בוקר טוב לכן

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
בוקר טוב לכן ../images/Emo65.gif

אני שוב כותבת כאן למרות הצהרתי שאני יפסיק, קשה לי קשה לי מאוד עכשיו ובכלל, פסח מתקרב ואני פקעת עצבים, אין לי סבלנות לכלום יש נקיונות ארוחת חג שכל הזמן טורחים מה לבשל מה אמא היתה מבשלת אין לי חשק..............איך אתן מתמודדות אם בכלל שה הפסח הראשון בלעדיה, מקווה שיהיה בסדר. וכן יש דברים טובים הפרעת האכילה שלי ברמיסיה, וחזרתי לתפקד יש עוד כמה בעיות פיזיות ומחכה לתוצאות (אני אופטימית) אז אני פה שיהיה לכן יום מקסים

יופי לשמוע ממך

אכן החג הקרב ובא מציף רגשות, חגים באופן כללי עושים זאת. נסי אולי למצוא לך תעסוקה כלשהי שתסיח קצת את הדעת מהחג ככל האפשר. (יודעת שקשה...). יחד עם זאת יש לך גם בשורה טובה, בנוגע להפרעת האכילה שלך, כך שיש גם דברים טובים בחייך - כן ירבו. שיהיה לך יום נפלא ומהנה

שמחה לראות שחזרת למרות הצהרתך...

ושהפרעת האכילה שלך ברמיסיה... מחזיקה לך אצבעות בעניין תוצאות הבדיקות... שיהיה לך חג שמח וקל

שלום לך../images/Emo70.gif

מאוד שמחה לראותך כאן.. מבינה שתקופת החגים היא קשה.. והאמת שאין לי איזה עצה מועילה.. רק מקווה שזה יעבור כמה שיותר בקלות ושתשתפי אותנו מה קורה איתך.. הכי חשוב לשמור על האופטימיות

היי בובה!

כמה טוב לראות אותך כאן שוב. כמה טוב שלא נתתל הצהרתך ההיא לעמוד בדרכך לחזור לכאן. כאן יש לך בית שמחכה לך, בלי קשר למצברוח שבו את נתונה. שמחתי לשמוע שיש שיפור בהפרעת האכילה, ושחזרת לתפקד. ובאשר לפסח ... נו טוף. מוכר לכולנו אני מניחה... בואי לכאן בחג, אני מניחה שהתיה כאן פעילות יותר צפופה. אזאל תשארי לבד , נחכה לך ...

פסח שני בלי אמא../images/Emo11.gif

כן,ככה זה הולך להיות השנה...שוב לסגור ת'בית ולהעלם,לא להתמודד עם האין האינסופי....עם הבישולים שאני יודעת לבשל כי אי זו שבישלתי ב-12 שנה האחרונות כל הזמן אומנם בהנחיה מלאה.... הלוואי שהחגים היו נעלמים מלוח השנה שולחת לך חיבוק חזק ונשיקה

אדומה2

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

סילו- הדרך שלך כל כך אמיצה, ואני רוצה מאוד מאוד לחזק את ידייך. אני מתארת לעצמי שקשה, אבל תמשיכי, כי זה חשוב עבור עצמך. אם תרצי לפרט על הבעיות שציינת, אולי אוכל לעזור?
אני פה אם את צריכה.

Darkmatter

New member
היי!!!!! ../images/Emo13.gif

את יודעת? בדיוק חשבתי לעצמי איפה את ומה קורה איתך. אני ממש שמחה שאת מעדכנת על מה שקורה איתך כי דאגתי לך...
כמו שבטח ראית בפורום, להרבה בנות פה קשה עם פסח המתקרב אז לפחות את לא לבד עם זה...
ואני שמחה לשמוע על הבשורות הטובות!!! ואני מאחלת לך שדברים ייעשו קלים יותר ויותר... וכמובן, הרבה הצלחה ואושר!!! ואת לא לבד! אנחנו איתך... תמיד...

למעלה