בוקר טוב לכן

בוקר טוב לכן

לפני שבועיים הייתי אצל סוריאנו בהמלצת רופא מיון תה"ש עקב כאבים חזקים בגב התחתון וברקטרום. אני כרגע בשבוע 22 חלק מהכאבים פחתו והמצב יותר טוב אך בשבוע האחרון יש שינויים ביציאות אני עדיין עושה קיבה כל יום אך תמיד היציאה הייתה רגילה וכרגע יש קצת עצירות בבוקר עד שהקיבה יוצאת, הרבה מאמץ. התור לסוריאנו רק באוקטובר כרגע עשיתי אולטראסאונד כליות +מעקב קצר למדידת צוואר הרחם שתי הבדיקות יצאו תקינות אלו הן בדיקות שסוריאנו ביקש אז שהייתי אצלו בביקור לפני שבועיים. האם מישהי שהייתה בהריון וסבלה מאנדו בהריון היו לה כאלה עצירויות האם יש למישהי המלצות מה לעשות עד שאגיע לסוריאנו.

lee E

New member
את מקבלת ברזל?

אם כן, ייתכן שתהיה עצירות ואז צריך להחליף את הברזל לסוג אחר. העצרות עצמה יכולה לגרום לכאב כמו שאת מציינת.

לא צריכה כרגע

לפני כחודש וחצי קיבלתי ברזל בשם פרנטאל אך הפסקתי אותו לאחר שבוע וחצי מכיוון שזה גרם לעצירות חוץ מזה ההמוגלבין שלי בסדר גמור. ואני גם אוכלת תזונה טובה ומסודרת. כרגע לא לוקחת כלום מה שכן לפני שבוע בערך לקחתי אנטביטיקה בשם אוגמנטין בגלל שהייתי מאד חולה . האם יש קשר?

galit 03

New member
יכול מאוד להיות שהבעיה ביציאות היא

גם או מהאנטיביוטיקה. הייתי ממליצה לך לנסות לקחת כדורי אסידופולוס(חיידקים פרוביוטיים), כדור אחד בבוקר איך שאת קמה עם 2 כוסות מים , לי זה עזר המון. בכל מקרה תתיעצי גם עם רופא המשפחה שלך. שיהיה בהצלחה והריון קל ותקין, גלית

למעלה