בוקר טוב לכם

mariana

New member
בוקר טוב לכם

מה שלומכם הבוקר? ריקי אני רואה שחזרת לחיים הרגילים. את יודעת חלמתי עלייך בלילה שסיפרת לי על ישי, מתוקה שלי מתי את תרימי אליי טלפון? כי אני לא מצליחה להשיג אותך. אני מתגעגעת לשיחות של פעם
או שאת כועסת עליי ואני לא יודעת. טוב עידכונים לגבי אתמול, הרי הייתי בדילמה אם ללכת לאריאל או לא. אז אתמול אחרי שהייתי בדרך הבית מעבודה אז אמא של אריאל התקשרה אליי, ואמרה לי שהיא מזמינה אותי אישית, ואמרה שהיא רוצה לראות אותי שם, אז הצעתי לה את העזרה שלי והיא לא התנגדה, אז הלכתי אליהם לפני הזמן הכנו סלטים והכנו את השולחן ועל האש, בקיצור כל הערב לא ישבתי רק עזרתי להם, היה נחמד וטוב שהיה. מאחלת לכולכם המשך יום נעים

black ross

New member
לצערי הרב.......

רק חיזקת לי עכשיו את החששות שלי ..... תציצי להודעה שהשארת מאתמול ותראי מה רשמתי לך !

mariana

New member
מתוקה שלי אני יודעת קראתי

אני יש לי אופי כזה שאני לא יכולה לשבת במקום אחד ולראות את האחרים מנקים, אני חייבת לקום ולעזור, אני הוזמנתי לשם בתור בת בית, היא ממש הודתה לי והיצטערה שאני לא ישבתי אפילו דקה וזה לא רק שאני לא ישבתי אלה עוד כמה, אצלי זה נהוג ללכת למקום ולעזור אפילו אם אני אורחת הראשית, אבל כשאני מוזמנת לבית שלהם בימי שישי אז הם לא נותנים לי בכלל לגעת בשולחן. אז ככה שהן היו צריכים את העזרה ולא יכלתי לשבת ולהיסתכל מהצד, ככה שהם ישבו גם בסוכה והיה צפוף שם. היה 25 איש וחוץ מזה אני מבינה את הדעה שלך, את מנסה להגיד לי למה אני לא הלכתי לשם וישבתי בתור אורחת נכון?

@@

New member
מרינגו ../images/Emo166.gif../images/Emo6.gif../images/Emo166.gif

נשמה טובה שלי, באמת לא יזיק אם
... אני שמחה שטוב לך, תנסי לשמור על זה... תעשי מה שטוב לך. אוה
ת
גדולההההההההה ו
דוב חםםםםםםםם

mariana

New member
את כבר לא אוהבת אותי כמו פעם../images/Emo7.gif

אני מרימה אלייך טלפון אבל את בחיים לשך לא עונה לי, אז אני מתיאשת, אני מרימה טלפון לעבודה ואת עסוקה. את יודעת יש לי רעיון, נכון את יוצאת היום מוקדם מעבודה? אז כשתיהי בנסיעה לכיוון הבית תשלחי לי הודעה ואני אתקשר אלייך, אני בעבודה עד 4. אז אני מחכה

black ross

New member
היי ...... מה איתי

מה דעתך לענות לי על המסר ? או שחלילה הצלחתי לעצבן אותך או להכעיס אותך

@@

New member
רוז.. תתרענני...

ותראי שהגבתי למסר שלך ... וואלה השארת אותי בלי מילים

@@

New member
מתוקה שלי...

את הרי יודעת שאני מאוד..מאוד...מאוד... אוהב
ת אותךךךךךךךך והיום בדרך
ב
שלי...אני אהיה עם קצת אנשושים... אחותי וחברה שלי באה לאכול אצלי קוסקוס... אז.... תמצאי ת´זמן שלך
אליי..... את יודעת שאז לא עניתי , כי לא היה בז** שלי לענות אבל.. היום... אני בדרך אל האושר

mariana

New member
אבל זה היה לפני יומיים

כשהתקשרתי אלייך. ולא ענית לי. חשבתי שאנחנו חברות גם בזמן הצרות וגם בזמן שאנחנו מאושרות. לא יפההההההההההההההההההה אז אני אתקשר אלייך כבר היום מקסימום תעני ותגידי שאת עסוקה ולא שלא תעני לי בכלל

mariana

New member
אבל זה היה לפני יומיים

כשהתקשרתי אלייך. ולא ענית לי. חשבתי שאנחנו חברות גם בזמן הצרות וגם בזמן שאנחנו מאושרות. לא יפההההההההההההההההההה אז אני אתקשר אלייך כבר היום מקסימום תעני ותגידי שאת עסוקה ולא שלא תעני לי בכלל

@@

New member
לכי לאלף עזאזעלללללל../images/Emo46.gif

לא זכור לי שהתקשרת מלפני יומיים... אבל.... ריקי, לא צריך לכעוס כ"כ מהר... יש לי אזור מסויים בבית שאין בו קליטה, ואת לא הראשונה שמתלוננת. אז... פשוט תפני "למזכירה" שלי תגישי בקשה ואנחנו נדאג לטפל בך... סתםםםםםם צוחקת איתך
...... הפעם האחרונה
אליי זה היה בראש השנה, לפחות מה שזכור לי (ואני רחוקה מלהיות סנילית)

mariana

New member
התקשרתי אלייך לפני יומיים באמת

והיה צילצול ולע ענית לי ואני לא משאירה לך הודעה בתא הקולי. אני אגיד לך למה? בגלל שאת בחיים לא חוזרת למי שהשאיר לך הודעה. טוב בואי נפסיק להיתווכח על זה ואני אתקשר אלייך היום ונראה. אם לא תעני לי אני אדפוק לך
על הראש אני נשבעת לך.

sidi

New member
מרין

אני רוצה לעשות על האש את מוכנה לבוא להשגיח על הגריל ואח"כ לשטוף כלים? (כדי שאני אוכל לנוח נו...) סתםםםםם אני שמח שהכל הסתדר בסוף

mariana

New member
בכייף אני אבוא לעשות לך על האש

אבל אתה יודע מי יהיה על האש ????? אתההההההההההההההההההההההההההההה
מה אני נראת לך??????????.

sidi

New member
../images/Emo6.gif חחח

מישהי התעצבנה??? מרין הכל בצחוק כן?

mariana

New member
אני צוחקת גם