ..../images/Emo41.gif

גם לא ממש חשוב לי.. חשוב לי לשלוח לך חיבוק ענק...
וזר פרחים ריחניים ולבביים..

שרלהההה

העיקר בחיים הוא לדעת אחרי נפילה כזו אחרת לקום מהר על הרגליים להמשיך לחייך ולהמשיך הלאה רק טוב!!!

שיר הים

New member
שרהלה, קוראת את הכאב מבין השורות, ומאחלת

לך שרק ימים טובים יבואו מעתה!

יום חמישי חמים לכווולם

בוקר אור לכווולם, מקווה שכולם נופשים היטב בסוכות הזה. אני קשרתי לי סרטים צבעוניים למשושים ואני יוצאת אל העיר הגדולה לרכוש שלל צ'מונעס בלתי נחוצים בעליל איזה כייייייף נה נני נננה נה
שיהיה לכווולם יום מאיר עיניים רק טוב!!!

עלווה

New member
בוקר מבורך שרה לה ולכולם../images/Emo140.gif

אז קודם כל שולחת לך
ענק ענק יש לא מעט בני בליעל שכאלה ולעיתים קשה לזהותם בהתחלה. מאחלת לך שתעברי את התקופה מחוזקת ובכמה שפחות נזקים והכי חשוב אל תפסיקי להאמין שהאחד, היחיד והמיוחד ממתין לך

optimi10

New member
שרהלה ../images/Emo24.gif

על כול דלת שנסגרת נפתחת דלת חדשה רק בריאות

למעלה