בוקר טוב לכם...

Synthetic mE

New member
בוקר טוב לכם...

האם זאת רק אני, או שלבוקר זה יש ריח של התחלה רעננה ללא בגרויות? אחחח עשיתי לעצמי אתמול מרתון פרקים.. היה נחמד ביותר.. אני כבר מתחילהלדקלם שורות *גאה*

ailag

New member
זאת רק את

כי גם אם אין לך חדו"א 2 ביום שלישי, יש לך קלאסית 2 עוד פחות משבועיים. יאללה, להתכונן .. (אה, רגע, לא כולם לומדים איתי..)

Synthetic mE

New member
דוקטור, אנחנו מאבדים אותה

עוד פרוזאק תת וורידי, מהר! זה בסדר, כולנו כאן בשבילך, מחזיקים לך את היד ומגחכים, כי את זקנה יותר ועדיין יש לך בחינות אחרי ה- 20/6

ailag

New member
וסמסטר קיץ ../images/Emo10.gif

שמתחיל בעוד שבועיים. אני אמנם לומדת כ-3 שעות כל יום (כמעט), אבל את כולן הם תקעו בבוקר, 8-9. כנראה שזה עונש על כך שבסמסטר האחרון סידרתי שאני אבוא ב-12 כל יום. לפחות הבחינות שלי הן בנושאים יותר בכיוונים שאני אוהבת
זקנים מקבלים לפחות את זה. רוטור של שדה מגנטי, טרנספורמציית לורנץ, here i come!

E l i a n

New member
אני גם תיכוניסטית,

וגמני חושבת שזו רק את.. :) כי לאליאן *מיוחדת* דבש יש עוד שלוש בגרויות.. גליה, מה את לומדת? מה זה חדו"א..? וזהו. גיתית, נצלי היטב את החופש! ונתראה בהפוך. ואם כבר אז כבר שיהיה קשור לפורום: מה קורה עם המפגש שלנו? יש? יהיה? איפה? מתי? אני פשוט בתהליכי גיבוש החופש כרגע.. אזהו. תודה

ailag

New member
בהצלחה..

פיזיקה ומתמטיקה משולב, שנה א'. מה זה חדו"א? תיכוניסטים צריכים לדעת.. חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי (אינפיטיסמלי). בתיכון ילמדו אתכם טכניקות של גזירה (מציאת שיפוע) ואינטגרל (ההפך מגזירה, או שטח מתחת לגרף) , אבל הם לא טורחים להראות את המתמטיקה שם. אצלנו, צריך גם לשנן הוכחות

למעלה