בוקר טוב לצלמים-

miromiro

New member
בוקר טוב לצלמים-

ברשותי מצלמה מדגם HP620 ששירתה אותי נאמנה כ-10 חודשים, עם כל מגבלותיה בסך הכל הייתי מרוצה. אני מעוניין לשדרג, והשכן שלי רוצה לקנות אותה ממני, מה שוויה? אגב למרות שלפי הפרמטרים ומספר הדגם היא עלתה ועדיין עולה יותר מאחותה המתקדמת מHP720 ואין לי מושג למה. אז מישהוא יכול לתת הערכה למחיר או לטווח מחירים עבורה? תודה.

מה מחיר ה720?

ולגבי מצלמות יד שניה דיגיטליות - ערכן יורד פלאים - לאחר שהן כבר אינן 'חדשות' ובטח שלאחר שימוש. תלוי במצבה - בשנה הראשונה - ואם עדיין יש אחריות - מורידים 35-40%לפחות ממחירה,כדי שיהיה אטרקטיבי.אחרת ממש אין טעם וכבררצוי לרכוש חדשה ונוצצת מהחנות.אני מכירה שיש גם שיורידו 50% מערכה-אפילו לאחר חודש שימוש .לאחר מכן - המחיר ממשיך לרדת. מי שדורש יותר-בדרך כלל נשאר עם המוצר אצלו
במיוחד בדגמים שאינם מיוצרים. זה לא ח ו ק - וזה עניין של היצע וביקוש - וב'מקדם המכירות' של הדגם. זו דעתי. אתה כמובן יכול לדרוש איזה מחיר שנראה לך - ירצה-יקנה,לא ירצה- אז אתה כבר מבין את הכיוון

miromiro

New member
תודה-

מחיר ה720 כיום-849שקלים הכי זול לפי ZAP ה620 עולה-1195 הכי זול גם לפי ZAP כך שגם אם אוריד 50% ממחירה, קשה לי להאמין שהיא אכן שווה 600 שקלים, אלא אם כן זה נחשב לדגם מוצלח התוך כל הלא מוצלחים של HP אפילו ה735 עולה פחות וממש מסקרן אותי לדעת למה? תודה!

שורה תחתונה - לא יותר מ 200 ש"ח

לא רוצה לבאס אותך, אבל: א. ה 620 לפי כל הפרמטרים ובטח לפי הדגם, לא עלתה, לא עולה, ולא תעלה יותר מה-720 ב. ה 620 אינה איזה דגם מוצלח במיוחד של hp כשם ש hp אינה איזו יצרנית מוצלחת של מצלמות - וזה מתוך נסיון - היתה לי 720 שגם אותי שירתה נאמנה מספר חודשים, אבל היום אני מבין שאז פשוט לא הבנתי. ג. טיפ קטן - כשאתה עורך השוואה בזאפ, לעולם אל תשווה דגם אחד בחנות יקרנית לשימצה, בדגם אחר בחנות ממוצעת. זה לא עובד ככה. ה 620 כמעט ולא קיימת ולכן נמצאת בשתיים שלוש חנויות יקרות - ראה את מחיר ה 720 באותן חנויות... ולבסוף - ה 720 נמכרת בפומביות אולסייל באיזור ה 750 ש"ח. ה 620 שעדיין נמכרת שם בפומביות - בהרבה פחות..(חדשה + 12 תש')- הכנס וצפה. שורה תחתונה? - ממש כמו בכותרת ההודעה,לא השתנה כלום. מקווה שהייתי לעזר המכה בקיר.

למעלה