בוקר טוב לכם,

אנפה2

New member
בוקר טוב לכם,

איך עבר לכם הלילה, אנחנו ישננו הלילה בלי מזגן, לאחר המון לילות ממוזגים, הלילה נהנינו מאויר צח , שחדר לנו מהחלונות. יום נפלא.

erika6

New member
בוקר יפה לאנפה ולבועז../images/Emo108.gif

כל כך יפה לקום בבוקר עם שירה בלב עם תקווה ליום טוב
בועז. אנפה אצלנו עדיין חם והלחות גובהה, קשה לישון התעוררתי כמה פעמים בלילה וכמובן הלכתי לאכול, נו מה, מה עושים כשלא יושנים? התחלתי לספור את הכוכבים הפסקתי כי ששכתי את ההתחלה אז הלכתי לאכול

../images/Emo140.gifבוקר טוב אנפה בועז ואריקה,ובוקר

טוב גם לכ אלה שעוד לא התעוררו, או שסתם עוד ל נכנסו לפורום, בוקר טוב לכל העולם. לגבי הקרירות בלילה שאנפה ציינה, גם באזור שלנו די קריר כבר בלילות אבל אני ישנתי עם מאוורר עד לפנות בוקר, ואז נכנסה בריזה נעימה מהחלון, כי החלונות פתוחים כל הזמן, בועז,... איזה יופי ה"בוקר טוב" שלך, נופים מקסימים ומוסיקה נעימה על הבוקר, נחמד מאד, אריקה, עד איזה מספר הגעת כשספרת כוכבים?

חיניה

New member
בוקר טוב לכולם. המחשב שלי יצא מדעתו

אז עד שחתני יבוא לטפל בו אני לא יודעת אם וכמה אוכל לקרוא ו\או לכתוב. אני חושבת שהבנות שיגעו אותו עם ה icq שלהן. טוב שיהיה לכלם יום כיף

../images/Emo140.gifחיניה, אני אולי לא הסבתא

האולטימטיבית, בכל אופן , כיום אני כבר לא נותנת לנכדים שלי להיכנס למחשב שלי, אחרי שבעבר הייתי צריכה לפרמט אותו כל פעם אחרי שהם "טיפלו" בו, שיחקו ונכנסו מי יודע לאיזה אתרים, הטיעון שלי הוא גם, שלכל אחד ואחד מהם יש ממילא מחשב בבית, לפעמים לכל ילד מחשב פרטי בחדר שלו, אז מה ?לא מוכרחים לשחק במחשב כשנמצאים אצל הסבתא , האם אני קשוחה מדי ? אולי.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל קודמיי אני אחרי הצעידה

שלום כולם
נהנית לקרוא את כל שכתבתם לפניי. אנפה, בועז עם הקישור, אריקה ורוכסן. חיניה אני מקווה שחתנך יסדר לך את המחשב במהרה. רוצה לאחל לערים, למתעוררים ולמנמנמים יום עם הרבה בריאות ומצב רוח טוב, שנראה הכל בעינים מפוכחות עם משקפיים ורודות עליהם. שנישא חן וחסד בעיני אלוהים ואדם והעיקר שנישא חן וחסד בעיניי עצמנו.

בוקר טוב עם ../images/Emo6.gif

אם אשה באמת רוצה למשוך גבר בחוש הריח היא צריכה לקנות בושם בניחוח מכונית חדשה. (הקומיקאית ריטה רדנ)

בועז, חיפשתי אייקון שמביע well-come

כי זה הדבר הראשון שעלה בדעתי למקרא הודעתך,לצערי לא מצאתי אייקון מתאים, קשה לתרגם את הביטוי הזה, אבל זה בערך כמו לומר - "בכיף" או "על לא דבר",אז זה מה שאני בעצם אומרת לך, אם הייתי מתרגמת מילה במילה, כמובן היתי מקבלת "ברוך הבא" ואז היה מקום להרים גבה,מה פתאום? וזה מזכיר לי בדיחה ישנה על דוד לוי שבאחת מקבלות הפנים אמרו לו שהשתיה היא - on the house והוא עלה על הגג לחפש את השתיה
אני פשוט אוהבת נופים, גם כשאני מציירת אני מרבה לצייר נופים,כמובן ששמרתי לי את זה

../images/Emo140.gifרוצה לנסות להעביר אי-מייל

שקיבלתי, די חדשה בקטע הזה ,
נראה אם זה יצליח, אם כן, תגידו מה דעתכם? מהפכה בחשיבה?

חשבתי שזה יעתיק את עצמו, אבל מסתבר

שכדי לקרוא את זה בניחותא, צריך להקליק פעמיים כדי לפתוח את זה ואז זה נפתח לגדול.

boaz31

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo68.gifרוקסן המקורית

כל אחד מהם או כולם יחד מביעים בערך שביעות רצון

erika6

New member
בועז את המאגר העברתי לתיקיה../images/Emo108.gif

כשיהיה לי זמן אכנס לבדוק מה בנמצא ואת הפרח המקסים גם בתיקיה שלי ספר לנו לאיפה הפרחים היפים האלה, יש גם צלומים שלך בין היתר?

erika6

New member
רוקסן איזה דברים יפים צירפת../images/Emo108.gif

שאלת כמה כוכבים ספרתי ובכן כמה שהיו בתמונה היפה שצרפת

erika6

New member
זה עתה חזרתי הביתה

אחרי סידורים וקניות מה אגיד לכם כולי נוטפת מים. אז אולי תשלחו אלי קצת בריזה

ר ו ת י ק

New member
אנפה2 אויר צח בלילה זה חלום

לאלה שגרים ברצועת החוף.אני למשל עוד לא הצלחתי לישון בלי מזגן מתחילת החום הגדול.

אנפה2

New member
בדיחה,אם מצחיק תצחקו, אם לא, תסלחו.

שני אנשים שמתו נפגשים בגן עדן. "איך נפטרת?" שואל הראשון את השני. קפאתי למוות" עונה השני. "זה איום", אומר הראשון. "איזו הרגשה זו, לקפוא למוות?" "זה לא נוח בהתחלה", עונה השני, "אתה רועד וכואב לך באצבעות ובבהונות רגליים אבל זו דרך רגועה למדי למות. לאט לאט, אתה מאבד את החושים ונרדם כאילו בשינה. ומה קרה לך?" "היה לי התקף לב" אומר האיש הראשון. "אתה מבין, ידעתי שאשתי בוגדת בי, אז יום אחד באתי הביתה במפתיע. רצתי לחדר השינה ומצאתי אותה לבדה סורגת. רצתי בחוץ למחסן, אך אף אחד לא הסתתר שם. רצתי לקומה השנייה, וגם שם אף אחד לא הסתתר. רצתי מחדר לחדר, ואז היה לי התקף לב קטלני ונפטרתי בדרך לבית החולים." האיש השני הניע את ראשו ואומר, "כמה חבל!" "למה?" שואל הראשון. "אם רק היית מחפש במקפיא, שנינו היינו עדיין בחיים!"

boaz31

New member
חיוך של תכלת-כמו אצל מספרי בדיחות

ילד אחד מספר לאמו: "היום ראיתי את חברה שלך רונית ניגשת לאבא, היא הורידה לו את המכנסיים והוא הוריד לה את החולצה... ואז..." "חכה רגע...", אומרת האם, "אני רוצה שאביך ישמע את זה." בערב, בזמן הארוחה, מבקשת האם מהבן לספר זאת לאביו. הבן: "היום ראיתי אותך עם חברה של אמא, היא הורידה לך את המכנסיים ואתה הורדת לה את החולצה ואז עשיתם מה שאמא עשתה עם חבר שלך משה לפני שבוע

למעלה