בוקר טוב לכפילים

בוקר טוב לכפילים

ושוב ידידנו מככב ZIVSB=פרשנדתא1 ZIVSB=תמיד בעלה ידוע בציבור=סימפטית בפנתר הצפון=ניסים דהן מולדת לוד=== כאן יש כבר הרבה שמות חכו לחשיפות חדשות . ולמנהל מצטער על מה שנרשם כאן עלייך בשבוע שעבר רומן החשפן

zivsb

New member
שכנות טובה עדיפה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שלום לך האיש שאומר הכל!!! זה הכל?? זה כל מה שיש? יש לי הפתעות בשבילך!! כן יש לך יתרון בטכנולוגיה אני מודה, בזה אני לא מבין אבל אתה!!!יודע טוב!! במה לי יש אז קרב "אבירים"? יש עוד בלוד אני אוהב את שכני ידידי

genesis

New member
לאיש היודע הכל...

מתברר שאתה לא יודע כלום. ניסים דהן מופיע בשמו האמיתי , ולא מסכים להעלות בשום שם אחר. כך שאין הוא פנתר הצפון. אני מודה שפנתר הצפון הוא אחד מאוהדנו, אבל זה לא ניסים דהן. אבל בלי קשר... מי שמך זה החושף כינויים כאן בפורום. לדעתי עברת על אחד היסודות החזקים שעליו מושתת פורום זה. אני אישית מגנה את התופעה, מי שלא רוצה להחשף זוהי זכותו המלאה והטיבעית. אני אמליץ למנהל הפורום מר גיא מנשרוב, למחוק את ההודעהשלך ולהזהיר אותך לא לנסות ולעבור על חוקי הפורום המכובד הזה. איציק

zivsb

New member
אני הייתי במטה מולדת וראיתי../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למחשב יש הרבה גולשים והרבה שמות ופנתר הצפון הוא לא ניסים דהן ולגבי תכתוב כל מה שתחפוץ

dron a

New member
שלום לחשפן!

אני אישית משתמש בשם אחד בלבד. אך אנו מבקשים שהחברים ישארו וירטואלים.אז אנא ממך בלי טובות. ולמנהל הפורום,אנו מבקשים שתדאג למחוק את החשיפה. כי היא באמת לא מענינת.

למעלה