בוקר טוב לפורום

טטיאנה1

New member
בוקר טוב לפורום

יש לי שאלה מי יודע מי מכיר מה תהליך של פתיחת כיתה אסביר למה אני שואלת <
קיבלתי את הטופס שיבוץ לבית ספר שאני רוצה , אבל המנהלת הכיתות אמרה לי שכרגע יש רצון לפתוח כיתה יש סיכוי שיהיה כיתה אבל אין עדיין החלטה של משרד חינוך לפתוח כיתה ואני הבנתי שיהיה כיתה . אז אני לא יודעת היאם זה סימן שיהיה כיתה או לא יהי כיתבה כי אני רוצה רק את בית הספר הזה ולא אחר מישה ו מכיר את הנוהל .ואים לא מה עושים?

שלומות0

New member
ההחלטה אם לפתוח כיתה במחוז שלך{מכירה את הנהלי

קשורה קשר ישיר לדרישה לפתיחת הכיתה, אם יש דרישה לפתיחת כיתה נוספת בבית ספר מסוים, חובה שיהיו לפחות 5 ילדים מועמדים לאותה כיתה ברמת תיפקוד בערך דומה, לפעמים הלחץ כל כך גדול שמוסיפים ילד לא ברמת תפקוד דומה רק על מנת להשלים
לצורך פתיחת אותה הכיתה אבל זה כבר סיפור אחר.
אם אין חמישה ילדים הכיתה לא תיפתח, יש גם מצב שהכיתה תיפתח כן אבל בבית ספר אחר,
ז.א. שאת לא יכולה להכתיב למערכת באיזה בית ספר הכיתה תפתח כי יתכן שיש דרישה לחמישה ילדים אבל דווקא במקום אחר ממה שאת רוצה..
לדעתי את התשובות לשאלותיך תקבלי בצורה מקיפה יותר אצל אחראית המתי"א בתחם האוטיזם במחוז שלך.

טטיאנה1

New member
ok

אבל היא אמרה לי שיש ילדים לכיתה ויש כיתה שמסיימת ורק באמצע יולי ידעו מדויק

שלומות0

New member
לדעת במאה אחוז

אם נפתחת כיתה או לא, באמת יודעים רק לקראת אמצע יולי וזה נכון,
גם אם בטוחים לגמרי בפתיחת כיתה כיום האישור מתקבל ממשרד החינוך רק לקראת אמצע יולי
ועד שלא מתקבל האישור אין מאה אחוז, ונכון מה שאמרה לך,
וזה בדיוק מה שקרה עם הכיתה התקשורתית שנפתחה אצל הבת שלי,

שלומות0

New member
תשלחי לי מסר

אם אני לא טועה את מהמחוז שלי אני אוכל ליעץ לך, אני מכירה את המסגרות במחוז שלי.

TikvaBonneh

New member
הם עדיין לא סיימו את ועדות ההשמה

מה שאני עשיתי כשרציתי כיתה זה למצוא הורים ולשכנע אותם... אם יהיו מספיק ילדים, יפתחו כיתה. ואם לא, ישלחו לעיר אחרת.

שלומות0

New member
לפעמים השיקולים לא לפתוח

בבית ספר מסוים שיש בו כבר כיתות pdd כיתה נוספת גם אם יש כבר 8 ילדים, מחפשים במחוז בית ספר אחר, אני מכירה במחוז שלי מקרים שקרו..

למעלה