גלי של מאור ואופק
New member
בוקר טוב לכם
אני קוראת אתכם די הרבה זמן ומאוד נהנת ועכשיו גם לי יש שאלה אליכם זהירות הולך להיות ארוך
מאור שלי בן 5.2 נמצא בגן עירייה שנה ראשונה , לפני כן היה בגן פרטי. הבעיה שלו ( יש הרבה) הנוכחית היא הקושי שלו להיפרד מאיתנו בבוקר. זה לא דבר חדש לנו, גם בגן הקודם שלו היו סצנות בוקר של בכי , ועוד חיבוק ועוד נשיקה וליטוף אחרון ושוב עוד חיבוק ונשיקה אחרונה וככה זה יכול להימשך הרבה זמן. אבל....הימים האחרונים הם בלתי נסבלים, הגננת/עוזרת ממש צריכות "לקרוע" אותו מעלינו תוך כדי שהוא מושך לנו את החולצה חזק כדי שלא נלך, אנחנו ( אני או בעלי ) עוזבים אותו עם בכי קורע לב ואנחנו גמורים מזה. אנחנו עומדים מחוץ לדלת ונשבעת לכם שתוך רבע דקה הוא מפסיק אבל אנחנו הולכים משם עם הרגשה כבדה. ניסנו לדבר איתו בבוקר (לפני הגן וגם אחר הצהריים) כבר כמה פעמים ולנסות להבין למה זה קורה לו, ניסינו להבין ביחד איתו עם יש מישהו/משהו שמציק לו בגן אבל אני יודעת שאין כי הוא הילד הכיחברותי ומקובל בגן כולם אוהבים אותו ( כך גם אומרת הגננת) חשוב לציין שהיחסים בינו לבין הגננת הם לא מזהירים משני הצדדים, הוא לא אוהב אותה בכלל ולדעתי כמה שזה קשה להגיד גם היא לא מסמפטת אותו במיוחד. אז מה עושים....
אני קוראת אתכם די הרבה זמן ומאוד נהנת ועכשיו גם לי יש שאלה אליכם זהירות הולך להיות ארוך