בוקר טוב לכם

unb®eakable

New member
בוקר טוב לכם

זה נדמה לי או שהעונה השנייה פשוט משובחת יותר מהעונה הראשונה. אני חסיד גדול של prison break והוא הביא אותי למתחים שלא הייתי בהם מעולם, אפילו לא עם 24 (ויש לה הרבה כבוד) אבל נראה שהעונה השנייה משופרת ביותר. עד כמה שפחדתי שהיא תאבד את הקסם שלה,אתה המתח ואפילו עניין של הצופים מסתבר שהוא רק גדל. העונה השנייה מפתיעה מאוד לטובה, ומצליחה בגדול. כאן בארץ זה הפך להיסטריה לא קטנה, לא חשבתי שזה יגיע לממדים כאלה. אני עוקב אחרי הפורום שלכם, מתעדכן כל פעם בדברים החדשים, וגם עוקב אחרי הפרקים כל שבוע מחדש. הזמנתי גם את העונה הראשונה -כי זה פשוט חובה לשמור בבית. אגב ידוע לכם אם ניתן לקנות את הסידרה לא עם מארז בעברית אבל שעדיין יהיה תרגום בעברית? שיהיה לכם שבוע טוב שמוליק

victoria777

New member
ראיתי רק 2 פרקים והעונה השנייה

נראית לי טובה,אבל לדעתי קשה להתעלות על העונה הראשונה.אולי בהמשך אשנה את דעתי

מאשו

New member
גם אני חשבתי כמוך

עד שראיתי את פרק 5 :p. פרקים 5,6,7 מצויינים, ועושים רושם שהעונה ה-2 תהיה לא פחות טובה מהראשונה, אם לא יותר טובה. (גם בעונה הראשונה התאהבתי בסדרה רק מהפרק בהמשכים, פרק 6 ו7)

Angelus

New member
שמוליק,

האמת היא שיצא לי לאחרונה לשמוע הרבה אנשים שמתחילים לחשוב כמוך. אני עדיין לא הרגשתי את המתח, כפי שהרגשתי בפרקים הראשונים של הסדרה, אבל הקצב בהחלט מתגבר. רק שיגבירו את הקצב, זאת הבקשה היחידה שלי. לא צריך לחכות לסוף פרק בשביל לקבל את מה שאנחנו מחפשים במשך כל הפרק.. שיהיה לך שבוע מעולה.

unb®eakable

New member
יש משהו בדבריך

קצת חבל באמת שרק בסוף הפרק נזכרים להגיע להשיא המתח. אבל למעשה זו סידרה אמריקאית ככה היא בנויה. גם ב24 שאני מכור אלייה המתח הגדול תמיד נמצא בסוף. אין ספק שהעונה הראשונה הביאה יותר גאונות מצד סקופילד אבל העונה הזאת יותר מותחת ויש בה הרבה יותר פלפל ועניין. אגב אני חשבתי שכן זה נעצר- אחרי העונה השנייה. אבל כרגיל- כסף ורייטינג מביא עוד עונה.

aviGODFATHER

New member
שתי העונות מעולות

חבל לבזבז את הזמן בלנסות למצוא איזה יותר טובה...

O n M y O w n1

New member
גם לדעתי העונה ה-2 יותר טובה,

אמנם ראיתי רק 2 פרקים אבל בהחלט אלה היו פרקים מעולים.

Angelus

New member
הפרק הראשון../images/Emo99.gif

אני ממש אהבתי אותו. אני חושב שהוא היה אחד הטובים אפילו..

למעלה