בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

וואלה התעוררתי בלי חשק לצאת מהמיטה, איזה כיף הרגשתי את צינת הבוקר בא לי לקחת שמיכת פוף, להתכרבל בתוכה ולא לצאת עד שהחום יכריע. אבל יום חמישי היום, אוירה אחרת, ג'ינס בעבודה יייאלה סופ"ש מתקרב, יהיה טוב רק

rtho784

New member
בוקר טוב רון,טוב לשמוע מילה טובה על הבוקר../images/Emo140.gif

optimi10

New member
אחרית הימים ../images/Emo6.gif

זה מזקיר אותי שהגעתי לאילת בתחילת שנות השיבעים אז דיברו שאוטוטו הרכבת יורדת לאילת אז אוטוטו ואנחנו באחרית הימים ....

ברק 188

New member
בנושא הרכבת לאילת זה לא אחרית הימים...

זה ח'רבת הימים והשנים האחרונות אבל לא מזמן שמעתי את נתניהו שוב מדבר על זה האמת הפעם אני חושב שזה מותנה לרכבות נוסעים בלבד היות ועד להיום המתנגדים הראשים לבניית מסילת הרכבת לאילת היו בעלי המשאיות שדואגים לפרנסתם ככה לא סתם לוותר על קו כזה . וכשתהיה רכבת לאילת סביר להניח שהקטר יעצור לנוח בתחנה לבאר שבע .

alondli

New member
..אבל בהמשך השמים התבהרו, השמש יצאה..../images/Emo13.gif

..ויש דיבורים (גם) על גשם.. אבל אל תאמין.." הכול דיבורים"..ואולי פה ושם כמה טיפות מענן עצבני.. או רק משועמם..
אצלי סוף שבוע יתחיל בצורה מסודרת רק מחר.. ( "מתקרב" לא נחשב, "מתקרב"..זה רק עוד יום חול..
) ביום שישי , ארוחת בוקר בחוץ עם זוגתי, מקום נחמד ליד הים,לא מוקדם מידי, מיץ תפוזים סחוט טרי, ביצים עין ( לא הפוכות) ג'בטה טריה וחמימה, שיחה קלילה..
אחר כך כל אחד יפנה לדרכו ( אני לים, היא..ליבשה..
) ..ונתראה שוב אחרי הצהריים בסלון, עם הקפה+עוגה+חתול מגרגר+סידרה קומית בטלוויזיה , לפי בחירתה.. חייבים להודות, זה פתיח טוב לסוף השבוע, לא כן??..
יום נעים לכולם

alondli

New member
אכן נהנינו..../images/Emo13.gif "הלך" לפי התוכנית..ויותר ../images/Emo8.gif

עלווה

New member
בוקר טוב....למידה של החיים../images/Emo6.gif

האסיר והכלא אסיר והכלא בערב הכלולות של זוג צעיר אמרה האישה לבעלה "אני עדיין בתולה ואיני יודעת כלום על סקס, אתה יכול להסביר לי קודם?" "או קיי מותק" אומר הבעל "תחשבי על האיבר הפרטי שלך כמו לכלא ועל האיבר הפרטי שלי כמו לאסיר, מה שנעשה הוא להכניס את האסיר לכלא". ואז הם עשו סקס בפעם הראשונה. לאחר המעשה שכב הבעל על גבו ועל פניו חיוך של סיפוק. והאישה בהקנטה אמרה לו "מותק, נראה לי שהאסיר ברח מהכלא". הוא הסתובב כלפיה ואמר "אנו יכולים לכלוא אותו מחדש". והם עשו סקס בפעם השנייה. אחרי שסיימו, הבעל הושיט את ידו לקחת סיגריה אבל האישה שהתחילה ממש ליהנות מהחוויה החדשה נדנדה לו, "האסיר שוב ברח, בוא נכלא אותו מחדש". הבעל ניסה שוב והפעם בקושי הצליח. לאחר הפעם השלישית הוא נשכב על המיטה מותש לגמרי. האשה המשיכה לנדנד לו "האסיר שוב ברח מותק". בלאות גמורה הוא הפנה את פניו כלפיה וצעק: " מותק האסיר לא קיבל מאסר עולם! בסדר ???"

ניקו 45

New member
שאילתה למנהלת ../images/Emo43.gif

הסתובבה פה אמש הודעה מטעם הנהלת תפוז אודות תחרות מתכונים מקוריים . והבוקר פוףףףףףףףףףף נעלמה , התאיידה כאילו לא היתה . אשמח באם תחזירי אותה ולו למעני

jud1001

New member
ניקו..משפט מוחצני בחתימה שלך ../images/Emo41.gif

"אל תחפש ת'פגמים חפש ת'פיגומים"... ואאלה מוחצני...
...

ניקו 45

New member
../images/Emo6.gifרק עכשיו ראית אותו ג'ודינקה ?../images/Emo51.gifלך

בחיי ספר התורה שהוא יצא לי מהפה פעם ביציאה ספונטנית ונטולת חשיבה מעמיקה כלל . ולאחר שיצא אימצתיו בכל לב . מוחצני

ברק 188

New member
הסבר ניקו הזבר...בבקשה

את מי אהבת את הפושע האסיר או את בית הכלא עם השמירה הרופפת וזה מזקיר לי את ההוא שנשאן לא מזמן אצלנו בבנין על הקיר וזה הולך כך (ויסלחו לי על שזה הולך להיות גס) איזה בחור יוצא עם בחורה בפעם הראשונה ואחרי הפגישה הוא לוקח אותה לביתה יוצא ממכוניתו ומלווה אותה לבית שלה, רגע לפני שהיא נכנסת הוא נשען על הקיר ואומר לה :... בואי תמצצי לי ! הבחורה שמאוד נדלקה על הבחור הזה ורואה בקשר הזה קשר רציני ארוך טווח לא ממש הבינה מיפה זה בא עליה וניסתה להסביר לו שזה יותר מדיי בפגישה הראשונה, תוך שהם עומדים ככה והוא נשען על הקיר ומתווכחים לאחר 3 שעות יוצאת פתאום אחותה ואומרת :.. תקשיבי לי שרית, אבא אמר:... או שאת מוצצת לו או שאני מוצצת לו, או שהוא מוצץ לו או שהשכן ימצוץ לו, רק שמישהו ימצוץ לו כבר כדי שיוריד את היד מהאינטרקום ! אל תבואי מחר .

למעלה