בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

נכון, אתמול חיכיתי לגשם אפילו נתתי את הרכב לביתי לכל היום ועקב כך קורעקתי לי בשבת שהייתי בטוח שתהי גשומה ובהתכרבלות במיטה, אהנה והיה יום נפלא, כן גם לביתי שנהנתה מיום טיול אחלה ורציתי להביא בדיחה , ואז נתקלתי בקומונה שכנה בבדיחה שהובאה שם אז קבלו: כמה נזירות חדשות עמדו לפני טקס הקבלה למסדר. כשהן לבושות שמלות לבנות, הן נכנסו לבית התפילה עם אם-המנזר כדי לעבור את הטקס של נישואין לישו. בדיוק כשהטקס עמד להתחיל, נכנסו ארבעה חסידים יהודיים עם כיפות שחורות גדולות, פאות מסולסלות וזקנים ארוכים, והתיישבו בשורה הראשונה. אם-המנזר פנתה אליהם ואמרה, "כבוד הוא לי שבאתם לחלוק את החוויה איתנו, אבל אני מקווה שלא תיעלבו אם אשאל אתכם למה באתם?" השיב אחד החסידים, "אנחנו מהצד של החתן."

מה ז"א לכל אחד הצד שלו

אני בלילה ישן בצד שלי ובבוקר אני קם בצד שלה, אצלי אין צד שלו מטעמי היגיינה ועוד

שוב "גנבתי " מקומונה שכנה

מכתב לאהוב שלום יקירי. הגעגועים אוכלים אותי. אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי. רק מעצם המחשבה עליך כבר הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת ברוך בואך למושב, אל תפחדי, זה לא אי השדים. זה היה נפלא כי כבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי, שמת את תמונתך ואז עמדת על הרגלים ובלחיים סמוקות ובבישנות טבעית כל כך הוצאת את הטבעת שירשת מסבתך, השחלת אותה על אצבעי ואמרת שאני שלך ואפילו שמת קרם כדי להקל על ההשחלה. היית נהדר, כמה שאני מתגעגעת אליך, אל המושב ואל האוכל שהוא מזין נפלא. אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על יד הכביש ורקדנו במועדון צמוד צמוד זה לזו. אמא שלי היתה מתעלפת לו ראתה איך נישקתי לך וחיבקתי אותך. אחר כך פגשתי את האח שלך. מההתחלה חיבבתי את אחיך, את הקטן, שהיה בעצם גדול למדי, וליטפתי את ראשו. אתה זוכר איך האכלנו את התרנגולות ואספנו את הביצים. אכן, אלו היו ימים יפים, ועד היום חסרים. עכשיו אם משעמם לכם תקראו שורה כן שורה לא

אחה"צ טובים לכווולם

לא אהבתי את הקטע רון והוא גם לא מתאים לפורום. יש גבול דק בין חיוכים וחוסר טעם, צ'טערת מקווה שעובר על כולם יום נחמד אני משעה 07.00 בבוקר בעבודה ועוד טיפ טיפה מתחילה את החלק השני של יום העבודה
שיסתיים כנראה לא לפני תשע וחצי עשר בערב, אחרי יום כזה נראה לי כאילו השבוע אמור להסתיים
המשך ערב נחמד וחמים לכווולם
רק טוב!!!

optimi10

New member
חחחחחחחח רון

אותי מעניין מה יחלקו רבע עוף או בורקס ? ואישתי שואלת אם מצד הכלה "הם יודעים שאני אשת מהנדס?"

למעלה