בוקר טוב לפורום

aviev1

New member
בוקר טוב לפורום

רציתי לשאול האם נהוד בסין להתשמש בכרטיסי אשראי. איזה מהם מקובל שם? אני מחזיק כרטיס אשראי של ויזה.

Omiz

New member
בעיה

לא בכל המקומות מקבלים ויזה. ברוב המלונות לא תהיה לך בעיה, בהנחה שאתה שוהה ב-3 כוכבים ומעלה. עדיף שתמיד יהיה לך מזומן למקרה שתצטרך אבל לא תמיד תוכל לשתמש בויזה ככספומט. תוכל להצטייד בדולרים ולהחליף אותם בשדה כדי שיהיה עליך קצת CASH...

GnomeBubble

New member
רק כדי לחדד

יש כספומטים בכל סין - אבל לא כולם עובדים עם כרטיסי אשראי זרים. בערים גדולות יותר פשוט למצוא כספומטים כאלה, אבל בערים הקטנות לפעמים פשוט אין.

סינית 2

New member
אין בעיה למשוך כסף בכספומט בסין

עדיף לשלם במזומן שהוצאת בכספומט. יש לי ויזה והצלחתי למשוך בעזרתה כסף גם במקומות קטנים כמו צ'ופו וחהפיי וגם בערים גדולות כמו שנחאי והנגדזואו. כדאי למשוך כסף מכספומטים של בנק אוף צ'ינה וגם להחליף דולרים או טרבלצ'קס בבנקים האלה

אMור

New member
זה נכון

אבל מה שניסו לומר החברים זה שאין בנק אוף צ'יינה נגיש בכל מקום ובגדול: בסין - תמיד עדיף CASH מאשר לסמוך על ATM. ללכת על בטוח.

guanyin

New member
יש מקומות קטנים

ויש מקומות קטנים... לא היית רוצה להתקע בכפרון שיש בו (וברדיוס מאות ק"מ ממנו) רק AGRICULTURAL BANK OF CHINA, כמו שכבר יצא לי לראות. (למרות שבמקרים כאלו גם דולרים לא בהכרח יעזרו...)

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

או, כמה שלמדתי לשנוא את Agricultural Bank of China... נראה לי שהגעתי פעם למקום שלא הסכימו לקבל בו לא דולרים ולא טרוולר צ'קס. למזלי הם משום מה הסכימו להחתים לי שם את כרטיס האשראי ידנית (נראה לי שזה נקרא משהו כמו credit card advance), אז יצאתי מזה איכשהו.

Omiz

New member
צודק

פעם ניתקעתי בלי כסף בשדה תעופה בנינגבו בגלל שהכספומט לא קיבל אף כרטיס זר ואיבדתי את הסיני שלי... הייתי צריך להלוות 1000 RMB מספק שלי...

למעלה