בוקר טוב לכם

@@

New member
למה לא?????.

מה אמרתי בסך הכל? ומי יודע לאן זה יוביל
חג שבועות שמח

GALI02

New member
ריקוש איזה חמודה את

אבל קצת הרחקת לכת. אבל כמו שרונן אמר ידידות טובה בהחלט. וזה בעיני חשוב כמעט באותה המידה,לא?!

jmaima

New member
לרונן ronen

וואלה,ואף אחת לא לימדה אותך לכתוב בלי ש ג י א ו ת ??????????אכזבת!.

GALI02

New member
נחמד להכיר גם אותך..חחח

גם אני מאוכזבת שלא היה לך שום דבר נחמד להגיד. ואם אין משהו נחמד להגיד עדיף לא להגיד כלום!!!!!!!!!!!!!

ronen1981

New member
גילי.

יש כמה דברים בחיי שכן למדתי והם שאין להתרגש מאדם שיורד על שגיאות הכתיב שלי או צורת עיצוב הכתב שלי (מה שפה בגלל המדיה המדוברת לא ממש משחק תפקיד.)

@@

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל באמת אין לך ממה להתרגש, לא רק ממנו/ה אלא מכל בני האדם. תחליק אותה

mariana

New member
מאמושקההההההההה

מתוקה מה שלומך? איך את מרגישה? את יודעת על הבוקר אריאל מתקשר אליי והוא מרגיש הרבה יותר טוב אבל עדיין יש לו כאבים, בוא נגיד שהייתי תוקפנית אליו בלי שהוא שם לב. אז הוא אמר לי שהוא ממש מצטערת והוא מרגיש שאני ניפגעתי מימנו, אז שתקתי ונתתי לו לדבר. שאלתי אותו אם יש לי על מה לכעוס? והוא ענה לי שאם אני גם הייתי מתנהגת כך אז הוא היה מרגיש שאני מתרחקת מימנו. והוא בעצמו אמר לי שהוא נותן לי להרגיש שהוא מתרחק מיני. הוא אמר לי שזה היה בלי כוונה והוא מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר. מה אני אגיד לך אני עם היד על הדופק כל זמן. אז תספרי לי משהו עלייך. אוהבתתתתתתתתתתתת

@@

New member
מרינגו אני שמחה בשבילך

אנחנו והחששות שלנו, אתמול נרדמתי בכוח, לא רציתי למעוד, קמתי בבוקר עם הרגשה יותר טובה חוץ מזה שיש לי קושי בנשימות הכל בסדר (עד כה) אוהבתתתתתת אותךךךךךך

@@

New member
באבושקההההההה שלי

אני שמחה שהדברים הסתדרו אנחנו והחששות שלנו. אצלי פחות או יותר בסדר, הרצון למעוד כבר התאדה, אתמול הרדמתי את עצמי בכוח מחשש לאיזה מעידה , הבוקר היה בסדר פרט לזה שיש לי קושי בנשימה לא יודעת למה. אוהבתתתתת אותךךךךך

@@

New member
שלחתי 2 הודעות עם אותו התוכן

בגלל המחשב הזה, אני לא יודעת מה נהיה לא? איזה איטיות, זה מביא לי עצבים.

mariana

New member
יפה שלי

את מלחיצה אותי שאת אומרת שיש לך קשיי נשימה,זה קורה רק מלחץ גם אצלי זה קורה המון. אני שמחה שאת מרגישה הרבה יותר טוב, ה*** הזה לא מגיע לו שתחשבי עליו בככל, תשבי רגע ישבת? תורידי את הנעל הורדת? ועכשיו הגרב תסתכלי טוב טב על הזרת של ברגל מסתכלת? תסתכלי עכשיו על הציפורןהקטנטנה שם אז הוא לא שווה את הציפורן הקטנטנה הזאת עכשיו הרבה יותר טוב? ובקשר אליי אני מרגישה כמו אתמול ועוד חלמתי כל מיני חלומות שאני צריכה להיתמודד עם אימו ויש בינינו שיחה רצינית, ואני חולמת שאני סוטרת לאריאל סטירה של הלייף. ועוד כל מיני כאלה אני מקווה שלא יהיה לו היום סיבה לברוח נראה כבר אוהבת

@@

New member
אשת החלומות ../images/Emo29.gif

תפסיקי להילחץ מכל פיפס שקורה , אך תנסי לחבר בן מה שקורה לך ובין מה שיקרה, את לא יכולה להמשיך כך, תזרמי. את יודעת כמה אני הייתי חולמת עליו ועוד שאני מתחתנת איתו, אז? זה אומר שאנחנו מתחתנים? בולשיט. תודה מתוקה גרמת לי לחייך

mariana

New member
אני שמחה שגרמתי לך לחייך

לא אני לא הופכת את החלום שלי למציאות, פשוט את יודעת לפעמים הם גורמים לך לחשוב פעמיים לפני כל צעד. וחוץ מזה אני מתהההההההההההה פה איזה שעמום, אין לי מה לעשות ומהמחשב כבר כואבות לי העיניים. תני לי עצות. אוהבת

@@

New member
מתוקה שלי

אין לי מה להציע לך, מצטערת בכל אופן אני מלאה בעבודה. באהבה

mariana

New member
טוב שניזכרת אחרי שעה

בתוך שעה איכשהו עברתי את השיעמום אבל יש לי עוד שעה וזהוווווו את בטח כבר הלכת הבית, לא נורא לפחות אני אכתוב לך תגובה שיהיה לי מה לעשות. חולה עלייך יפה שלי

ליאור 30

New member
מרינ´שקה

מה שלומך???????????????????????? תגידי את כל הזמן עם היד על הדופק מה קורה לך אמרתי לך אז לא להסתכל על כל דבר קטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחרת יהיה גרוע אוקי חמודה

למעלה