בוקר טוב לכם

mariana

New member
בוקר טוב לכם

אני קצת כועסת עליכם לא הייתי פה אתמול אפילו אף אחד לא שאל. אני זכורת לכם את זה. חחחחחחחחח אני מבינה שמאו חזרה. מתוקתי ברוכה השבה איך היה שם? ג´סי ממי תהני תעשי חיים ולא לשכוח את מיקה בשמש
אצלי בינתיים הכל ישן, רק שאני עוברת שבוע מפחיד שמיוחד ואני לא רוצה לשתף אותכם כי תתחילו לפחד לי ותחשבו שאני מפגרת
וזהו שיהיה לכם אחלה יום.

בת ה י ם

New member
../images/Emo46.gif

עכשיו את כאן וזה מה שחשוב חחחחחחחח תקשיבי - אני קשישה, אז האלצהיימר חוגג (לפעמיים אני שוכחת את הילדים....בכוונה חחחחחח) תגידי...... מממממ מה מפחיד.....? קדימה שבי ה
עלי

mariana

New member
את באמת רוצה לשמוע?

אז אני אספר לך. הזהרתי אותך שזה קצת יפחיד עוד סיפור מוזר של מרין כל השבוע אני מרגישה שיש בביתי עוד נוכחות מסויימת חוץ מהמשפחה שלי. אני אגיד לך למה, יום שישי חזרתי מבילוי עש ניכנסתי לבניין ופתאום האור של הבניין נכבא ונדלק, לא הבנתי מה קרה חשבתי שיש אולי קצר. ניכנסתי לבית וכולם ישנו, הדלקתי את האור בחדר אבל כאילו מישהו בכוונה כיבא את האור לא שהוא נכבא מהמנורה עצמה אלה כאילו מישהו נגע בתקע. קמתי בבוקר ואז אני שומעת את אבא שלי אומר לאימי שהקומקום השחמלי נדלק מעצמו ונרתך מעצמו, וזה קומקום חדש שאבא שלי הביא. אז אחותי הקטנה התחילה לצחוק עליי, ולא האמינה לי. אז אתמול היא מספרת לי אחרי שחזרתי מעבודה שהיא ישבה בחדר וראתה טלויזיה ופתאום המחשב נדלק מעצמו, והיא ברחה מהחדר ישר. ואחרי חצי שעה בא לכבות אותו, קיצר הפחידה אותי פחד מוות, בקושי בלילה עצמתי עין, אז אני מקווה שעד היום שאני אחזור הבית כל הדברים המוזרים יפסיקו להיות מוזרים.

בת ה י ם

New member
../images/Emo153.gif אצלך בבית ....

רצינית......? אולי יש משהו בארון החשמל שלכם? ת´אמת .....קצת מפחיד.

mariana

New member
גם אני חשבתי

אבל אבא שלי תכנאי והוא ראה ולא מצא שום דבר מוזר אז אני לא יודעת ממה זה. או בעצם כן יודעת פשוט פוחדת לחשוב על זה

מאו יין

New member
מרינצ´ו ../images/Emo24.gif

קודם כל ברכות על המשכורת -טפו טפו טפו
מה עובר עליך מותק??? אף פעם לא נחשוב שאת מפגרת!!!! דברי,מי הפחיד אותך??? שניכנס בו???

mariana

New member
היי מאו../images/Emo24.gif

הלוואי ויכלתי להיכנס במי שמפחיד אותי הבעייה שהוא כנראה רוח. סיפרתי לבת הים אז את יכולה לקרוא שם. ותודה על הברכות

מאו יין

New member
מרינגו יפה שלי...

סיפרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה שתעשי משהו, בכל מיקרה זה טוב,זה נגד עין הרע לכל המישפחה (גם אם זה לא קשור לרוחות ושדים...) תיקני בכל חנות תבלינים ענפים של מרווה . ומה שאת עושה זה בבית (רצוי כשאין אפ´חד) תדליקי את הענפים כמו שמדליקים קטורת ותעברי עם זה בכל החדרים בבית! אמא שלי מאוד מאמינה בכל הקטע של אנרגיות טובות ,והקטע הזה עם המרווה מכניס אנרגיות טובות הביתה... נו, אנשים יחשבו שגם אני מפגרת.....

מאו יין

New member
שלוווום נופר ../images/Emo25.gif

מה שלומך?? אני לא יודעת מה קורה פה כי אפ´חד לא מעדכן אותי למרות שביקשתי כבר פעמיים....!!!

mariana

New member
טוב אז אני אעדכן אותך

בגדול אין פה הרבה חדש. אז ככה נתחיל מריקי: ריקי כנראה מאוהבת, אבל היא לא רוצה לספר לנו, היא הכירה איזה בחור מתוק לאלה ויותר מזה אין כלום. מיקי חזר מיוון והיום הוא נח כי הוא עייף מהטיסה. סידי אומר מדי פעם שלום ולהיתראות ג´ס בלי לשאול אותה העבירו אותה תפקיד אחר בעבודה שלה, עשתה להם בלאגנים הפכה כמה שולחנות ועכשיו הכל בסדר. אצל בת בת גם הכל חרגיל
היפ הופ היום מאושר כי סוף כל סוף הוא יכול לסיים את שיעורי הנהיגה שלו בנחת ובלי לחץ מהצבא. ושירן(רוסי) היא התחילה ללמוד תעשייה וניהול יותר נכון ממשיכה ללמוד אז היא תיהיה פה רק יום ראשון ושלישי. עוד משהו?

mariana

New member
אני בכונה לא רשמתי אותך

משתי סיבות: אחת בגלל שבאמת אין שום דבר חדש עלייך ודבר שני החזרתי לך בגלל שלא דאגת לי אתמול. וחחחחחחחחחח

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif

אני בשוק , אני בהלם! אני המומההה ועכשיו אני מאוד עצ´ובה
סתםםםםםםםםם!!! אני יודעת שאת חולה עליי! את סתם משחקת אותה
נכון

mariana

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שמחה שיש בינינו הבנה וגם אהבה

mariana

New member
זה נקרא טיהור

אנחנו כבר עשינו טיהור לפני 4 חודשים והרגשנו הקלה אבל זה נראה כאילו זה חזר ובגדול. לא נכון לא צריך לחשוב שאנחנו מפגרות הדברים האלה קיימים, הנה יש פורום חדש שנקרא רוחות רפאים. אז גם שם כולם מפגרים???

למעלה