בוקר טוב לעולם...

yafit75

New member
למה שוקו? לא מספיק קפה,,,

יש גם נס קפה,,, פרנץ וניל... רק תגידי,,, וזה בדרך אליך!

תותי אם בא לך בכל זאת קפה

אז בבקשה
טעים לבוקר טוב.

m i c h a l i

New member
בוקר טוב לכולם....

ויום כתום במיוחד לך יפיתוש...... קראי רגע לאינדיאני...יש לי משהו חשוב להגיד לו... מישהו ראה את טאקי? יכול להיות שהיא עדיין ישנה.....??? צ´וצ´ו בוקר טוב לך ולכוווווווווולם....... i´m gonna get me some.....

yafit75

New member
בוקר טוב מיכלוש...

לא ראיתי את האינדאיני, בטח הוא עסוק,,, תודה נשמה,,,, שיהיה לך יום מקסים...

בוקר טוב מיכלי

לא ראיתי את טאקילה. כנראה שעדיין לא התעוררה? בדרך כלל היא מוקדם פה מוזר.....

yafit75

New member
שירוש,,, לא קראת את ההודעה של הילד?

לטאקי יש בעיה במחשב,,, היא לא תהיה פה עד להודעה חדשה,,,, איך מרגישים שהיא חסרה פה? אה? טאקייייייייייייייייי שומעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת,,, תחזרי מהררררררררררררררררררררררררררר,,, משעמם פה בלעדיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך! <חבל על הזמן,,, היא לא שומעת כלום>

כן בדיוק קראתי את ההודעה

היה לי מוזר שהיא לא פה מוקדם כרגיל. טאקיייייייייייייייייייייייייייייייי מתגעגעיםםםםםםםםםםם אלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אולי היא תשמע עכשיו יותר טוב? ששתינו קוראות לה יחד?

yafit75

New member
טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקיייייייי!

הנה,,, שיר,,, צעקנו ביחד,,, עזר? לא? היא לא שמעה כלום!!!!

מה את עושה צחוק?

ככה זה נקרא לצעוק? זאת לחישה עוד יותר חזק 1 2 ו- 3 טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ואם את זה היא לא תשמע אז אני יהיה
ממש.

tot15

New member
רגע אולי אם אני יצעק

היא תשמע טאקיללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה אני בטוחה שהיא שמעה היא הרי השכנה שלי

yafit75

New member
נו? שמעה? מה? לא שמעה?

אולי תני קפיצה אליה הביתה,,,, אולי היא עוד יושנת,,,,? אה,,, קחי איתך קפה,,,ותני לה,,, שלא תקום בעצבים,,, זה לא בריא לבריאות!

tot15

New member
אנשים עובדים יפיתוש

אין זמן ללכת לבקר שכנים רק לקרוא להם חחחחחחחחחח

למעלה