בוקר טוב לכן!

אההההה2

New member
בוקר טוב לכן!

כתבתי פה לפני מספר ימים..אולי אתן זוכרות אותי...:) יש לי שאלה נוספת, אין לי מושג אם זה קשר לאנדו' אבל רציתי לשמוע אם מישהי מכן חווה דבר שכזה- בשלושת החודשים האחרונים אני עוקבת אחרי הביוץ ע"י מדידת חום השחר, ואני שמחה ואני מזהה את הביוץ בעקבות העליה המשמעותית בחום השחר. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל...החום הזה לא גבוה רק כשאני מתעוררת אלא הוא אף עולה במהלך היום ומגיע ל 37.3-37.6.... החום הזה מלווה בתחושת חוסר נוחות בכל הגוף והנוסף הידיים שלי קפואות כל היום...:/ האם האנדו יכול לגרום לעשייה בחום אחרי הביוץ? מישהי חווה דבר דומה? האם לדעתכן כדי להתייעץ עם רופא, ואם כן - עם איזה? תודה ויום מקסים!

זואילי

New member
לא יודעת אם זה קשור לאנדו

אבל אני בהחלט סובלת באופן קבוע! מחום גוף גבוה יחסית.. שעולה בכל ערב. בד"כ סביב ה 37.5 אין הסבר לרופאים ששאלתי אותם. אבל כל גוף והסיפור שלו..

זהבה240

New member
כן

לי כבר שנים זה ככה. בהתחלה גם חשבו שיש לי את מחלה היאפים שגם בה יש חום נמוך , עייפות, חולשה וכו'. ומאז שאני יודעת שיש לי אנדו' אכן שמתי לב שזה גם תקופת הביוץ, אבל גםלפעמים בתקופת המחזור. החום אף פעם לא עולה על 37.7, לרוב זה כמו שציינת [החום הרגיל שלי זה משהו כמו 36.6]. אני גם מרגישה יותר רע ויותר חלשה כללית. בקשר לידיים, זה גם כפות הידיים וגם כפות הרגליים. רוב הזמן קר לי בהם, אבל בתקופה הזו, מכיוון שהכל יותר גרוע, אז גם זה. ההיגיון הוא [ופעם שאלתי בפורום אני כבר לא זוכרת איזה, אבל זה היה בקשר עם אנדו' ורופא של אנדו'] אם זה הגיוני החום בתקופות הללו של המחזור והביוץ, וענו לי שמכיוון שזה דלקת בגוף, אז הגיוני שגם החום יעלה קצת. זהבה

אההההה2

New member
איזה קטע...

מעניין שזה קורה גם אצל אחרות...אני רואה שהתופעות של אנדו לא נגמרות בשום נקודה.. אבל לא הבנתי , רשמת דלקת? מה אנדו נחשב לדלקת בגוף??

galim29

New member
עונה, לא במקום זהבה

אבל כנראה שיש פה סוג של דלקת באנדו... מחלה אוטואימונית אז המערכת החיסונית חשופה ופגיעה. כמו שכתבתי למטה, אצלי שקיעת הדם וה- CRP שזו בדיקה שמזהה מצבי דלקת בגוף (במקרה הטוב, במקרה הרע זה מגיע עד סרטן) כל פעם יוצאת מחוץ לטווחים. אז אולי אצלך זה חום, אצלי זה שקיעת דם. שווה לעשות על זה שאלת סקר אצל שאר הבנות. בטוח נגלה דברים מפתיעים.

אההההה2

New member
הבנתי..

ואשמח אם עוד בנות יצטרפו ויספרו איזה סימטומים "מוזרים" יש להם שקשורים...

galim29

New member
הכול יכול להיות

לכל אחת יש תסמינים שהאנדו סופח אליהם. לי למשל יש תמיד בבדיקות דם שקיעת דם וחלבון גבוהים מהממוצע. לא מתרגשת מזה כבר אבל עוקבת אחרי זה. שווה להתייעץ עם הגניקולוג, ביוץ שייך אליו לא? מי שאת מטופלת אצלו לפיריון.

למעלה