בוקר טוב לעולם

דיאבלו

New member
בוקר טוב לעולם

אז ככה : לפני 27 חורפים, ביום גשום כמו היום, כולם היו נורא לחוצים כי זה היה ערב פסח כולם סיימו כבר את הנקיונות ואת הבישולים ואת ההתארגנויות ואיך שכולם היתיישבו לקרוא את ההאגדה של פסח...... בא לעולם אגדה מסוג אחר....... דיאבלו...... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב לי. די

../images/Emo49.gifנשמה שלי!!!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

מזל טוב!! עד כמה שתרצה ועוד קצת לחבר´ה!
יווווווווווווווווו איך ככה אתה מספר בלי איזה
מסיבה או איזה
דרינק קטן! שיהיה לך יום מדהים, יקירי.

דיאבלו

New member
איזה דרינק ואיזה נעליים

אני לא חוגג סתם כזה כי אין לי חשק אבל בערב אנחנו עושים משהו כזה קטן וצנוע במישפוחה. לא רציני. וזהו, אני מפנק את עצמי בסופ´ש בבית של ידידה. היא הזמינה אותי לשישבת של פינוק בלי לעשות כלום מצידי ואז אולי נזמין כמה חבר´ה לאיזה דרינקון קטנטן (כי ידוע לכולם שהפסקתי לשתות) ואי ואי אני נשמע כמו אלכוהוליסט לשעבר פחחחחחחחחחחחחחח די.

מזל טוב איש - שרק טוב תרגיש..../images/Emo65.gif

דיאבלו - מזל טוב , הכרתי אותך לא מזמן, וראיתי מיד שאתה אדם מצויין - חביב הבנות וגם הבנים, מכניס שובבות ורוח חיים . שתהנה ביום הולדתך - ובאמת - שתתגשמנה כל משאלותיך . מאחל זאת - ועוד המון.... ידידך - שמעון

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

וואיייו.......וואאווייי אני זוכרת.....הייתי בת ארבע..... הודיעו ברדיו שנולדה אגדה בירושלים. מ-ת-ה על האגדה הזו !!!!! מזל טוב יקירי !!!!

היא חבלנית ידוע, סוויני ../images/Emo8.gif

אל תתרגש ממנה. בעצם - אתה בהחלט יכול להתרגש ממנה!

!!!Happy Birthday../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

דיאבלו, מזל טוב לך, ילד של פסח
אם ככה אז אתה כשר לפסח???? כמעט. שולחת לך זר
וברכת
, ולא התכוונתי לזה:

דיאבלו

New member
פחחחחחחחחח

אולי בגלל זה אני בעובי של מצה??? ממממ... MABY שמעו בדיחה. אחותי ואמא שלי מנדנדות לי כבר שבוע מה לקנות לי למולמולדת אז אמרתי להם שאני רוצה מתנה, כרטיס טיסה חד כיווני לאוסטרליה יחד עם הכלבה שלי פחחחחחחחחחח אחותי כרגיל אמרה שאני מפגר אבל אמא שלי תפסה די ברצינות ואמרה לי שכשארצה ליסוע, היא מממנת את הכרטיס וזהו, עכשיו רק נותר לי לאסוף 100.000 ש´ח ואני נוסע אני מקים קופה קטנה ומי שבא לו שישים שם אי אילו שקלים חדשים די. נ.ב :גם דולרים יתקבלו בברכה

מבצע התרמה ארצי - שירותרום ../images/Emo124.gif

טוב, כל אחד מהפורום יתרום את חלקו, ונראה לאן נגיע. מתנדבת להיות סופרת התרומות $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ כמנהלת חשבונות מוסמכת ומדופלמת. נראה לאן תגיע בסופו של דבר
.

אטיוד5

Active member
גונב לאזני ש...

מנהלות חשבונות מוסמכות ומדופלמות ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... חזקות בחשבון

חזקות בחשבון?????????????

ואני חזקה במיוחד במספרים. ומכיוון שגם אתה, כך קראתי, או לפחות היית בכתה א אז.... רוצה לבוא ולבחון אותי? או אולי להיבחן?

אש לי

New member
../images/Emo151.gifאופס

דיאבלו כל הבלונים שלי עפו והמתנה נישברה אבל קבל נשיקה ענקית חיבוקי בלב ועד 120 מזל טוב
איימי

מזל טוב ענק../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום נהדר היום... 21 במרץ. היום והלילה שווים. מתחיל באופן רשמי האביב. מזל טלה, יוצא היום לדרך. עוד? גם לי היום יומולדת
אז שיהיה לך יום נפלא, נפלא, נפלא. ושירושלים תעלה אותך על ראש שמחתה
רשפים של שמחה.

אש לי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo48.gif../images/Emo77.gifמזל טוב רשפים

עד 120 אושר בריאות וים אהבה. איימי

וגם לך מזלטוב!!!!!!

עד 120 המון אהבות ושמחות ופתיחות וכנות והנאות גופניות ורוחניות ו.... כל מה שתירצי - שייתגשם דינה. (עם מחשב איטי משום מה...)

אטיוד5

Active member
שנה ראשונה סטטיסטיקה

מסבירים שאם יש קבוצה של 23 אנשים בחדר אז ההסתברות שלשניים מהם יהיה יום הולדת באותו יום היא 1/2 (חצי). זה נשמע הזוי לחלוטין, אבל נכון. והנה באת והוכחת לנו שהסטטיסטיקה עובדת! אז תגידי, היום זה היום הראשון של האביב או היום האחרון של החורף? ומתי היית מעדיפה שיהיה היומולדת שלך לו יכולת לבחור? מז"ט

דיאבלו

New member
אגב בחירה

אני נולדתי בין ה 20 ל- 21 לחודש כלומר לאמא ש´לי החלו הצירים לפני 12 ונולדתי ב 12 בדיוק (ע´פ רישום הרופא) כלומר אני תקוע עם שני מזלות, טלה ודגים או טלה עם קשקשים פחחחחחחחחח אבל אני יותר אוהב טלה והנה כמה סיבות למה די.

למעלה