בוקר טוב לכם
ג גלי® New member 30/9/01 #5 שנוסיף לך פרושים לאמוטיקונים ? הוצאתי לשון ... לא מספיק ?! מי קשר עם האויב ?! אני מקסימום מוכנה להחזיק אותם קשורים ( באמבטיה , עם פלסטר על הפה ... )...
שנוסיף לך פרושים לאמוטיקונים ? הוצאתי לשון ... לא מספיק ?! מי קשר עם האויב ?! אני מקסימום מוכנה להחזיק אותם קשורים ( באמבטיה , עם פלסטר על הפה ... )...
A AYELET1 New member 30/9/01 #10 שמעתי היום ברדיו פרסומת משעשעת למדפסות: איזו אישה מבוגרת מאד, וכפי הנראה פולניה אסלי, מודיעה: "היום הכל צריך להדפיס מהר. אני כבר אדפיס בקבר" מדבר ללבי
שמעתי היום ברדיו פרסומת משעשעת למדפסות: איזו אישה מבוגרת מאד, וכפי הנראה פולניה אסלי, מודיעה: "היום הכל צריך להדפיס מהר. אני כבר אדפיס בקבר" מדבר ללבי
B bimbo. New member 30/9/01 #15 אל תשכחי להוסיף קרפיון בשביל ../images/Emo19.gif חברה. וכן אל תשכחי לשים להם פרוסת גזר על הראש...
ג גליה12 New member 30/9/01 #6 צהריים טובים הילד שלי כבר התחיל היום את החופש- יש יום ספורט... והוא החליט שזה ממש מיותר בשבילו (אני לא אריב על זה) אז עוד שבוע של בלגן בבית.
צהריים טובים הילד שלי כבר התחיל היום את החופש- יש יום ספורט... והוא החליט שזה ממש מיותר בשבילו (אני לא אריב על זה) אז עוד שבוע של בלגן בבית.
ג גלי® New member 30/9/01 #7 אני יודעת שצרת רבים - נחמת טיפשים ! אבל , אני עדיין שמחה לשמוע שיש עוד כמה שיורדות מהפסים בגלל חודש החגים ...
אני יודעת שצרת רבים - נחמת טיפשים ! אבל , אני עדיין שמחה לשמוע שיש עוד כמה שיורדות מהפסים בגלל חודש החגים ...
A AYELET1 New member 30/9/01 #9 ואצל הבת שלי התחילו ללמוד יום אחד מוקדם יותר, ואי לכך ובהתאם לזאת יש גשר - חופש מערב יום כיפור עד איסרו חג! !!!! יש איזה שרות תמיכה ממלכתי להורים מרוטי עצבים עקב חופש?
ואצל הבת שלי התחילו ללמוד יום אחד מוקדם יותר, ואי לכך ובהתאם לזאת יש גשר - חופש מערב יום כיפור עד איסרו חג! !!!! יש איזה שרות תמיכה ממלכתי להורים מרוטי עצבים עקב חופש?