בוקר טוב לכם

J-סיקה

New member
בוקר טוב לכם

מעצבן להתחיל את היום באיחור בגלל פיספוס של אוטובוס אבל אני מתאפסת בתקוה ליום ללא אכזבות ג´סיקה

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif (כמעט צהריים)

אני מתאכזבת כשאנשים מתאכזבים משטויות... (אני לא מתכוונת לאוטובוס - זה לא שטויות - אני מבינה אותך מאוד!!!) אבל לפעמים אנשים מתאכזבים מהדברים הכי שוליים בחיים.. לא חבל לבזבז אנרגיות על אכזבות קטנות
אני בעד לשמור על אופטימיות

J-סיקה

New member
אופטימיות משמרת את הנעורים

כעסים ועצבים עושים קמטים

נופר30

New member
לדעתי

צריך להוציא חוק שמותר להתאכזב רק לחמש דקות וזהו גם מהדברים הקטנים וגם מהדברים הגדולים כי החיים יפים מידי לאכזבות ארוכות

J-סיקה

New member
אוי אני מרגישה את זה עכשיו טוב טוב

העבודה פה פשוט גורמת לי לבכות או יותר נכון ה"אין עבודה" בגלל הפטורים שעשו פה אני צריכה לעבור לשבוע עבודה של שישה ימים בשבוע ללא תוספת למשכורת שזעומה גם ככה בכיתי כי נמאס לי להיות אחת שעושה את כל העבודה כדי שהחברה תחסכוך כסף איפה החיים שלי? איפה הבריאות שלי ? הנשמה??? בקיצור אני נראית כאילו יש לי עינים של

הילית*

New member
ג´סיקה יקרה, כ"כ מבינה אותך

האמת שכל המצב היום בשוק גורם למעסיקים לנצל את העובדים ולדרוש מהם יותר ויותר מבלי לשלם להם יותר ולפעמים אפילו להוריד להם את המשכורת. בתור אחת שמגיעה כל יום הביתה בשעות מאוחרות אני יכולה להגיד לך שזה מאוד עצוב לי ואפילו מאכזב אותי שאין מה לעשות מול זה ושאלו הם חיי כרגע (ואני ממש לא אוהבת את זה) ונשאר רק לקוות שהתקופה הקשה הזאת תעבור כבר....

גם לדעתי ../images/Emo98.gif

כדאי לחוקק חוק כזה ! אוףףףף חתיכת חיים הולכת פארש בבאסות ואכזבות.. שמישו ימציא כבר מתג שעושה on לאושר ו-off לאכזבות

J-סיקה

New member
יאללה קדימה אני הראשונה שמצביעה

לחוק כזה מוכנה לעבור אלף ניתוחים להתקנת כפתור כזה של ON\OFF להדליק ת´אושר לכבות את השאר

למעלה