בוקר טוב לכם בוקר של שימחה וחיוניות אהבה והצלחה
ב בטר אנד דיפרנט New member 24/3/08 #2 בוקר טוב לפשושית ולכולם ... יום שני היום ... תזכירו לסיגליות ... יום הזוגיות ! שינוצל עד תום ... לכן אני נוהג לאכול שניצל בימי שני ... כדי לא לשכוח ... חה חה חה
בוקר טוב לפשושית ולכולם ... יום שני היום ... תזכירו לסיגליות ... יום הזוגיות ! שינוצל עד תום ... לכן אני נוהג לאכול שניצל בימי שני ... כדי לא לשכוח ... חה חה חה
מ מקסימית2 New member 24/3/08 #10 צהריים טובים לכולם ../images/Emo178.gif תגידו מה עושים עם כל הלחץ של היומ-יום אוף אין לי כבר כוחות לכל המטלות של היום יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! געגעתי אליכם
צהריים טובים לכולם ../images/Emo178.gif תגידו מה עושים עם כל הלחץ של היומ-יום אוף אין לי כבר כוחות לכל המטלות של היום יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! געגעתי אליכם
צ ציפי81 New member 24/3/08 #12 אחר צהריים נהדרים לכם../images/Emo42.gif זה הפלוס של הבית שלי - חוץ משלושה ימים, ברוב הקיץ נעים בו אפילו כשבחוץ חם - בלי מזגן!
אחר צהריים נהדרים לכם../images/Emo42.gif זה הפלוס של הבית שלי - חוץ משלושה ימים, ברוב הקיץ נעים בו אפילו כשבחוץ חם - בלי מזגן!