בוקר טוב לעולם

רשפים מזל טוב............./images/Emo140.gif

ועד מאה ועשרים...... מי ייתן ותדעי רק אושר ושמחה בחיים...... כל מה שאת מאחלת לעצמך יקירה-צרפי אותי!!!

מזל טוב רשפים ../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב - רשפי, שיהיה לך.... כל מה שתרצי... שיתגשמו כל שאיפותייך - מאחל אני - וכל חברייך... שני ימי הולדת ביום אחד - זה אדיר , סיבה מצויינת לחגוג - למרות מזג האוויר

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מ ז ל ט ו ב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב יקירי והרבה ברכות!!! ושתמיד תמיד רק בשמחות שייתגשם לך כל מה שאתה מאחל ושתהיה בריא יומם וליל! חיבוקים ונישוקים די.

מייקי69

New member
יומולדת לכל הרשפים והשדים!!!!

יומולדת לכם הכי הכי !!!!! כי אחלה אביב בחוץ, וכל העצים התקשטו במיוחד, ואפילו הגשם, שכבר היה בדרך רחוק רחוק - בא ל´גיד שלום !!!! אחלה מזל הגרלתם (טלה!!! חולה עליו!!) אז שיהיה אחלה יום. לא לשכוח להתחרע על ממתקים וטעימים כאלה. לא לשכוח להזמין איזה מאסאז´ טוב (בתשלום או בחינם) לא לשכוח לנשק לכל מי שנורא איכפת (גמני בתור!!!!) והכי הכי - לא לשכוח לאחל לעצמכם איחול ע-נ-ק, עם כל הכוונה ליישם אותו!!! די, תגיד? - אפשר לשלוח גם ליטוף לאהובתך הפרוותית? האו האו ומזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!

דיאבלו

New member
ואי תודה מאמי

יאלהה חגיגה גם לך רשפים שיהיה אחלה וופלה של מולמולדת והנה הפרוותית שלי מוכנה לליטוף (אופס... זה לא נשמע נכון???) פחחחחחחחחחחחחח די.

די..........מזל טוב יקירי........../images/Emo24.gif

מיטב האיחולים והברכה לרגל יום השימחה מי ייתן ויתגשמו כל מישאלות ליבך בדרך ממני אליך חיבוק חם ו......
(המשלוח-הגיע?)

דיאבלו

New member
אל תיהיה כ´כ בטוחה

פחחחחחחחחחח זה נכון שילדים וכלבים גונבים הצגות אבל יש גבול לכל תעלול די.< גונב הצגות ומוכר בזול>

מייקי69

New member
יאללה בסדר ../images/Emo13.gif

לשחרחר על ארבע אני נותנת ליטוף וגירוד בבטן ולחתן יום ההולדת ..... גירוד דומה - בתנאי שירד על ארבע (ויכשכש בזנב) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייש - די, הייתי מתה לתת לך גירוד טוב בבטן !!!!!

דיאבלו

New member
גררררררררררררר

ררררררררררררררר ררררררררררררררר רררררררררררררררררר ררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררר די<מגרגר בהנאה>

מייקי69

New member
חחחחחחחחחח

לשבת במשרד, לדמיין אותך על הגב מגרגר..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תיכף מעיפים אותי מפה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לללללללל אופס - טעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Michelle1

New member
אתם לא יכולים

לחכות עם החגיגות עד שאני אתעורר? מה יש, מה קרה??? בחורה הולכת לישון, ביום הרשמי הראשון של האביב. בחוץ חוגג הטבע עם בדיחה פרטית של "6 שלג ואתם, פתאום לכולכם יש יומולדת. אז:יומולדת שמח לכל החוגגים והמון נשיבוקים שובפעם לא עולים לי האייקונים קבלו בזאת: בלונים, נשיבוקים ומתנות

ליל של יום חג...

לא הייתי פה כל היום, ואיזו התרגשות עוררתם בי. תודה תודה תודה, על הברכות על החיבוקים על החום שאתם מקרינים. זקוקה לו בימים אלה. ולאטיוד, הבית שלי מלא פרחים, אז זה לא אביב היום?!
רשפים

Alon403

New member
רישפונית ושטנטנון

מי יתן ויהיו לכם... ושתגשימו את כל... ושתמיד תרגישו... ובעיקר הרבה... ובכלל שאף פעם לא... ושכולם יהיו פה ביום הולדת הבא שלכם!

למעלה