בוקר טוב לכם

וונקי

New member
בוקר טוב לכם

בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אז מה עשתם ביום שישי? מה תוכניות שלכם להיום? הסוף שלי התחיל פשוט נהדר ומקווה שזה ימשיך ככה לכול שבוע. בערך ב10 וחצי חבר שלי יגע עלי אחרי שבועיים שהוא לא היה אצלי בית ואני לא הייתי אצלו. הינו בחדר שלי דיברנו המון על המון דברים שמצקים לנו אחרי איזה שעה ירדנו למטה(בית פרטי יש בו שלוש קמות) יצאנו לגינה של בית יסתכלנו על כוכבים וחיפשנו את דובה הגדולה לא מצאנו אותה אז סתם הסתכלנו על כוכבים עד שקפאנו מי קור בחוץ חזרנו הביתה עשנו פופקורן לקחנו שקולד ועילנו למעלה בשביל לראות את סרט שאני הכי אוהבת שוב שוב שזה מלך אריות וכול פעם מי חדש בכנו באותה נקודה וכול ניגבנו אחד לשני את דמעות אחרי שראנו את הסרט איזה שלושה פעמיים רצוף ושחקנו במשחקים שיש בו כי זה dvd אז יש גם משחקים נחמדים וכיפיים השעה כבר הייתה כבר משהו 3 לפנות בבוקר. אז החלטנו שנלך לחדר המשכנו לדבר על תוך הלילה עד שבסוף נרדמנו אני כבר לא זוכרת מה הייתה השעה. קמנו ב10 בבוקר הוא אמר שהוא צריך לזוז לאכול אחרוחת בבוקר אצלו בית ואמר שהוא ינסה לחזור שוב פעם היום מתי שהוא. אני לא זוכרת מתי אני והוא דיברנו כול כול הרבה זה היה ממש כייף פשוט לשבת ולדבר איתו עד השעות הקטנות של לילה. זה כומבן סיכום אם אתם רוצים עוד פרטים רק תבקשו אני ישמח.

sh53

New member
בוקר טוב לכולם

דרור היה אצלי אתמול וראינו את לובה, יש באתר של קשת
ראינו את זה כמה וכמה פעמים, וכל פעם צחקנו מחדש
וכמה בדיחות לבוקר, שיהיה לנו המשך בוקר מצחיק: יוסי מראה לאביו את התעודה שקיבל. האב קורא: "מתמטיקה 4, ספרות 4, ספורט 4, מוסיקה - עשר." צועק האב על הבן: "עם כזו תעודה יש לך מצב רוח לשיר???"
דן הגיע לכיתה חצי שעה אחרי הצלצול. המורה נזפה בו: "מדוע איחרת כל כך?" ענה לה דן: "את בעצמך אמרת לנו שלעולם לא מאוחר ללמוד".
רועי נכנס לכיתה אך לא סוגר את הדלת. המורה מעירה לו: "רועי... מה אתה באוטובוס? סגור את הדלת..." עונה רועי: "אבל המורה... באוטובוס הדלת נסגרת לבד!!!"
"המורה", צחק דני, "ראיתי לך את הגרביונים." "צא החוצה מיד", צרחה עליו המורה, "ואל תחזור עד השבוע הבא!" "המורה", צחק יוסי, "ראיתי לך את התחתונים." "צא החוצה", צרחה המורה גם עליו, "ואל תחזור עד סוף החודש!" פתאום קם משה מכיסאו ויוצא החוצה. שואלת אותו המורה: "מדוע אתה יוצא?" עונה יוסי: "לפי מה שאני ראיתי, סיימתי את השנה..."
מורה: "מה היית מעדיף - שכל או כסף?" תלמיד: "כסף!" המורה: "אני במקומך הייתי מבקש שכל!" התלמיד: "טוב, כל אחד ומה שחסר לו..."
מורה נכנסת לכיתה ושואלת: "מדוע אני מרגישה כמו שוטר?" עונה לה אחד התלמידים: "אולי בגלל השפם???"
שאלה: מה ההבדל בין זבוב לתלמיד? תשובה: זבוב עף ומפריע - תלמיד מפריע ועף.
מורה: "תלמידים, לא כל מה שנוצץ הוא זהב... אתם יכולים להביא לי דוגמא שממחישה זאת?" אביב: "אתה..." המורה: "מדוע אתה אומר זאת?" אביב: "משום שיש לך קרחת..."
מורה להיסטוריה ערך מבחן בכיתה. כשבדק המורה את המבחנים, הבחין במבחן בו היו רק טעויות. מרוב כעס לקח המורה את העט ורשם על הבחינה "חמור גדול". כשהחזיר המורה לתלמידים את המבחנים, ניגש אליו אותו תלמיד ושאל: "המורה, מדוע לא נתת לי ציון?" ענה המורה: "בוודאי שנתתי, אתה לא רואה?" "לא", השיב התלמיד, "אני רואה שרק חתמת..."
המורה שאלה את יוסי: "יוסי ,מהו העץ האהוב עליך?" יוסי: "אקליפטוס." המורה: "יפה! האם אתה יודע כיצד לכתוב אקליפטוס?" יוסי: "במחשבה שנייה... אני אוהב ברוש!"

spirit noa

New member
|V:) איזה בדיחות .. אהבתי. בוקר אור

חח אהבתי תבדיחות והחידות. בוקר טוב כולם!!!!!! .......... ** מכרסמת לי בננות יבשות יאממ . **

BaBy BoY14

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

מה עשיתי אתמול ? אויי תודה לאל שכבר שבת...אחרי השבוע המסריח הזה שהיה לי אני רק מחכה למחר...מהיום אני מתחיל שבוע חדש..אנ'לא מוכן שהשבוע שהיה לי יכנס גם לשבוע הזה...אני לא אתן לזה לקרות אני שוכח מהכל..(כמעט..) וממשיך הלאה כאילו כלום לא קרה.. אתמול הלכתי עם חברים לעשות פאן אחר כך הלכנו לעשות סיבוב התסובבנו צחקנו וזה אחר כך היה משעמם הלכנו הבייתה.... היום אני חושב שאני אלך לסבתא ואז אחזור לנוח כי מחר יש לי יום עמוס ביותר.. צריך ללכת לבית ספר יש איזה משהו עם איזה פרויקט שאני נמצא בו וללכת לדודה שלי לסדר לה ת'מחשב ולקנות לאמא שלי כמה דברים מהעיר..וכל זה אני אמור להספיק להגיע בערב הבייתה כשכל החברים באים אליי לראות את המשחק ב-ה- הידיעה... בייתר "אבי נמני" ירושלים - נגד - מכבי ת"א... אחרי 13 שנה במדי מכבי ת"א ניפגש אבי נמני עם קבוצת נעוריו אויי זה הולך להיות משחק טוב במיוחד שכמעט 10 חברים ימלאו את הסלון...יהיה כאן שמח..צעיפים בלאגנים..!!

spirit noa

New member
אה ו. :)

השבוע שלי, היה עמוס במבחנים,ואוףףף .. יש לנו לעשות ספר מחזור לסוף שנה, המורה בחרה אותי ועוד כמה ילדות, אמרתי שבסדר.. אבל עכשיו התחרטתי ואי אפשררר...... היא רוצה שאני ישאר. חחחח כל יום אחר מצאתי לה תירוץ אחר ללכת הביתה מוקדם במקום להישאר, אווויי המורה אנ'לא מרגישה טוףף, המורה יש לי מחוייבות אישית ( אני מלמדת כמה ילדים, מכינה איתם שיעורי בית, וכל השטויות האלה. אבל הם מזה חמודים...... ), אה ו.. אני קצת מצוננת , מקווה שזה יעבור לי. אמרו שהשבוע יהיה חם נכון ? אין גשם :) יוהוווו ... בקיצקץ שיהיה לכם אחלה שבועעעעע.... תהנוו.. כאילו שאפשר עם הלימודים האלה.. והמורות המעצבנות......
קבלו חיבוקקקקקק! ובוקר טוףףףף

As היחידה

New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo143.gif

אני שמחה שנהנת הדס!!!
בעע... אמ.. תשובות לשאלות- בוקר טוב עולם מה שלום כולם? שלומי מצוין!!! אז מה עשתם ביום שישי?? אמ.. עניתי על שאלוני .. התכתבתי עם גיא.. איתך.. חח והלכתי לישון מוקדם .. מה תוכניות שלכם להיום לסיים תעבודת הגשה... ולא יודעת.. אני מקווה שיהיה עוד

יוּבָל

New member
בוקר טוב...../images/Emo140.gif

בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אחלה אז מה עשתם ביום שישי? היינו בגעש כמה חברה, התקשרנו לידיד שלי שעזב, דיברנו איתו מלא ואז סתם ישבנו ועשינו שטויות... רצינו ללכת לגבעות אבל כבר היה מאוחר ואני ועוד 3 ילדים היינו צריכים לחזור.. מה תוכניות שלכם להיום? להתבטל בבית מול המחשב, לשמוע מוזיקה ואולי לעשות שיעורי בית...

למעלה