בוקר טוב לכם....

טאקילה~*

New member
יפית...

למעלה יותר הסברנו שהכל עובר בהחלטת המיטבחון.. אנחנו נדון גם בך אל דאגה..

yafit75

New member
טאקי חמודה,,, אם אתה צריכים

לדון על זה,,, אז אני מוותרת מראש!!!! חשבתי שאני בכלל לא נושא לדיון, בקשר לוילה שלכם!!! אז תודה,,, אני חוזרת בי!

Windbluesea

New member
המתנו רק לך.....

החלק המערבי שייך למיכל. הייתי ממליץ לך על החלק הצפוני... אבל לטאקי יש את התוכניות...אז נשאל אותה. בגדול...כל חלק באחוזה הוא פיסת גן עדן אז לא תתאכזי בבחירה שלך. אז יאללה גשי לבחור לך שטח.

yafit75

New member
לי? אז למה צריכים דיון? אני בוחרת

להיות קרובה אליך,,, רק אליך... ילדון מתוק שלי.... מתה עליך!

CHUCHU

New member
אז מה ?

עדיין כועסים? אני רואה אתם נהנים בלעדי.... בוקר טוב

yafit75

New member
צ´וצ´ו בוקר טוב,, אין לי מושג!!!

לא אני שצריכה לענות לך על השאלה!!! אולי טאקי והילד,, יענו לך... מיכלוש,, יש לך דיעה בעניין,, לגבי צ´וצ´ו. בכל אופן, שיהיה לך בוקר מקסים..

m i c h a l i

New member
יפיתוש וצ´וצ´ו...

טוב לראות שהתפניתם בשבילנו כבר.... לא מצליחה להידחף בין טאקי והאינדיאני..... רוצים אגף נפרד? הצפוני כבר שלי... צ´וצ´ו...לך מתאים הדרומי....עם כל המשקאות תיסתדר שם... יפיתוש....הנה אני מוסיפה לך עוד מיטה.....באגף שלי...

m i c h a l i

New member
אווווווו.....עכשיו סוף סוף הבנתי...

רק האינדיאני מחליט.....איזו הקלה..... ראית יפיתוש? אמרתי לך שיהיה בסדר... אני אדאג לקשט את האגף בבלונים מחר..... יהיו גם זיקוקים... תשאלי את האינדיאני...

טאקילה~*

New member
מיכלי...

אנחנו חושבים יחד,,,הוא מקריא את ההחלטה. אז אל תמהרי להישתולל חמודה.

yafit75

New member
לא טאקוש,,, אני רוצה להחליט

בשבילי,,, לא אוהבת שמחליטים בשבילי החלטות.... מה אני ילדה? לא,,, מחר אני אהיה בת 27 (איזה אסון) ואני אוהבת להחליט לבד!!!!!!!

טאקילה~*

New member
יפית חמודה...

זה לא אכזרי לקבל את נורמות מהלך צורת חיינו באחוזה.. לגבי היום הולדת כן את בחרת מתי להיוולד...מזל טוב.

yafit75

New member
טאקי,,, איזה כייף לי,,, "ממש"

נראה לך שאני בחרתי את היום הזה,,, ההורים שלי היו במיטה,,, הפכו את המצעים,,, ואבא שלי החליט לגמור בפנים... ובנוסף,,, אחרי שיצאתי,, ראיתי תור של אנשים,,,, ואני נבהלתי,, וברחתי משם,,, ורק היום... אחרי 27 שנה,,, הבנתי שאלה שעמדו בתור,,, קיבלו מאלוהים מזל.... ואני .... אין לי מזל... עכשיו את מבינה,,, (חוץ מזה שפגשתי את הילד) אוף לאין נעלם החיוך שלי? ילד.....

CHUCHU

New member
הסדינים כבר מוכנים!!

יש תשתיות לאגף חדש!!! קבלי

yafit75

New member
אתה מצליח להעלות חיוך על פני,, עם

כל הדברים האלה,,, שאתה שולח! תודה,,,,

מלאך39

New member
הייתי חייב

הייתי חייב לרגע להכנס בתוך המחול הזה..... וווווווואאאאאאוווווווווו בוקר טוב