מה שלומכם? מקווה שאתם מתחילים להתארגן לקראת בואו של האביב ואז קיץ (לא לשכוח שלפני הקיץ יש עוד נגלה של מחלות ילדים שצריך לעבור ואז הופ למים). יום טוב לכולם קרן
הזו על הבוקר מחלות תני עוד רגע להנות מהבריאות אתמול היתי בחופש וראית שממש יצאת לשביתה בקיצור אני אשתדל לשעשע היום ולפחות להפיג ולו המעט את החלל הענק שהשאירה לנו טלוש שרית
אנחנו מצוננים. גם עומר וגם אני. היה לילה מעצבן, כי שניהם התעוררו בתורות ובכל פעם שקמים להרגיע, הולכת לה השינה. (זה עונשי על זה שהעזתי אתמול להעלות על הכתב את תקוותי ללילה שלם של שינה). בבוקר, מצב הרוח מצויין והם שמחים לשחק.
הצטננו לנו הילדים. כמה שבועות של בריאות, ו-הופ! עוד אחת. יאללה קיץ! שיגיע! שילכו הילדים ערומים! שיצאו החוצה בשניה שפותחים את העיניים (ולא רק אחרי שמתחמם קצת), שנלך לים, ש... ש....
יותר זמן לכתוב פה.אבל אני קוראת הכללללל. מה אני אגיד לכם ? אצלי הלילות סתם לבנים לא מחלות לא וירוסים (טוב כמעט כלום, שלא אפתח פה... ) הבנות שלי פשוט משלימות זמן "ציצי" בלילה ולא עוזר שום דבר. אבל מה??? הן מקסימות כל יום משהו חדש.(הן כמעט בנות 9 חודשים) למשיהי כאן יש כזו הרגשה לפעמים: "וואלה איך היה לי משעמם אם היה לי רק ילד אחד במכה?" אני בזמן האחרון מרגישה ככה כי הן משחקות כבר קצת יחד .בעיקר בצ´אפחות בינתיים, אבל זה פשוט מקסים ואיך הן מצחיקות אחת את השניה אני נופלת מזה