בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

נו... אוטוטו ליום שני בגן ואני ... עם הילדה גם היום לפחות עד אחרי ארוחת 10 <ציצי של אמא אלא מה???> ואחר כך אני פה איתכם עם סיפורים וחויות .... שיהיה לנו בוקר שקט

הרתחתי מיים דרך אגב

אז מי שמגיע שיכין
לכולם

sidi

New member
ג´ס

בוקר טוב, מה זה חצי עבודה? אם כבר הרתחת מים אז לפחות תכיני כבר את הקפה. שיהיה לכולם יום יפה ושקט

ניקולי

New member
ג´ס וסידי בוקר

ג´ס נשמתי שכחתי לאמר מזל טוב..
בכלל לא ידעתי.. כמו שנאמר: לא ראיתי לא שמעתי.. מיקה שלנו הולכת לגן וזהו עוד יומה השני כמדומני.. אז: מיקה היקרה הצליחי בכל דרכייך ובהצלחה בגן (ודריבלק אם תמצאי לך חתן אחר,
) ואתה סידי אתה לא מתבייש? מה קרה לך אז מה אם היא הרתיחה מים ולא הכינה לנו
, קשה לך להכין??????? אתה אף פעם לא הכנת אז בבקשה ממך, אני שתיים סוכר ומעט חלב, אני לא יודעת מה לגבי השאר אבל אני מחכה
שלך, ואני בטוחה שהוא יהיה לא פחות טעים משל השאר.. שיהיה לך בוקר טוב

בת ה י ם

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif

תתחלקו בקפה
בוקר טוב והמשך יום ש ק ט מיקהההה - איזה כייף בגן בלי אמא אההה - ספרי לה... איזה כייף שהגננת לא עושה לך כל היום גרגרגררר , פוווווווצי וכל מיני פרצופים מוזרים.... בהצלחה ג´ס

ניקולי

New member
בת בת... ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לך עלמת החן.. אני מבינה שבסוף את הכנת
למרות שנזפתי ביסדי..
נו טוב.. מילא |הקפה| שהכנת טעים מאוד , שיהיה לך בוקר טוב ובשורות טובות

sidi

New member
בת בת

תודה לך נשמה. אני נגד קופאין לכן אני לא מכין לכן קפה.
הכל מאהבה
טוב עכשיו אני הולך לשתות איזה אספרסו טוב.

בוקר טוב יקרים שלי

אתם תריבו על הכנת הקפה ואני יכין בסוף יופי יופי יופי אתם לא יודעים שהרומני הזה לא מכין אף פעם בא לי להפגש פעם עם אמא שלו ולשאול אותה משהוווווווו
שיהיה לכם אחלה בוקר מיקוש שיהיה לך כיף ותצחקי על אמא שהיא עצובה כשאת שמחה ניקולי מה לא מספרים חוויות מהסוף שבוע מאווווו למה את לא עונה בפלאפון שמישהו שמצליח לדבר איתה שיגיד לה ריקי מה היה במוצאי שבת ספרי קצת מרין וקוויני שקטות בזמן האחרון ובלאק טוב לך אני סולחת את לומדת עובדת קשה אז לא נורא

@@

New member
תודה על מי שטרח ....

להכין
קצת הקדמתי הבוקר...ממש לא שווה הכל פקוק
נופרי, מוצ"ש היה אחל´ה, מדהיםםםםם, חגגתי לחברה שלי יום הולדת
ממש "סיבה למסיבה" הרבה
....גברברים חמודים (הירושלמים ממש לא חתיכים) וקצת ריקודים לטינים...סיימת את הלילה / בוקר עם
והלכתי לישון ב-6 בבוקר...חייה של רווקה
יום נפלא

למעלה